376

MercedesBenz strasse

преди 2 години

Германия и Австрия плащат за руска газ в рубли. Доставките за тях не са спрели. Полша ако се откаже от руска газ, пак ще я получава, само че през Германия. Германците разбира се ще свалят полски кожи, защото сега им е паднало да дерат. А България като най голям тарикат също ще получава пак руска газ, но през посредници, които също ще дерат. Алжир, Катар и т.н. нямат капацитет за повече газ.

375

Анонимен

преди 2 години

Болшинството от народа не е като вас на държавна хранилка с актуализация на заплатите на всеки четири месеца и то със закон.

374

Анонимен

преди 2 години

Толупа, и той е виновен за да стигнеме до това положение.

373

Анонимен

преди 2 години

Махайте се, нахалници! Щом ще ни влошавате живота, не ни трябвате

372

Анонимен

преди 2 години

Асенчо германското правителство вече одобри пакет от мерки включително и финансови насочени към всички граждани за да ги подпомогнат в нарастващият ценови шок. Вие какво предприехте до момента за да помогнете на народа? Еднократно 70 лв само за пенсионерите и всички помощи са ви директно насачени към бизнес робовладелците

371

Анонимен

преди 2 години

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРО СЪВЕТСКАТА ДРУЖБА!

370

Анонимен

преди 2 години

Тея калмуци ще ни вкарат във войната в най-скоро време. Пичове давайте да се събираме и да разбутаме това правителство

369

Анонимен

преди 2 години

До ЗозоОт Зинзибар става ли ?

368

Анонимен

преди 2 години

Този *** сигурно си е прибрал милиони, ако ли не и милиарди комисионна, и нагло информира народа, че нямало да подновява нормален договор с Газпром. Германия може да купува от Русия, ама нашето правителство ще купува от САЩ. Наглост!!!! Кирчо и Кокорчо вече дори сами могат да си подадат оставката, след като милионите са им по сметката. И продадоха народа си най-нахално!!!!

367

Анонимен

преди 2 години

Тези национални предатели трябва да бъдат разкарани по най-бързия начин и да бъдат съдени за предателство. Други държави плащат в рубли а нашите се правят на ощипани и искат да плащаме по-скъпо.

366

Анонимен

преди 2 години

Тезата, че Русия била нарушавала договора, е повече от нелепа. Нека който я използва, да каже по какъв договор България "налага санкции", по какъв договор държавата България спира фирмите си да изнасят за друга страна лекарства, по какъв договор българските пристанища имат птаво да спират обслужване и престой на съдове без да са се провинили в каквото и да било.... Единственото оняснение е страхът от американски санкции, т.е. Русия е права. Но ще дойде Видов ден!

365

Графчето

преди 2 години

Това било шантаж.....Просто по-силният и по-можещият налага своите правила. Какви алтернативти източници, уважаеми- газ може и да има, но пак руска ще да е на двойна цена, щото ще има момент на препродаване. Жалки мишки !

364

(-_-)

преди 2 години

Такааа, значи Австрия може, Германия може, а България не може да плаща пак в каквато валута е плащала до сега, но в една определена банка, която после обръща валутата.. Хммм

363

Анонимен

преди 2 години

То беше видимо за всеки нормално мислещ човек чии интереси ще защитава Румен Митрофанов. Тогава защо застанахте зад неговото преизбиране ?

362

Анонимен

преди 2 години

Сигурно българинът трябва зимата да го грее, че сервилно е защитил интереса на САЩ и да си представя колко ли е обеднял Путин от невероятния героизъм на това *** правителство да договаря със САЩ в пъти по високи цени.

361

Анонимен

преди 2 години

Кокорчо, за 100 дни управление инфлацията е поне 30%, след днешната ти словесна диария разбрах, че ще обеднея с поне още 20 %. Твоето правителство ще ме ограби в следващите 1-2 месеца с около 50-60%. След като ограбваш българите, ти агресор ли си? И как да процедираме с агресор като теб, а?

360

несигурен Гербаджия

преди 2 години

Браво на ПП , тук ме спечелихте

359

Анонимен

преди 2 години

Тази новина ни се представя, като едва ли не, положителна?

358

Панчо

преди 2 години

Нека хубавите думички за правителството започнат сега.

357

Анонимен

преди 2 години

Не знаех, че е в мой интерес да се увеличат битовите сметки с поне 20% и всички стоки с поне още толкова от сега нататък. Зимата ще стоя на студено и ще гладувам, ама това за да му е гадно на Путин. Кирчо и Кокорчо в такъв филм ни вкараха, че ще е чудо, ако изобщо оцелеем. ВЪН предателите от България, оставка на цялото правителство