20

Костя копейкин

преди 2 години

А в Сибир и Чукотка кога. Мойте фенове искат там

19

до 18

преди 2 години

Защо мислиш, че тук няма същото заплащане? По младежка заетост имаме летни стажове в ИТ сектора. Над 2к месечно се взимат. Да, по-малко са от САЩ, но работиш по няколко часа на ден и няма никакво напрежение. По барове на морето също има адекватно заплащане. Като за студент е супер. Преди години изкарвах по 5к с бакшишите там. После започнах истинска работа за доста повече.

18

Анонимен

преди 2 години

Да. Ходете. Бъдете роби на чужда държава. Като гледам как другите слуги ви поощряват, явно културата на слугинаж е дълбоко залегнала в кравофилите. За няколко долара, да си трета работна ръка

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17 Едно време си мислех, че тия биргади са начин да изкарам някой лев, но с годините осъзнах, че наистина са повече културен обмен, отколкото нещо друго. И са много полезно нещо в много отношения. А парите не бяха лоши. Като за лятна работа даже доста прилични за студенти.

16

Анонимен

преди 2 години

Защо не им организират бригади тук със същото заплащане,поне да работят в полза на родината?

15

Анонимен

преди 2 години

Ех, носталгия. Спомням си и моята първа бригада. Толкова много приятели, толкова емоции, пътувания и спестени парички. Страхотно беше. Днес ходя в САЩ само по бизнес, но напоследък покрай пандемията, доста рядко. Един друг свят, в който всеки изучил се успява. Като си спомня как се радвах на спестените парички. След последната бригада започнах работа и бързо осъзнах, че на седмица у нас правя повече пари, отколкото за цяло лято в САЩ, след като изградих кариера. Но спомените и приятелите остават

14

Alex

преди 2 години

Ходете! Хубаво нещо са бригадите.

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12 "Хаха да отидат бъдещите адвокати и лекари да послугуват на безработните чернокожи" Не знаех, че "безработните чернокожи" в САЩ притежават хотелски вериги, казина, ресторанти, увеселителни паркове, офиси. Защото българите (и не само) ходещи на такива бригади работят точно на такива места.

12

Анонимен

преди 2 години

Ей сега ще им промият мозъците и ще ги направят като нашия Кирил Петков

11

Анонимен

преди 2 години

Киро ако осигури 15 долара надник и за България ще се втурнат желаещи да копат и берат пипер.

10

Анонимен

преди 2 години

Хаха да отидат бъдещите адвокати и лекари да послугуват на безработните чернокожи

9

Анонимен

преди 2 години

Абе защо не отиват из Русия по колхозите, аман с тая Америка. Хем 80% от хората у нас не искали да даваме оръжие на Украйна, ама пък си пращат децата да слугуват на американските империалисти, да им помагат в събирането на реколтата.

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7 Роби са, защото са се хванали на работа. От друга страна русофилите са свободни, но чакат за подаяния. Те не са "роби". Нищо, че ако имаш възможност да им погледнеш живота, ще разбереш, че са се овъртели като пате в кълчища и са в пълна безизходица.

7

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов Ице, това са хора които отиват да изкарат някой долар джобни да си купят я кола, я нещо друго и да понаучат английски, че са го учили само в училище. Русофилите сте изпаднали в такова безсилие, че вече се смеете на хората за това, че искат да работят и да се развиват. Явно да се драска по форумите като теб по цял ден е много полезна и смислена дейност и ярко демонстрира русофилските ценности.

6

Da

преди 2 години

И дано да останат там, за да е са роби на местните меринджеи.

5

Анонимен

преди 2 години

Бели роби. Милинките, мислят си и те някакви нещица. Но де факто са бели роби.

4

Сосидж

преди 2 години

Ми няма да работят тука за жълти стотинки. Аз преди години работих за 380 лева и купони за храна.

3

Анонимен

преди 2 години

А дано после се върнат.

2

Анонимен

преди 2 години

В росия кога?

1

Асан

преди 2 години

И на село има бригада за копане :)))