33

До До 41

преди 2 години

Говориш пет за четири! Първо собствеността в Китай е напълно различна. Там са джоинт предприятия. Дори и маркови половината са на Китай!

32

Анонимен

преди 2 години

Добре че са били японците да освободят китайците от руско робство.

31

Олд

преди 2 години

През 19 век Русия заграбва почти 1000000 квадратни километра от Китай , в момента в Пекин се надигат настроения за реванш.

30

До 41

преди 2 години

Китай е комунистическа държава. Както днес има хиляди Американски компании в Китай .Утре Си Дзин Пин казва че САЩ нямат и копче в Китай.60 трилиона Американски инвестиции правени в продължение на над 30г стават Китайски !

29

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 38 --"А чипчетата за елекрониката на кой са?"..... Само за информация, на пазара вече има всякакви високопроизводителни чипчета - от потребителски до индустриални- изцяло китайска разработка и производство.

28

До Анонимен 38

преди 2 години

Има и друга електроника, освен електронните устройства! А чипчетата за елекрониката на кой са? Еми не са на Китай! А това че се произвежда в Китай, не ги прави техни! Европа и САЩ след ковид паузата си взеха поука и почнаха да си дърпат част от производствата обратно

27

Анонимен

преди 2 години

Кооперацията между Русия и Китай ще се увеличават , Китай разбира,че ако не подкрепи Русия сега и те рухнат, следващата мишена на САЩ ще са те...

26

Анонимен

преди 2 години

Какви 27% от електрониката доставя Китай като 98% от електронните устройства в света са Китайски ! Тоя автор явно живее в миналото още ! Наложат ли санкции на Китай световната икономика за броени часове е история. Ше настъпи огромна финансова криза и свртът ше се изправи пред нещо невиждано унищожително

25

Анонимен

преди 2 години

Китай е зависим от руските ресурси.Русия е зависима от Китайските фабрики.Съюз за хиляди години напред.

24

Анонимен

преди 2 години

Някои се верваха че Китай и Русия са приятели, ама колкото кучето и котката са такива.

23

Анонимен

преди 2 години

Браво на Китай това е истината.Многополюсен свят.

22

ПОЛКОВНИК

преди 2 години

Русия не взе мерки и сега ще трябва да компенсира загубите си като конфискува(национализира) западни инвестиции за 11 трилиона долара правени някога в страната. Китай обаче се усети на време и сега не само че няма да могат да им налагат санкции но самите Китайци ще налагат такива защото в страната има западни активи за 60 трилиона долара .Предимно Американски инвестиции правени през последните 30 г !

21

Бай Гроздан

преди 2 години

31 напомняш ми един американски министър на отбраната прибран в линейка по време на "лова на комунисти" започнат по инициатива на сенатор Макарти след като бягал по улиците на ДИ СИ крещейки "руснаците са тук"!

20

Споко

преди 2 години

Споко, Китай ще бие дузпата *** Русия и ще и изгради икономическа стена, тогават икономиката на Русия ще рухне и ще фалира и ще ни се моли да ни продава евтино газ и нефт на заводски цени, ей такива хубави неща ни се случват. Голям късмет извадихме че не сме с Русия, ами сме в ЕС и НАТО, ние българите сме много щастливи че живеем в ЕС и НАТО.

19

Браво

преди 2 години

До Йордан Така е това е видение прераазказано от най-добрата приятелка на Ванга, която ги събира в лични дневници, но нарочно крие с години от властта. Там много точно е описано как идва края на Русия и как това ще освободи България като от "камъка сизифов" за да се издигне кат великан.

18

Бай Гроздан

преди 2 години

Разгеле,именно да не е долара световен монопол е главната цел на Русия.Украйна бе само предлог да влязат в световна икономическа война след очакваните санкции и когато Запада няма какви още да измисли,за да си вреди ще приключат войната както си искат.Все пак по данни на Пентагона в момента в Украйна са само 93 батальон в състав от 800 до 1000 души всеки след изтеглянето на една трета край Киев в северна посока,влязоха с една десета от армията и я намалиха,за да продължи дълго и има нови санкции

17

Йордан

преди 2 години

Баба Ванга: Руски таласъм ще се гърчи на болно лелго, а жълтите хиени ке разперчосат немощната мечка. Тогава България ке пребъде!

16

Да

преди 2 години

До Тлъб То пък защото Китай ще играе по свирката на Русия и ще чакат да правят това, което Путин им нареди!

15

Анонимен

преди 2 години

В Китай са умни хора, знаят какво ги чака, ако и в СССР-Русия, бяха изкарали танковете при Горбачов, както в Китай навремето са ги изкарали, сега нямаше да имат проблеми. Само глобалистите може евентуално да ударят едно рамо на Китай, защото не искат да си развалят търговските отношения с тях и да губят.

14

Анонимен

преди 2 години

да не се забравя, че Китай има В НАЛИЧНОСТ 1 трилион и 200 милиарда долара