80

Човек от народа

преди 2 години

Под "повечето" явно някои визират алармаджиите, които лесно се примамват по юруш манифестациите, организирани от копейкин и сие, с руски копейки зад гърба им, но това по дефолт са простовати хорица с много свободно време. Също и платените отново с копейки ***. Но те жестоко се залъгват, защото нормалния българин не е вече толкова простоват, колкото беше при бай тошо и той обикновено не лае по площади и форуми, гледа си работата, но при един референдум или избори трябва да се включва!

79

Анонимен

преди 2 години

Ще ни подготвят за Руска губерня, това е началото на края на Българската държава !Честито господа, продават ви пак за жълти стотинки заради руските интереси

78

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 120 "67 % ? Вие да не сте пили керосин. Със сигурност са най - малко 95 %" Щом човека на Мутигруп така казва няма как да не са поне 95% наистина. Ако и шефовете му в Кремъл се бяха включили директно в анкетата можеше и да са 100% направо.

77

Анонимен

преди 2 години

Стоян Денчев, вицепрезидент на "Мултигруп" и директор на Института приютил "Библиотекарите" (друго име на част от Държавна сигурност) Казвате, човека говори от името на европейска България, а? :) Мдааа, България отвсякъде е проядена от руската агентура.

76

Анонимен

преди 2 години

Отново сме на грешната страна като поддържаме Кремълските интереси продажници

75

Човек от народа

преди 2 години

Копейкин отдавна е милиардорубльов да верна служба. От всички нас зависи да му ги обезценим, за да ги обменя на кантара срещу еднакво тегло бали слама. Слава на героите от Украйна, защитаващи цяла Европа от откачалките с най-пробитата икономика, но в същото време най-могъщата пропаганда. Оръжие и гибел за *** пришълци, да си се прибират на мелмак!

74

Анонимен

преди 2 години

Аз съм за. То е формално въпрос на позиция. Дали си са тоталитарен режим и диктат или за демокрация и свобода.

73

Анонимен

преди 2 години

Войната е пари и се води за пари. Това и тапите го разбраха вече. Едни печелят, други губят и живота си. Вие искате, нещастни българомразци, смърт и разруха за народа си. Вече го постигате с високите спекулативни цени на стоки от първа необходимост и нищоправенето за българския народ. Грабете и продавайте интересите ни, но мислете и за после! Народният съд не е само история! Войната в Украйна трябва да спре, но вече никой не говори за преговори. Защо?

72

бл.134 в Zап. парк

преди 2 години

Как да не искаме ? Искаме !!! Незабавно да се обяви война на Русия Владимир да се прати армията да освобождава древната земя на Кубрата!! А след това за всеки войн-победител по три млади и хубави рускинчета с големи количествени улеснения

71

us high tech

преди 2 години

как е крайцера мАсква ??? ха ха

70

Анонимен

преди 2 години

Гледам мисирките ползвали някакво твърде странно глаголно време в заглавието. Та се присетих за един стар виц:- Ученици, в какво време е изречението "Правителството падна."- В крайно време е, госпожо, бил най-бързият отговор.

69

Анонимен

преди 2 години

97 не се напъвай ще се на се ре ш може и да стане има време първо в ЕС

68

Анонимен

преди 2 години

Давайте оръжие за съм

67

Анонимен

преди 2 години

Миротворците да отидат с бели знамена пред бомбите на путин на бомба с бомба се отговаря това е гадната истина путин е психопад неможе го спря с мир

66

До88

преди 2 години

Украйна натовска държава и е?Най вероятно ти падаш от Марс!

65

Алекс

преди 2 години

До баба мара Обаче Путин използва оръжие за решаване на проблеми и трябва да получи отговор с оръжие.

64

Анонимен

преди 2 години

82 Нато не ни кара да даваме оръжие на Украйна това си наше желание да помогнем разбрали ти ако си от тея дето се кефят че гори къщата на съседа ти си е твой проблем

63

Анонимен

преди 2 години

пикаят газ руските по..длоги че сме в Евросъюза и НАТО и нищо не могат да променят!!!

62

Анонимен

преди 2 години

Хората които разръчкаха балканите,хората които ръчкат Европа след оттеглянето на СССР,хората които постоянно ръчкат света към конфликт,същите тия сега ни ръчкат че трябва да вземем страна в конфликт който не е НАШ!

61

Алекс

преди 2 години

Този как ги изчисли тези 67%?Повечето българи искат България да е част от цивилизования свят и съответно да помогне на Украйна с оръжие.