256

Анонимен

преди 2 години

Точно и единствено заради тези у'бийци Израел отказа да подкрепи украйна.

255

Фанагория

преди 2 години

Украинеца в украйна, руснака в русия. Ако не са по закон членове на семейство на бг. гражданин да си ходят. Камаро, s500, s600, Tesla, Dodge. По морето други бежанци няма. И руснаците и те да си ходят. Веднага Киро да обяви иска защита на българите в Украйна. Газ от Русия,срещу защита на българите в Русия. Парите за бежанци да се насочат за българските деца. Сирашката пенсия е 70 евро. Срам,мръсни ***. Бежанец с Порше взема повече от 5 годишната ми дъщеря, сирак. Срааам!

254

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Кой нормален човек може да повярва на путинската пропаганда, че украинците само си рушат домовете и се избиват взаимно, пък руските войници само ги освобождават от гадните фашисти??? Само путинофил може да вярва на тази лъжа. Но, путинофилите не мислят, те повтарят опорките на московията, и дори обвиняват Украйна и САЩ за това, че русия нападна суверенна Украйна, и руските войници убиват жени, деца и старци. Путинофили, вие нямате нито срам, нито страх от Бога, хора ли сте, или не???

253

ВЯ

преди 2 години

Кой им е виновен колко пъти им предлагаха да излизат от там освен да им се помолят да заредят некоя маса с чай с водка дано се махнат от дупката

252

Kdudh

преди 2 години

Сърцераздерателно... до крак трябва да бъдат изловени и да отговарят за постъпките си! Фашистки

251

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Ти явно си избирателно сляп и глух. Дали е така защото си путинофил??? А, защо не виждаш жените, които обличат децата си от купове с дарени дрехи и ги изхранват с продукти от дарения направени от нормалните българи??? Да, има богати украинци, но повечето са бедни като нас. Нима в България няма мафиоти, олигарси и т.н??? Емигрантите от Украйна са 95% жени и малки деца, за разлика от мигрантите от Сирия и Афганистан, които са здрави млади мъже.......

250

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 311 /// Да те стигне същото, на което се подиграваш!!! И, тогава наистина ще ревеш с кървави сълзи и ще се питаш: "Защо на мен..." Надявам се тогава да осъзнаеш, че страдаш заради бездушието и безчовечността ти и подкрепата ти за масовите убийства, изнасилвания, разрушения и геноцид, които провеждат руски и чеченски изверги по нареждане на масовия убиец и луд диктатор - путин. Кармата не прощава!!!

249

Харизан

преди 2 години

Само не знам как разбраха какво се случва там без да пратят нито един независим кореспондент. Западните медии разчитат само на укро-нациски фейкове или на някой негоден преписвач на статии като тая ***. Щом и тоя на оон иска да праща да ги евакуират значи има много сериозни хора там. Преди това макрон искаше да ги спасява. Какво ги мотат не знам. Лепкай вакуумната бомба и да се свършва!

248

Мен

преди 2 години

Някой плака ли за Сърбия,Либия,Ирак и Сирия,където Америка и Нато запалиха на хората държавите? Не..колко невинни деца и жени избиха бомбите на така наречени съюзници.Стига с тая глупост ,че и аз не мога си изпия кафето като колегата.Нещата са много по дебели от войната в Украйна.

247

Анонимен

преди 2 години

Разплаках са от умиление и салзите ми капат на клавиатурата. Не мога да си допия кафето , разстроен съм и настроението ми са развали . Рева бе , рева с глас за укротите фашисти бе

246

Анонимен

преди 2 години

Аз виждам бежанци в завидно финансово и психично състояние(за разлика от повечето българи). След като са пристигнали с джипове за сто и нагоре хиляди, Сутрин идеално фризирани и гримирана в чудесно настроение се разхождат край морето облечени в Марков и дрехи. А по късно са на спа фитнес разходка и пазаруване с отглеждане дали красотата им е забелязана.Не ми изглеждат на излязли от подземия, ама изобщо!!!!

245

Анонимен

преди 2 години

Според статията гангренясалите азовци са последният отпор срещу редовната руска армия. Слава на простотията.

244

До Мен

преди 2 години

Според думите ти САЩ са започали тази война... И ако тя е по тяхната воля и в техен интерес, руската мечка защо затанцува по тяхната ***!?

243

Мнение

преди 2 години

В Азовстал почти не са останали хора. Ако имаше,да са излязли и да са се предали. Останали са фанатизирани радикали, които заявяват, че ще се бият до смърт. Вчера само едно тричленно семейство е успяло да се измъкне от завода. Цивилните не са много, но ги държат насила и не ги пускат. Не разбирам за каква евакуация бълнуват украинците, като те там са пленници

242

Анонимен

преди 2 години

Храна и вода нямат, ама мобилни телефони, които са заредени имат. Откъде ги зареждат, щом руснаците са ги отрязали от света?

241

Мен

преди 2 години

В голям филм ни вкараха и с Ковид и с Украйна .Умишлено вкараха света в нова финансова криза.Преразпределят пазара ,парите си сменят собствениците.И винаги когато Америка затъва финансово правят една война някъде ,защото войната генерира пари..Всичко е толкова свързано ,но има много слепи хора за жалост.

240

Анонимен

преди 2 години

Това е заложническа драма. Терористи са взели заложници в Азовстал и се крият заедно с тях в подземията. Използват ги за изнудване, а нашите медии ни пробутват сълзливи истории, за да ни накарат да съчувстваме на бандитите.

239

Анонимен

преди 2 години

Животът на военните е гарантиран. Мирните граждани никой няма да пипне с пръст, руснаците оказват помощ на мирното население с всичко, което могат. Има хуманитарни коридори всеки ден. Имат възможност да излязат от Азовстал. Какво повече се очаква да направят - да пуснат бандитите да си тръгнат с оръжие и да отидат другаде, където да продължат да убиват и да се крият зад гражданското население? Това няма да стане. Ако искат да живеят, по коридорите, без оръжие и в плен.

238

Демокрация по руски

преди 2 години

В завладените от Русия градове демонстрациите вече са забранени, а на въпросите от т. нар. референдум, ще има възможност само за един отговор. Но не можеш да направиш покорно стадо от хора, които вече са избрали свободата.

237

Анонимен

преди 2 години

Разбира се така имат по-голям шанс хората да им съчувстват и изкарат руснаците като чудовища. Не се знае колко чуждестранни бойци има там. Дадоха шанс да се предадът , хората , но явно ще чакат най-лошото да се случи. Сами си унищожиха домовете и заводите и това ще доведе до дълга мизерия. Президента на Украйна продаде страната и затъва , така че изплащането на тези заеми ще е трае няколко поколения. Интересно ако изчезне Украйна какво ще стане тогава. И все пак USA иска да отпусне 33 милиарда