97

МИТКО

преди 2 години

За разлика от Украйна Румъния има голяма планина. Там танкове не могат да се движат лесно. После Дунава. И след това България с голяма планинска верига. За нахлуване не може да се говори на този етеп. Русия се затрудни на равно да побеждава как ще се справи на пресечен и планински терен срещу Нато. Това е абсурд. по скоро ще превземе Молдова и толкова. По лесно да се стигне до Берлин от колкото до София. Гледайте картата.

96

Анонимен

преди 2 години

Аз лично предполагам, че Путин е в играта с глобалистите. Много би ми се искало да не е така и да има някой на този свят, който се опитва да ги спре, но нямам големи надежди. Целта им е, да няма държави, а да има корпорации и те да ти дават всичко - образование, здравеопазване, сигурност,жилище и т.н. Нещо като модерен комунизъм начело на който ще стоят корпорациите т.е. собствениците им.На всичкото отгоре понеже собствеността се предава по наследство ще е нещо средно между комунизъм и монархия.

95

Анонимен

преди 2 години

Ако даваш *** на запад, няма газ на изток.

94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 98 Да, ама не. Този уж безкраен пазар на Индия и Китай и сега купува руски петрол и суровини, но 65% от износа на расия е към ЕС. Не могат Китай и Индия да купуват повече от нужното им, и реално приходите на русия ще спаднат с 65%. А, когато ЕС наистина се откъсне зависимостта си от руски петролни и газови доставки??? Няма да стане за два-три месеца, ще стане за години, тогава расия ще фалира. Първо от по-ниски доходи, от наложените санкции и от огромните разходи за войната в Украйна

93

IQ 3.14

преди 2 години

До Христо Христовдесните в ес са зле маскирани крайно леви на издръжка с рублаж и служебно бело от руските тайни служби. и са в основата на "ултрасете" , "паравоенните препъри" и всички полулегални групировки дето пълнят новинарските емисии

92

Мишо Бирата

преди 2 години

До Анонимен 101 кои сте "вие"? един шизак с 10 браузера и тумба кафяви ревачи завършили по милост техникумите из провинцията. тая порода е на изчезване така или иначе, най добре ще е да харесате да не се размножавате

91

Христо Христов

преди 2 години

"Десните" в ЕС са всъщност много по-лесно от "левите" психопати.

90

Анонимен

преди 2 години

Ние си харесваме и Путин, и Съветска Русия. Още им се чудим на руснаците защо си разрушиха империята и ни предадоха на богатия Запад да живеем в охолство и лукс втора употреба с демокрация за кърпене.

89

IQ 3.14

преди 2 години

До Гиб Мелсънда плащат частните предприятия като неохим. "народа" са 36 процента от 40 процента от имащите право на глас. т.е. безволевите и тесногръди тройкаджии среднисти, дето опинят за минимална и "чакат да се даде".

88

Анонимен

преди 2 години

Михаил Крутихин: Газпром совершает самоубийство

87

Анонимен

преди 2 години

Стига сте писали глупости!Нищо друго не ги привлича към Путин десните европейски политици,освен интереса.Русия е най- големия доставчик на газ за Европа.Заедно с Украйна са най-големите доставчици на зърно,метали,петрол.Санкциите срещу Кремъл ще ударят най-много Европа,защото Русия си е осигурила безкрайния пазар на Индия и Китай.

86

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонимен малко ми звучиш като селската мутра дето викаше "бий за да те уважават", а после "бай Иване, за какво ти е тоя пистолет". сешташлисе. ТРЯБВА да не се оглеждаш, докато ходиш до магазина. а болния човек на изток след 20 години няма да е и туристическа дестинация

85

Гиб Мелсън

преди 2 години

Киро рублата ще плаща ли в рубли или чака народа да го изрита?

84

Анонимен

преди 2 години

Питаш "Какво ще стане ако Русия победи в Украйна?" Ще е пирова победа. Украинците, които преди войната бяха разделени, се обединиха, вече всички украинци не искат да живеят под робството на русия. Дори путин да завземе голяма част от Украйна и наложи марионетно, проруско правителство, ще спечели ли сърцата и обичта на украинците? Няма как, след убийствата и разрушенията. Ще започне партизанска война, и ще продължи докато руснаците и поддръжниците им бъдат избите и изгонени, а русия ще фалира..

83

Анонимен

преди 2 години

"Наше дело правое! Победа будет за нами!" - което е истина си е истина! НАТО и Фащ прекалиха и събудиха мечката и тя заигра в Украинския двор! Със силните и с лудите ТРЯБВА да се съобразяваш!

82

ФАКТИ..

преди 2 години

Първо-Русия спря газа на Украйна.. Второ-Русия обяви война на Украйна и взема територията й................. Вчера Русия спря газа на България /Полша....... Второ-Следва нахлуване на Ислямска държава Русия на Путин и Кадиров в България...... 100%.......

81

...

преди 2 години

Вероятно въпросът се отнася към крайно десните политици,които под маската на национализма прокарват фашистки идеи.Национал социализмът е опората на авторитарното управление и това е средата в която израстват Льо Пен,Орбан Путин...и техния съидейник товарищ Копейкин...

80

Калеко Алеко

преди 2 години

Едва ли има нормален човек който да приеме действията на кремълският сатрап и диктатор ... путин ще се превърне в най отричаната фигура на 21 век. Както Хитлер беше отречен и баха забранени свастиките му, така и путин ще влезе в най-черната хроника на човешката история и ще бъде вечен срам за рассия или това което ще остане от нея ... Ленин, Сталин, путин това чудовищните лица на тази сибирска територия, дала на човечеството диктатори, сатрапи и убийци, подтисничество и мракобесие ... !!!

79

ИТпростН

преди 2 години

Не е лошо да си русофил , но да си путинофил е тежка форма на шизофрения !!!

78

Анонимен

преди 2 години

До Румен от Слатина Отдавна е ясно, че "десните" в Европа са леви. Понятието "десни" за социалистически фракции, като тази на Хитлер беше измислено от Еврейския антифашистки комитет на Интернационала, ръководен от Михоелс, преди Сталин да ги избие заради претенциите им към Крим. Точно те титулуваха хитлеризма - фашизъм, за да не се обърква простия руски мужик в социалистическата терминология. Те създадоха и македонизма с претенциите за държава на сефардите в Солун.