21

ЙОРДАНОВА ДО всс

преди 2 години

Аз или вие от всс ще го духате след 1м.

20

Анонимен

преди 2 години

Тия мафиоти от ВСС, оплетени като свински черва с олигарси и престъпници, няма да посмеят да махнат Гешев, даже сигурно ще се размотават докато им изтече мандата, защото хората ще видят колко струват и за какво плащат данъци.

19

Влади

преди 2 години

Каква е тая обсебеност на ДБ и ДСб от Гешев? Днес гледах Гнома, върти суче, все ГЕРБ, Бойко и Гешев са му в жабешката уста. Някои Прокопиевци и други олигарси явно яко са им платили да премахнат правосъдието. Иначе повтарят само лъжи и опорки. Дано на следващите избори и малкото им фенове да са ги разбрали какви са безпринципни бок.луци, уж сини, а в съюз с комунистите и подкрепящи Радев.

18

Анонимен

преди 2 години

Като летерна е навита. Не случайно Христо Бойкикев я върти. През леглото им минават промените. Искат да правят Христо главен прокурор. Представяте ли си? Хахахахахахахаха Христо Бойкиев Главен прокурор :D :D

17

Анонимен

преди 2 години

Тази кикимора не спря да дудне.

16

Анонимен

преди 2 години

Пред ези айдуци Гешев е като бой скаут.

15

Лопатар

преди 2 години

Когато правителството на ПП(Порта в Полето) се издъни, се появява тая кокош...ка, само че много добре осъзнава, че вече са приключили!

14

Майора

преди 2 години

Абе моме , назначена с машините на Мадуро и избрана с една нищожна част от избирателите , бивша секретарка начовек с отнети права и приближена на Прокопиев , защо не погледнеш себе си и нищожните от правна точка аргументи? Публична тайна е че проф. Стоилое р нс този пост че изпълни поръката на разединителя Радев! Така че се откажи , не служи на олигархията както и целия ви кабинет!

13

Диана

преди 2 години

До Анонимен9 То къде БСП не са навързани като свински черва? На тях това им е силата и те го знаят отдавна - затова има толкова много *** там - никой не се интересува какво точно става, един за всички-всички за един...Затова и БСП трябва да изчезне от политиката - те са вредна партия и са го доказвали това не веднъж...

12

Анонимен

преди 2 години

Чао Наде!юПътничка си!

11

аман от тая !!!

преди 2 години

явно няма да миряса. На Пинокио недоразумението много на сериозно се е взела !

10

перко

преди 2 години

Иска ви се, но няма за кога! Пътници сте не разбра ли! До каквото се докснете всичко се руши!

9

Анонимен

преди 2 години

Ясно е, че ВСС нямат желание да освободят Иван Гешев. Там всички са навързани като свинскиии червааа...

8

Диана

преди 2 години

До Анонимен6 Какво да успеят, сме.шко? Да докажат, че бялото е черно ли? Досега никой не е успял и няма да успее по този път...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

7

Преди 89-та година

преди 2 години

прокуратурата обслужваше БКП, а сега пак властта. Аз не съм чул и прочел никъде преди 89-та година прокуратурата да е повдигнала обвинение на някой партиец.

6

Анонимен

преди 2 години

Дано да успеете Йорданова

5

Калеко Алеко

преди 2 години

Едно си баба знае, едно си бае ... тази радева калинка така и не разбра че Гешев ще надживее всички еднодневки от люпилото и ... !!!

4

Анонимен

преди 2 години

Тая пъ! Те дните ви са преброени ... кво се хабиш да дрънкаш! След целия тормоз, на който го подложихте, накрая ми стана симпатичен! Не може да го махате с неговите методи ... тогава сте същите като него!

3

Диана

преди 2 години

Разбира се, че ВСС ще разгледа исканията на БСП по същество, в това няма никакво съмнение /БСП може да си прелива чашите от пусто в празно до безкрай!/..Въпросът е какво ще се постигне с едно разглеждане на толкова абсурдни искания - дали ще продължим напред към истината или ще се заровим отново в БСП истериите..Когато някой смята, че нещо не е правилно, винаги има начин да го докаже..Предполагам, като винаги БСП са се хванали за точката и запетайката, но има по-важни части на едно изречение

2

Анонимен

преди 2 години

Ох, тази коза докога ще мрънка с това отстраняване? И аз искам всички в това смотано правителство да се разкарате, ама много бързо да изчезнете, защото сте ужасно некадърни!