281

Суверена

преди 2 години

тоя даже няма да го коментирам.

280

Анонимен

преди 2 години

Нато незабавно да обяви война на русия

279

Z

преди 2 години

СЛАВА НА РУСИЯ!ПОБЕДА!

278

ГОЧО

преди 2 години

Определено сте на страната на ДИКТАТОРА, ако още не сте се сетили! Ама в харвард не се учи история между 1939 и 1945 година!!! Западняците дори учат в училищата че те са спасили ЕВРОПА от Хитата! За рашките се споменава, че само са се мярнали там! Ако питате някой западен младеж за ВСВ няма да ви каже че 20 млн рашки са загинали там! Цялата история се пиодменя, за да се унищожат славяните! Затова е и тоя глупав проект РСМ!!!

277

Анонимен

преди 2 години

Кой агресор?Онзи агресор Зеленски,който осем години бомбандираше Донбас или другия агресор Путин,който окупира Донбас?И двамата са диктатори,които забраниха свободата на словото и опозицията.Моля,уточнявайте се кой от двамата!

276

asd

преди 2 години

ЦЕлта е агресора да спре до там и да се върне. Затова се помага на защитаващия се. Иначе агресора никога няма да му стигне постигнатото и ще спре още по-късно и пак с оръжия.

275

Анонимен

преди 2 години

Успех на Русия, нека по-бързо ликвидира фашистката бърлога наречена Украйна!

274

Не е баш тъй

преди 2 години

До Кико: Кико, защо пишеш г'лупости? Царското семейство Романови са застреляни, гилотиниран е Луи 16-ти във Франция и кралица Мария Антоанета, а преди това е обезглавен Чарлз Първи в Англия. Чети историята за да не се излагаш. ....................................................................................................................................... Не че има връзка с темата.

273

За мир или за война?

преди 2 години

Въпросът днес е дали сме на страната на мира, или на войната. Украинската армия е с отстъпление, нищо не е спечелила. Ако сега Украйна преговаря за мир, ще загуби само Донбас и Луганск. Ако преговаря след месец-два, ще загуби и Харков, а след още месец - два може да загуби и Одеса. Но на Зеленски му дърпат конците от САЩ - искат те воюват до последният украинец.

272

Анонимен

преди 2 години

Слушай пич ,като си толкоз ербап, хващай калашника и бегом в Украйна , само тогава ще застана на твоя страна , а от парламента не ми "чети морал" !

271

тя

преди 2 години

С оръжие , не си на страната на мира !

270

Анонимен

преди 2 години

Аз съм на страната на диктатора!

269

!!!

преди 2 години

Отивай на фронта !

268

Анонимен

преди 2 години

Войни е имало винаги, Гюро.

267

Анонимен

преди 2 години

Застанете на страната на България и българите. Тя е единствено правилната да нас. Оставете Русия и Украйна да решат своите проблеми по между си. Да преговарят и да свърши този конфликт, от който, както се вижда, страдат всички европейски народи.

266

Анонимен

преди 2 години

България никога няма да прости комунистическата окупация 44-та. Тези същите хора искат отново да хвърлят Източна Европа в бездарния си режим. Нация от алкохолици и диваци никога повече в Европа!

265

Сатир

преди 2 години

Липсата на анализ на конкретни факти се превръща в неистово желание за повръщане.

264

питане

преди 2 години

След първата свет.война България плаща репарации. След Втората световна война България плаща репарации. КОЛКО ПЪТИ ТРЯБВА ДА НАСТЪПВАМЕ МОТИКАТА, ако почне ТРЕТА световна?

263

Анонимен

преди 2 години

Който е на страната на мира НЕ ПРАЩА ОРЪЖИЯ, а се стреми към ПРЕГОВОРИ. С оръжие не се постига мир.

262

Българин

преди 2 години

Преди године в България имаше един балансьор, известен като Ахмед Доган. На една от конференциите на партията му, го убиха. Същото се случи и с лидера на Герб. С такива балансьори, нищо добро не чака България. Като допълнение, генералите да си гледат армиите, а не да управляват. Честит Гергьовден !