214

Хм

преди 2 години

Да ме извиняват русифилите,ама на Шипка лежат костите на повече икраински войници,отколкото руски.

213

Теодоро

преди 2 години

МНОГО МАЗЕН ПАСКВИЛ..СЛАВА НА ПУТИН И РУСИЯ.

212

Анонимен

преди 2 години

Много дълга за четене преписана полюция. Преписана статия, защото има много малко ортографични грешки, имайки в предвид граматичната немощ на авторката при опити на саморъчни съчинения. Не разбрах все пак колко стаи е споделила авторката с Путин? Може би и да не съм прав, защото Путин като бивш член на КГБ спазва все пак някаква минимална хигиена!

211

За един преятел

преди 2 години

Къде ще гледаме парада на Червеният площад!!

210

Малийй какво е

преди 2 години

Ами представяте ли си ако в специалната операция вместо руснаци бяха американци, а руснаците имат средства, но не искат, тогава Окрайна щеше да е само лунен пейзаж и то само с хуманитарни оръжия...както до сега тея миротворци употребяваха... ядpени бомби в Япония, БОВ ***(Naпалм) във Виетнам, обеднен ypан в Сърбия, Ирак, Либия и колко ли други хуманитарни ОМП и способи по целият свят, където са плъзнали!!!! На тоя фон руснаците пасти да ядат и са божи кравички ... и за това една от целите на руснаците е да пазят населението, иначе щеха да правят като янките лунен пеизаж!!!!

209

Анонимен

преди 2 години

Новините за конфликта целят единствено да има повече публика и електорат. Въоръжените конфликти са съпровождали хората в цялата история и не са от вчера. И няма да свършат утре. Окупацията на Ирак нима беше хуманитарна операция? Бомбардировките на Югославия благотворителна акция ли бяха? Нима американците ходиха до Либия само да продават демокрация от чист алтруизъм... Не, мамини, сладки. Става въпрос за пари, петрол(т.е. пари), оръжие(т. е. пак пари). Винаги става дума само за пари.

208

g.venov

преди 2 години

До Типичен русофил мразя Путин,но ползвам рускигаз,атомно гориво и нефт.карам БМВ 20 годишно.Айфона иСонито пък са ми от комунистически Китай.ходя на църква,но харесвам ***.на НАТО разчитам да играя на компютърни игрички,щото пушката ми тежи,а аз съм нежна китка.обожавам ЕС,особенно когато им мия тоалетните-визитка на български русофоб.

207

Анонимен

преди 2 години

Загадка бил Путин, не знам си кво, а техните лидери и войните им са най-хуманни... Забравиха как Блеър гледаше като пyйчe и мънкаше като първокласник за оръжията за масово поразяване на Саддам и измънка, че бил подведен от Буш. Но така и не каза истината докрай, че бяха в Ирак и Либия заради петрола. В Афганистан заради мака и така чак до Римската империя...

206

Копейкин

преди 2 години

С няколко думи забаламосвали са го за да могат да си вършат беззаконието в Ирак и Авганистан

205

Анонимен

преди 2 години

Всеки иска повече публика на негова страна. Всичко е сметки с калема, демокрацията вълци я яли. От Кайн и Авел до днес нищо не се е променило. Няма демокрация. Демокрацията е параван за лични меркантилни облаги. Кажете ми, че лъжа.

204

Анонимен

преди 2 години

Това което става в света и Русия е пряко отражение на всичко, което се случи след студената война. Добър или лош Путин е това, на което западняците им трябваше. Непрестанното демонизиране на Русия доведе до тук. Предателството и надменността на запада дадоха най-после резултатите си. Нека никой не се прави на изненадан. Всяко действие, поражда равно противодействие. За танго трябват винаги двама.

203

Въпрос

преди 2 години

Кой е направил фотошопа, монтирайки горната част от лицето на Путин върху снимка на Сорос? Нелепо!

202

Не фен на Путин.

преди 2 години

До 382- "Достатъчно беше да видя банера и да проверя кой е автора за да затворя статията без да чета нататък."--- Аз пък се "впечатлих" от снимката! Тия зависими журналисти като от зависимия Индепендънт, няма да мирясат докато не направят всички хора фенове на Путин, с тези плоски, жалки и смешни статии. С такива простотии се постига обратен ефект. Както и със статии за великия "патриот" Зеленски изпратен от самия Бог да "спаси Украйна"

201

Типичен русофил

преди 2 години

Хваля Путин,ама живея в ЕС! Прекланям се пред Русия,но НАТО ме пази! За рубли бълнувам,само да не ми плащат с тях ! Харесвам Лада, но карам БМВ ! Крим е наш,ама почивам в Гърция ! Гаварит Масква слушам на Айфона. Парада зяпам само на Сонито. Следят ме в интернет,ама от там не излизам. Комунист съм, но също и набожен! За натовския генерал Радев гласувам,но базите вън! Славянска ми е душата,ама поляци,чехи,укри,словаци и хървати гръм да ги удари!Олигарси ненавиждам,Челси шампион ги виждам!

200

Анонимен

преди 2 години

Несигурните и комплексирани хора могат да се окажат големи варвари, това е вид психопатия. Путин е типичен пример. В действията му личи стремеж да се докаже пред света и да бъде увековечен като велик лидер в историята на Русия, защото страда от чувство за недооцененост ....Вместо това, ще стане обратното: ще бъде запомнен като диктатор и последовател на Хитлер.

199

Анонимен

преди 2 години

'' метаморфозата на Путин '' .............................. в момента в Украйна срещу украинцитe се бият други украинци от Донбас и Крим, които путин облича в руски военни униформи и под оръжие застава да се бият на фронта. Ако например путин успее да завземе източна България, българи от източна България ще се бият срещу българи от западна България под заплаха от разстрел ... това е стратегията на путин - поробване и за пушечно месо ... като оставим настрана грабежите и изнасилванията на деца

198

Анонимен

преди 2 години

Много ниско падате от днес бг да ни превеждате материали от длугите на Сорос. Путин направи от Русия страна с която всички ще се съобразяват. Санкциите не работят и единственият начин Европа да запази конкурентно способноста си е да работи с Русия и Путин. Само про100 Киро нищо не разбира.

197

Анонимен

преди 2 години

***, вместо да ни занимаваш с преписани британски статии, чийто автор за пореден път не си посочила за да си припишеш заслугите, мисля че е крайно време да се върнеш към историята си за "парниковия" влак. Вече трета година ни държиш в неведение за това невероятно откритие.

196

Анонимен

преди 2 години

Достатъчно беше да видя банера и да проверя кой е автора за да затворя статията без да чета нататък.

195

Анонимен

преди 2 години

А ето го и аудизаписа, който ПростоИзмекяра не иска никой да го чуе. Тази нагла ПростоСоросоиднаПодлога посочва на превозвачите вратата - "...тук АЗ решавам, ако не ви харесва вратата е ей там, зад вас". Отделно си признава, че го е страх от "Възраждане". Надали има българин, който вече да не знае, че този престъпник е сложил на входа на газта за България ошфорка, създадена с парите на Сорос и която ще прибира надценката от 50%. https://youtu.be/geL8nk6skGUА