25

Анонимен

преди 2 години

А тук тепърва ще умират хора от глад и студ, но краварите нямат интерес и никой няма да забележи.

24

777

преди 2 години

Тези злодеяния сатанински, удариха в земята и нацистите. Чичо ряпа да яде пред Путин и шайката му.Трибунал и смъртна присъда.

23

АнонимеН

преди 2 години

ЖАЛКО , ЧЕ НА НАС БЪЛГАРИТЕ НИ Е ЗАБРАНЕНО ДА ЛИКВИДИРАМЕ КОМУНДЕЛИСТАНЦИ!! ИНАЧЕ БИХ ОТИШЪЛ В МОРДОРСКВА И ТАКА ЩЕ ИМ ОТРОВЯ ПИТЕЙНАТА ВОДА, ЧЕ НЕ Е ИСТИНА!! ОТРОВИ, ХИМИКАЛИ И ДРУГИ ГАДОСТИ КОЛКОТО ИСКАШ! БЕЗ ДА МИ МИГНЕ ОКОТО ЩЕ ИЗБИЯ ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ НА МОРДОРСКВА , ТЕ ВСИЧКИТЕ СА СЪУЧАСТНИЦИ НА РЕЖИМА И ТОВА ВАЖИ И ЗА БЕБЕТАТА!

22

изроди руски

преди 2 години

България кога ще спомене за жертвите от руската "инвазия" през ПСВ и окупацията през ВСВ.

21

Анонимен

преди 2 години

руска подводница е потопена в открито море срещу пристанището на Миколаив.

20

а другите

преди 2 години

Странно. А в другите градове няма ли жертви на касапина Путин? Само в Буча ли?

19

Анонимен

преди 2 години

И Донбас тъжи за децата си, вече даже не чета докрая пропагандите ви.За техните деца очаквам да видя статия,нали претендирате за свободата на словото,докажете го.Не искам да чета само за едните,а другите кучета ги яли.Опротивявате вече!

18

пфффф

преди 2 години

Руски снайперист най-вероятно от чеченски или монголски произход.*** Путин дотам докара една прекрасна страна като Русия да бъде запомнена като страна на ***. Лошото е че това ще се помни десетки години напред и тоя срам няма да бъде изтрит скоро от руснаците.Но те са си виновни щом търпят такъв сатрап да ги ръководи повече от 20 години вече.

17

анонимен

преди 2 години

Василе,да пукнеш и близките ти също.

16

Анонимен

преди 2 години

Руснаците не са хора! Който има деца ще го разбере. Даже детски играчки са взели за битка в Беларус.

15

Укри ЛЪЖЦИ

преди 2 години

А,забравих да кажа,че Укрите не блястят с много мозък.Тука ги вижадаме с наглото им поведение,сякаш сме им длъжни.Миличките тръгнали да свалят Българскоро знаме,защото им приличало на Руското(нашето е със зелено,а Руското със синьо).Европа също пропища от тях!В Ютуб има безкрайно много клипове за наглите Укри!

14

Укри ЛЪЖЦИ

преди 2 години

Укрите от Азов и Десен Сектор са нацисти,съдисти,убийци!Н.агли лъжци,които с промитият си мозък,ще ни докарат до 3 Световна война!

13

н2о

преди 2 години

А, когато Исината за бандеровците в Буча излезе на яве, не само украиците, но и света ще изтръпне от ужас! А, може и да "забравят"... избирателно и бързо, особено когато се разбере кого са подкрепяли, въоръжавали, обучавали и финансирали! Я, колко бързо забравиха кланетата на ИД (създадена от САЩ и Британия) в Ирак, Либия и Сирия.

12

Анонимен

преди 2 години

А Алея на ангелите ще правят ли, както в Донбас?

11

Хичо

преди 2 години

И3P0ДИ

10

Анонимен

преди 2 години

ЗАТОВА ДНЕС.БГ ТРЯБВА ДА ПИШЕТЕ ПРОТИВ НАЦИСТИТЕ ,А НЕ ДА ГИ РЕКЛАМИРАТЕ И ПОДКРЕПЯТЕ

9

Анонимен

преди 2 години

Човечеството се развива умствено. Обаче Русия не е част от човечеството. Тея там са още в 12ти век.

8

Иван

преди 2 години

Стига лъгали бе продажници.Грях ви на душата и вие деца имате.На всички ни е ясно,че Украинците сами си избиват хората.Поздрави на Зеленски/

7

взвд

преди 2 години

няма буча от днес много лъжите фейк нюз

6

крайно

преди 2 години

време е Зеленски да поиска мир, да вдигне бяло знаме и да призове за мир многократно. А сега всеки ден слушаме как иска оръжие. Така настоятелно да се изказва , да зове за мир.Стига е жертвал народа си.