112

Анонимен

преди 2 години

Всички съветски паметници да се съборят

111

52

преди 2 години

До 133Не пиши глупости.Русия подкрепя независимостта ни. Освен това Високата порта ни опрощава голям дълг, защото Русия опрощава на Турция сходен по размер дълг.

110

Истината

преди 2 години

Всеки мислещ човек знае това, което казва този генерал, но в България думата имат немислещите послушковци на краварите.

109

Анонимен

преди 2 години

Всички руски възпитаници вземат руска пенсия!

108

Анонимен

преди 2 години

До Страхливец-------Добър ник си избрал! Страхливец си! Жалък! Генералът е мъж - казва каквото мисли!

107

Ега ти тъпанара

преди 2 години

България е благословена страна ,заради факта ,че нямаме обща граница с наследниците на златната орда. А този русороб и другите като него ,които са в армията отдавна трябва да са аут.

106

РУБЛАДЖИЯ

преди 2 години

КОМЕНТАР НЕ ЗАСЛУЖАВА!

105

Гост

преди 2 години

Въпросният человек мисли така, защото си е руски възпитаник и вероятно фен на Путин.

104

Няма как

преди 2 години

"Абе вие вземете разберете що почиваме на 06.09 и 22.09 всяка година."Няма как да го обясниш на национални предатели.Тяхната истинска родина не е България.Тяхната истинска родина е била ПРОТИВ Съединението и независимостта ни и за тях тези дати не означават нищо, даже ги ненавиждат.

103

Да, ама не!

преди 2 години

"Общо взето Украйна няма да има морска граница, така или иначе Новорусийск си е исторически нейна територия."----Всъщност, днешен рашистан е разположен на чужди исторически територии.Вземи по един некомунделски учебник по история и география и започвай да се образоваш, откъде са се пръкнали днешните алкохолизирани ***.

102

Страхливец

преди 2 години

Поредният фейк "генерал", лижещ руския ботуш.

101

Анонимен

преди 2 години

a setne i bg.

100

Тръмп

преди 2 години

Скоро и България няма да има излас на море. Гарантирано от Ердоган

99

Анонимен

преди 2 години

Реалист.

98

Анонимен

преди 2 години

Тука Русофилите все пишат "ама те като излизаха от СССР се разбраха да не влизат в НАТО и Русия затова сега ги атакува". Абе вие вземете разберете що почиваме на 06.09 и 22.09 всяка година. Това е щото никой не може да ти поставя условия за да ти върне независимостта под заплаха от война. Ние сме водили войни и за да си вземем територии и за да си вземаме решения. Русия не може да ти поставя условия "за да ти даде независимост" всички са независими страни! СССР/Русия е престъпна организация!

97

Анонимен

преди 2 години

Така като гледам тоя е готов за Сибир

96

Ноне

преди 2 години

Струва ми се че този генерал трябва да вземе решение на коя страна е.. такива позции да си добруваме със всички са пълни глупости... и няма да ни довдът до никаде.

95

Анонимен

преди 2 години

Откъде изкопахте тази комунистическа мумия?

94

Ноне

преди 2 години

Поредната мишка.... Украйна ще победи и Руснаците ще си отидат от там с подвити опашки. Но българския манталитет да се снишвама ще си остане..

93

До До 117

преди 2 години

Суверени страни вкарани в СССР с войска против волята на хората, преди това поробени и направни на крепостни селяни от Руската империя. Не ги прави "бивши Руски територии", прави ги освободени страни. Не знам, защо си мислиш, че някой трябва да ти поставя условия, за да си получиш независимоста и защо трябва да спазваш подобни условия? Ние да не би да сме спазвали условията на Османците от Берлинския конгрес или обявихме съединението и отидохме на война за да сме свободни? Стига си под*гъ*зувал!