103

xoxo

преди 2 години

#98Да,ще се възстановят иракчаните икономически...вие чувате ли се въобще какво говорите??Кой създаде Идил?Кой създаде талибаните?Кой подкрепи изкуствената държава Израел от 1948 та до ден днешен?

102

до 103

преди 2 години

Кое е новина, бе драги ми смехурко? Че сте се събрали групичка 80 човека на площада ли. Това ли е протестът?!

101

реалист

преди 2 години

До 107. Ха-ха-ха, не са ли 110%? И пак ние сме "най-умните", нали? Ганььо с насрания наведен г.з. А другите почти всички държави в Европа са ***? Айде бе! Че даже такива твърдо неутрални страни досега като Швеция, Финландия и дори Швейцария, които изпращат оръжие, виждаш ли колко са тъппи. Деййба и простото парче е това ганньо, ама то затова винаги сме на опашката и всички ще ни гледат с погнуса и пренебрежение.

100

До 110

преди 2 години

Пред НС има доста камери, свободни да се видят онлайн на живо. На протеста бяха 200 човека.

99

Анонимен

преди 2 години

Наистина не разбирам- лаете против оръжието, а на протеста ви няма. ЗАЩО??? лаехте против сертификата, а на протеста шепа хора с рейсове. ЗАЩО???

98

До 107

преди 2 години

Няколко хиляди са няколко хиляди.

97

До 80

преди 2 години

Прощавай, ама човекът е прав. То коментарите повече от протестиращите. А за троловете е ясно, че за 1000лв. ще продадат мирогледа и вижданията си.

96

Анонимен

преди 2 години

Деко казал Чътчил - избрахте позора, ще получите и войната, в нашия случай окупацията.

95

Съпротивата

преди 2 години

При условие че бяхте уведомени дни преди това събитие, защо пуснахте статия два час след обявения начален час? Това е сервилна журналистика. Сервилна фотография е да хванеш човек в неподходящ кадър и да го изведеш на преден план. Вие сте срам и позор.

94

Анонимен

преди 2 години

До 103. Добре, и колко са няколко хиляди? Ако са?

93

Анонимен

преди 2 години

Руските ***, платени от Кремъл, са само зад монитора. На протеста ги няма. Там са няколко десетки души.

92

Анонимен

преди 2 години

Междудругото ние винаги сме се опитвали да бъдем неутрални. Не случайно винаги са ни мислели за троянския кон в ЕС който е на страната на Русия. Обаче и руснаците ни мразят и винаги са гледали да ни прецакат. И накрая все така става,че нито едните ни харесват нито другите. По-добре да си на едната страна и тя да те подкрепя,отколкото всички да те мразят. Тогава вече никой няма да ти помогне в трудните моменти.

91

До 105

преди 2 години

100% искат неутралитет! Българите сме умни!

90

А сега

преди 2 години

Тук плюещите да си вземат по 1 пакет памперси и да тръгват да се бият в окраине! *** йната им, да вземат и кирчо, кукорчо, пъсев, минджев и полското пани - ленчето кремтодорова! А и антидогановия герой христю.

89

Анонимен

преди 2 години

На протеста на мамите за Украйна бяха 30 човека. Нали ги видяхме. Протест на трроловете, организиран дни наред и ПЛАТЕН!

88

Жоро

преди 2 години

По нито една телевизия от "свободните" со*ро/солидни медии нф обелиха и дума, за протест с много хора на жълтите павета против въвличането на България във войната, направете аналогията с клоунът евреин Зеленски, назначен от ЦРУ и клоуните Кирчо и Кокорчо, както и мумията Сл. Трифонов и карикатурите Гном и Бойкикев, също назначени от ЦРУ и ви става ясно, че България е фронтова държава във войната и жалка бананова колония

87

Анонимен

преди 2 години

До 97. И колко хора искат неутралитет? Ти как разбра?

86

демократ

преди 2 години

До 94. Уф, айде пак краварите, та краварите. А бе, някакви комплекси ли имате от тях, та само те са ви в съветските кратуни, ами има още поне 200 държави на тази планета. А това, че американците са правили иддиотщини, дава право и на руснаците да ги правят, такова ли ти е разбирането? Креттен.

85

Анонимен

преди 2 години

До 94 Приемам,че краварите са също агресивни. Обаче те се изтеглят след свалянето на неудобните режими. Махнаха се от Ирак,Афганистан и прочие. Русия обаче няма да се махне от Украйна. Пределно ясно е,че ще я разцепи и половината ще си я присъедини. Иракчаните ще се възстановят икономически. Но украинците са заплашени да изчезнат от картата. Усещаш ли къде е разликата и кой е по-агресивен.

84

Благодаря

преди 2 години

На хората, които са на протеста!!!От човек, чиито доходи не позволяват да бъде с вас, уви. Успех, братя и сестри!