43

Анонимен

преди 2 години

горивото е 3,50 моля наложете още санкции да стане 5 лева и на путин да му е зле

42

whistleblower

преди 2 години

Вода гази жаден ходи. Що е то? Доказано има шистов газ в Добруджа и находище в Черно море но важното е първо да купим скъпо от на другия край на света от един болшевишки изнудвач или замразен шистов газ. Ще се усетят че земята е кръгла е не плоска *** но най вероятно ще е късно.

41

Анализирай всичко

преди 2 години

*** а колко деривати т.е. бензин дизел корабно гориво и нефтохимикали изнася Русия за ЕС Дане говорим за черна и цветна металургия

40

Анонимен

преди 2 години

Цената на бензина е по-голем проблем от газа. Имаме малка икономика в която 15% от заводите са на газ. Другото е на ток. Около 2/3 от потреблението на газ е от топлофикациите и Нефтохим. Това няма да ни катурне. Бензинът обаче оскъпява всичко. Там Кирчо отдавна трябваше да търси варианти. Борисов започна в правилна посока с държавни бензиностанции,но Кирчо и Курнито ги спряха. Сега като спрат доставките и на нефт тогава ще е проблем. Нямаме никакъв план в това отношение както обикновено

39

Анонимен

преди 2 години

Индия увеличи 5 пъти вноса на нефт от Русия.

38

Христо Христов

преди 2 години

До дедо Ташунко Пуснаха ли в интернета в концлагера ?? На нас малко и по цял ден чукаме камъчета.

37

Анонимен

преди 2 години

В Русия прекрасно разбират, че днес може и да печелят от нефт и газ, но утре няма да бъде така. Икономиката на запада ще се свие, населението ще обеднее и потреблението пред зледващите 10 години на запда ще падне с поне 50%. Това означава, че потреблението на нефт от Русия ще намалее поне с 30%. Затова преднасочват нефта и газ към Азия.

36

Анонимен

преди 2 години

До ало ало Ти колко пъти си ходил ?

35

ало ало

преди 2 години

сега нашта пасмина начело с кирчо-ходом марш до москва да се поклоните доземи на путин

34

дедо Ташунко

преди 2 години

До номер 33. Слагам ти плюс Христов, с чиста съвест.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен За да го бара трябва да го намери първо. Брат запознай се моля те със семантиката. Първо го намираш и после дърпаш. Базови неща са това.

32

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов И аз имам за продажба. Купуваш ли верно че освен за тоалетна хартия за друго не стават.

31

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов Купуваш ли рубли че аз имам малко да продам???

30

Христо Христов

преди 2 години

Хахаха... още санкции на Русия, че рублата постигна само 5 годишен връх спрямо еврото! Още санкции, че да достигне 10 годишен. Гинеколожката урсула фон дер лайен е много веща да наказва руснаците със санкции! ПП. Сега разбрахте ли защо Президентът Ердоган я настани на диванчето, предназначено за преводачите?!

29

Ковид Матматика

преди 2 години

Ако знаем колко % не доставя, вадим от 100% и готово

28

Ооо

преди 2 години

Ако НАТО е военен съюз а ЕС - икономически, ако Европа е зависима от доставките от съседни държави като Русия, докато Англия и САЩ не са, най-малко заради разстоянитето - защо ЕС се съгласява на икономически санкции, когато се целят интереси на НАТО ? Сега целия масраф на войната ще го плати Европа потърпевши ще са Украйна, защото боя е при тях и ще спечели НАТО като продаде оръжия на всички, независимо дали ще постигне разширяване на територията си или не!

27

Копейката

преди 2 години

Чета тука редовно и ако няма резултати ще има самоубийства. Да си знаете ботовете. С тия санкции 50 рубли се печатат трудно.

26

Анонимен

преди 2 години

Абе тия не им ли самоубиха шефа на газпром?? Дали Копейката се ослушва?? Дали ще го намерим скоро време самоубит ??

25

Анонимен

преди 2 години

Роснефт оперират във Венецуела, а Венецуела е третия по големина производител на нефт в света. Но понеже САЩ и ЕС са врагове на Мадуро и са наложили ембарго на Венецуела по политически причини, те са отдали нвфтемите си находища на Русия. Русия в замяна на нефта доставя храни, лекарства и всякакви други стоки, кото са ембаргови за западния свят. Така че Русия има нефтени кладенци не само на своя територия.

24

Анонимен

преди 2 години

По-лесно е да се каже кой не плща в рубли, ние най-големите балъци.