127

мнение

преди 2 години

За това пък държавата осигурява на украинците всичко, което не може да осигури собствените си граждани.... 40 лв. на ден прави 1200 на месец, необлагаеми. Колко от българските граждани нямат тези доходи?

126

Анонимен

преди 2 години

Проблемът си е техен, сигурно са от гласувалите за рр и бесепе!!

125

Анонимен

преди 2 години

До До 137 Не може да пресечеш границата без КПП. За Германия и Англия имаше и визи които паднаха в 2001 г. В Англия ни бутаха в някакъв лагер в Лондон и само чакахме самолет с хора от Африка и Азия. В Германия ако не напуснеш за 12 часа идват военните и заминаваш в затвор или лагер.

124

анонимен

преди 2 години

бях на достатъчно години преди 89, да мога, да сравнявам със сега. Тогава никой не можеще да умре от глад, образованието беше отлично, колко олимпиади идр. печелихме.лекарите се занимаваха с лечение..........нямало банани, моета генетика харесва българските плодове. имаше престъпност, но къде, къде по-малко,Вихрушката пак крадеше, но бяха по-малко на брой, а като цяло народа беше по добре

123

Анонимен

преди 2 години

Това не е вярно. С ВУЗ са най-много безработни и се пдинуждават да емигрират.. Най-много емигрират лекари които са учили най-много.

122

Е и

преди 2 години

Аз живея с доход 10 пъти линията на бедността и пак не мога да го нарека живот. Парите не са всичко.

121

До 137

преди 2 години

Така беше...защото никой не те пускаше свободно да заминеш за Западна Гервания, Великобритания и т.н. ЗАБРАВИ ЛИ!!!! РАША ПАВЕТ Е КЪСА!!!

120

Анонимен

преди 2 години

С това милеещо за България правителство ще става още по-добре!

119

До 132

преди 2 години

Не се оправдавай....никой не е визирал теб. Явно ти се припозна!! Прочети отново кво пише

118

Анонимен

преди 2 години

Ей сега ще ви светна, всички служители и техните семейства на БДЖ и БГА Балкан, имаха право на безплатни билети веднъж в годината за чужбина. Организираха се групи и се пътуваше.И не не са били ченгета,а обикновени хора.

117

До 131

преди 2 години

Само да ти кажа че няма нищо безплатно!!! Пак от теб са идвали парите....но раша пропагандата е страшно нещо!!! Не се връзвай повече на ЛЪЖИ!!!

116

Анонимен

преди 2 години

Хаха не съм бил ченге, не позна. В групите имаше винаги, но всички ги знаехме кои са.

115

Анонимен

преди 2 години

Да спор няма, за откритите листове, имаше и лоши неща, никой не отрича. Ама се навъдиха, едни лъжци, които всичко хубаво го зачеркват. Само ще кажа, че лекарствата на деца до 7г бяха безплатни, куп други положителни неща.

114

До 128

преди 2 години

Значи си обиколил тогава Източния блок...Чехия, Унгария, Румъния и т.н. на Запад ходеха само ченгета и Големите комунисти дето ни убеждаваха колко е загнил. Лицемери бехте *** ЛИЦЕМЕРИ СТЕ И СЕГА!!!!

113

простотии

преди 2 години

От Кърджали към Крумовград и Ивайловград без открит лист не пускаха!И на всичкото отгоре питаха защо ще ходиш там!?

112

Анонимен

преди 2 години

Ей така ставаше, отиваше се на място в Орбита, и имаше екскурзии, все пак беше бюро за младежки туризъм.

111

Алоуууу

преди 2 години

Точно ЗАТВОР си беше преди 1989г. Или си забравил откритие листове, задължителните паради...а който не слушка Белене или безследно изчезнал. Никога повече раша "окупация" Българите горди в ЕС демокрация!!!!

110

Анонимен

преди 2 години

От Полски Тръмбеш, ако не са те пускали мама и тате е друг въпрос?

109

аха

преди 2 години

До До 116 И как ставаше тая работа,ако не е тайна!?Щото и аз исках няколко пъти,ама не ме огря!

108

Анонимен

преди 2 години

До До 123, дъртите русофили са спрели развитието си през 1989 и сега вият като кучета, искат комунизма да се върне. За тях шумкарството все още е нещо което може да се възприеме като нормално.