15

Що за заглавие на

преди 2 години

новина? Отвратително, дори когато четеш текста! Какво падение! САЩ да не се прави на морализатор на Европа, понеже и там масовото феминистко US женско население протестира против държавните закони, забраняващи аборта! За съжаление Европа и САЩ отдавна удариха дъното! В подражание на женичките от Запад, еманципираните и феминизирани женички, мъжемразки и социални сектантки в България да не вземат да крякат за "правото" на българските жени да убиват в утробите си неродените деца.

14

Златка

преди 2 години

Немога да повярвам, че има жени, които искат свободно да си убиват децата! Аборта е равен на убийство, аборта не е изчегъртване на ***!

13

Анонимен

преди 2 години

"Забелязал съм, че всички които са За абортите, вече са се родили" - Роналд Рейгън

12

Анонимен

преди 2 години

САЩ не могат да влияят на Европа в това отношение. Полша им го показа.

11

Анонимен

преди 2 години

НЯМА СМИСЪЛ ДА ИЗОПАЧАВАТЕ НЕЩАТА. СВОБОДА НА АБОРТИТЕ В ЕВРОПА НЯМА ДА ИМА. ЗАЩОТО Е ЯСНО ЧЕ ТОВА Е КАМПАНИЯ ЗА СЪЗНАТЕЛНО УНИЩОЖАВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕ.

10

Иван

преди 2 години

Само така - забранете абортите, забранете браковете между разнополови, разрешете само браковете между еднополови, изгорете трудовете на Дарвин, задължете всички да са вегани, забранете ползването на моторни превозни средства, самолети и кораби с двигатели и постановете, че земята е плоска и слънцето обикаля около нея! Това е истински прогрес и демокрация в действие!

9

Бу

преди 2 години

А уе, няма ли някой да спомене Истанбулската конвенция уе балъци . Пууу никви *** не сте

8

Тотален Фашизъм

преди 2 години

В България се изтезават хора по поръчка на САЩ, попитайте Гешев ако не вярвате!

7

Анонимен

преди 2 години

Неолиберастите само в газови камери

6

Анонимен

преди 2 години

В България се изт.езават хора от милиции близки до Борисов и Гешев но това не е важни са жълтини те.

5

ПроСоТо

преди 2 години

аборта е ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО на бъдещо ЧОВЕШКО същество още в зараждането му !!!!...Никой не се опитва да ВЪЗПИТА хората във въздържане от сексуални актове..Една от Заповедите:-"НЕ ПРЕЛЮБОДЕЙСТВАЙ!" е тотално пренебрегната и извратена..Точно обратното:-Всячески се СТИМУЛИРА разгулния начин на живот..Дори и животните се чифтосват за да създадат потомство,НЕ да го ликвидират в зародиш..Обаче "човека"-СТРАНИЧНИЯ ЕФЕКТ ОТ ЕВОЛЮЦИЯТА,има друго мнение по въпроса..

4

Анонимен

преди 2 години

Тия решиха проблема с инфлацията, спряха и война, а сега остана да оправят абортите и ще цъффнем.

3

Анонимен

преди 2 години

Накратко "свободният демократичен" свят смята да ви чифтосва като овце на разплод без право на възражение, че стадото на двата континента намаля и им трябват повече овце за стригане.

2

Анонимен

преди 2 години

Европа независим континент ли е или всички законови решения на САЩ задължително трябва да се прилагат от местните грантаджии в европолитиката?

1

Нане

преди 2 години

Ох мале... На краварите скоро това, ще им най дребният проблем... камалата, ща абортира от байдъньо...)))