477

Анонимен

преди 2 години

Лъжи с огромна вероятност са:1. Че танкове са стреляли по реактор. Мотив никой не е самоубиец да умре от лъчева болест.2. Руските генерали не са на фронта, ама в други статии вече десет загинали хахаха. 3. Влезли слепешката а за три дни направиха такова нахлуване, че военни експерти казаха, че е без аналог в историята. Без враг десет километра на ден било рекорда за напредък. 4. Защо ако ЕСМ не работи украинските експерти издават тая държавна тайна на руснаците хахахаха?и тн и тн жалкастатия

476

Анонимен

преди 2 години

Да се биеш за страната си е неминуемо национализъм и патриотизъм. Нацист е националсоциалист , и се свързва с Германия, което е съвсем друго . И тъй като националсоциализма е срещу евреите и комунистите. Тук определено говорим, че много хора в Украйна, както и в други източноевропейски страни включително България не търпят комунистите. Следователно в България също има нацисти, които могат да потърсят :)

475

Старата школа

преди 2 години

Задача: колко съдомиялни и перални се събират в един танк? А колко перални? Боже, не пишете и още по-важно, не четете тези абсолютни глупости! То бива пропаганда бива, ама да те смятат за *** до такава степен чак не бива...

474

Анонимен

преди 2 години

Как можахте в една статия да напишете всеки ред да е лъжа и манипулация... за да повярва човек на статията ви, значи няма да има въобще възможност да мисли аналитично. Че Русия държи една пета от Украйна, а кадърните украинци са победители?

473

Анонимен

преди 2 години

Реклама за изпаднали БОШ-ове. Много търсени били, чак ще си търкалят до Русия за старо желязо. Толкоз здрава електроника ... безценен дизайн. Всичко от Китай.

472

Анонимен

преди 2 години

Че руснаците сгрешиха е вярно, че използват стара техника също, че лидерът им е *** и че са демотивирани е ясно като бяк ден. Изводът който се налага е че победата ше е за Украйна, тъй като те точно са супер мотивирани! Да наричаш националистите, нацисти по време на война е пропаганда! Тъй като тогава всички са такива!

471

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 621. Да.Идва видов ден за такива,като теб и Путин.

470

Анонимен

преди 2 години

трети украински фронт част от коя армия е бил и дали са били украинци тогава или другояче са се определяли аман платени ***

469

Анонимен

преди 2 години

стига с тия опорки как са грабели руснаците през втората световна , а пък през това време , както сега българското правителство е хранело нацистите с продоволствия и храни , не са имали какво да ядат по градовете , дефицит, обувки , дрехи нищо не имало всичко за фронта баба ми ми каза и даже са ходили по селата за провизии а сега къде да ходят като селата са пусти и няма селско стопанство, даже по време на бомбардировките от Сащ в софия масово са я напуснали по околните села по хората са живее

468

Анонимен

преди 2 години

Явно дипломираните журналисти са получили дипломи без реално научно и морално покритие. Прочетете Бай *** журналист па прочетете днешните ни новини...гледаме че на картата фронтът се пропуква и от север над Донбас се спускат агресорите доста застрашничаво за превратаджиите... па гледаме че в Херсон проукраинския митинг е от тълпа от 15 човека... па гледаме къде ви е новината на митингите против войната в 10 български града и живи да ви оплачем.

467

историк

преди 2 години

В България през втората световна влиза само част от Трети украински фронт на червената армия. Така че опитите ви да водите антируска пропаганда през Трети украински фронт са поредното ви нефелно пропагандно изстъпление. В западните медии има доста по-обективна журналистика и *** отколкото тук, изкарвате се по-католици от папата та вредите и на папата.

466

Анонимен

преди 2 години

Дезинформация и пак дезинформация. Има хиляди факти, които лесно могат да оборят простотиите по-горе. Статията е пълен бълвоч от глупости.

465

Татул

преди 2 години

Искате ли да ви кажа нещо! Пишете си глупостите, те няма да спрат руснаците. Бавно но методично мачкат хохлите, и разни там инструктурчета краварчета. Ако вие сте забравили как нацистите тъпчеха българското знаме и как убиваха българи 2014 г. аз помня. И няма да забравя това. Всеки критикува руснаците, а някой няма ли да каже кой срина половин София, и колко мирни българи загинаха при това. Честно да ви кажа заслужаваме си съдбата, долен народ сме.

464

хехехе смех

преди 2 години

По времето на Йозеф Гебелс пропагандата е била десет пъти по-обективна... излагате се. Какво целите да постигнете с тази пропаганда, ама то няма един ред да е безспорно достоверен... освен да получавате западен доход и да водите проруска агитация прикрита като ултрас прозападна... друго обяснение нямам. Българските медии са на дереджето, което приписвате на руската армия, защото ги ползваме всеки ден и е очевидно.

463

Rrr

преди 2 години

Придурки, ждите своего Султана! Россия поддержит единство Турции. Нет болгарскому сепаратизму!

462

Анонимен

преди 2 години

Да не говорим, че НРБ е била 3 пъти на ръба на фалита през тези 40 години заради ограбените резерви. Смяташ че е имало износ за СИВ, чист грабеж си беше това за без пари, и след като се разпадна блока се оказа , че не може да се сравняваме с конкурентен пазар, защото запада е на светлини години пред нас. И някой като каже "работа е имало , храна е имало , каква храна само , в ткзс-то се раздаваше един от най - тежките пестициди, забранен в ЕС. Зеленчуковите градини бяха наблъскани с отрова .

461

Анонимен

преди 2 години

От майка ми, спомена бе. След като се изтърсили войниците в двора им и прибрали благините от избата: вино , сланина , ракийка. Прибра ли и кравата на съседа им. А той си я откупил от съседното село. Където е била продадена от " освободителите"

460

Анонимен

преди 2 години

Трябва да ги питаме за онези 26 тона българско злато , заради които се говори че заради тях сме станали 16-та република на СССР. С част от тях Москва са платили дълга си към запада.

459

ЗАГЛАВИЕТО КЪРТИ...

преди 2 години

..ОПРЕДЕЛЕНО ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

458

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 625 Ако не бяха съюзниците на руснаците през ВСВ сега рашките щяха да говорят немски.