35

anonimka

преди 15 години

A be koito go moje,go moje...Dogan e edinstveniq istinski politik v Bg...

34

преди 15 години

Бог да я прости, майка България !!!

33

бъг

преди 15 години

леле ... свети георги ше се обърне в гроба бе хора .. АТАКА е спасението ви !!!

32

РАСИСТ

преди 15 години

ега умреш, гяурско куче!

31

mark

преди 15 години

Ако бе голям политик то онези който гласуват за него и той както казва много се грижи и се интересува за тях,нямаше да живеят зле и да се чудят къде да си продадат тютюна и картофите,и как да изкарат зимата.това ли е големия политик или по скоро хитрец

30

преди 15 години

Какво сега? И аз ли трябва да плюя срещу Доган? Един човек в тази Държава си е оправил живота, живее си щастливо и не ни се натрапва с присъствието си. Вие помните ли едно предизборно обещание от Доган Аз не си сомням такова? Така че и за това не мога да се хвана - човека е хитър и знае как да си опича работите! А това, че е турчин не е причина да го мразя, би било много малоумно!...

29

jokrér

преди 15 години

goljam poletik tova e...

28

mark

преди 15 години

Прав си Доган не е ***,той се възползва умело.И ще продължава докато има глупци които му позволяват.и той ше продължава да се държи по-нагло.Страхотна държава няма що!Измислена партия защитава "правата" на измислено малцинство.Или по-точно казано защитава собствените си права и свободи.Той онзи отгоре гледа.......

27

чин чин

преди 15 години

Доган не е ***!Други са глупаците!..Ама няма отърване от тях!

26

***

преди 15 години

Симпатяга :).

25

Lelka_Debelkaa

преди 15 години

една мижитурка като Доган да се бъзика с нас толкова години?Явно много!Пауна, ами той си има предназначението от време оно. Пазел е харемите по - добре от кучето, пази и затворите, освен, че е и красива птица.Вдига врява до безобразие:))) Та в този ред на мисли, нищо добро не ни чака.Един *** да ни разиграва толкова години и да разпродава държавата ни... Това ако беше дори и в Китай , този плиткоумник щеше да свърши на стадиона.Каквото и да вземе обаче да не забравя, че по тяхният обичай, голи идват на света и голи си отиват:))))

24

преди 15 години

Прав е човека.А идете ако ви стиска де.Него си го пази държавата а вие си е.... м......А сега плюйте срещу Бойко Борисов.

23

бай ви Ганя

преди 15 години

"Не е луд тоз дето яде баницата" Щом се дупим ще ни го лъзгат отзад още. Хак да ни е. На следващите избори гледайте пак само телевизия и си пийте биричката. Защото скоро ще има само шербет, чай и кафенце "каймаклия и шекерлия", по заведенията.

22

ATAKA DO SMART

преди 15 години

DO 20 NOMER : EI RQZAN NALI ZNAISH CHE SI DOLNA KASTA MAINUPODOBNO I NQMASH PRAVO DA GOVORISH S BQL 4OVEK BES DA SI MU ISKAL RAZRESHENIE , NALI TAKA RQZAN :)

21

Динко

преди 15 години

Ченгетата от "Труд" отиват да вземат интервю и да се поклонят и да целунат ръка на ченгето Доган който ги храни.

20

da mu izqdete rezani

преди 15 години

q se grimnete be gqu.......ri vie ste si davate si gizovete posle pla4ite

19

преди 15 години

hahahahahahhaahhahahahahahahahahhhahaaaa

18

ATAKA DO SMART

преди 15 години

SHANSA ZA SPASENIE OT RQZANITE E SAMO 1 I TOI NE SA KAZVA BOIKO BORISOV A -------------> ATAKA !!!!! . ATAKA DO SMART PODKREPETE VOLEN ZA DA NE VI PODKREPQT RQZANITE IZODZADZE

17

az

преди 15 години

"На въпроса защо никой досега не е казал, че това е хотел Доган отговаря: Ами никой не е питал." - това не може да е нормално - да се изгавриш така с целия народ. И мен за много неща не ме питат, ама си спазвам закона, нали? А тоя *** да си помисли какво ще стане, ако започнат да го питат за щяло и нешяло - ще му избега мазната турска усмивка от физиономийката.

16

преди 15 години

xora glasuvaite na sledva6tite izbori za6toto nali ne vi se iska da6teritevi da badat zabuleni.A tova 6te stane ako tozi mrasen tur4in prodaljava da e na vlast.