85

Анонимен

преди 2 години

Еврогеьовете че копувст газ в рубли ,тая Ко лъже ,а нас газ че ни подърят Украйна и сащ)

84

Анонимен

преди 2 години

До БългаринТи май не си наясно какво значи независимост. Независимост е точно обратното на това, което върши това правителство! Извършихме ритуално самоубийство защото това искат господарите на западния свят! Манипулират ни с лъжи и пропаганда за да играем по свирката им. Това правителство не защитава българските интереси, а интересите на тези, които разпалват войни от алчност за влияние.

83

123

преди 2 години

Другарке кукумявко комсомолническа, световната битка е за природните ресурси, ако не си разбрала!!! Който ги притежава в едно със земя, която ражда храна е богат! Аман от богаташкия ви *** маниер на консуматорство и сране и плямпане за "зелена" утопия, пардон -енергия. През това време хора умират от глад и мизерия, само защото не са се цанили за кухи *** у Еврогейския парламент! А между другото, къде се покри онова аутистче - Гретенцето???

82

Анонимен

преди 2 години

Ейде да го видим как ше стане

81

Анонимен

преди 2 години

До ugОстатъците от българска икономика ще изтече в канала и хиляди хора ще останат без работа. Инфлацията ще е убийствена заради скъпите горива и суровини.Да си спомним гладната разярена тълпа през зимата на 97ма. Зимата на 22/23 ще е по-страшна. Ще настане глад и студ и пропагандната машина ще се разпадне. Ние ще сме първите в Европа извършили ритуално самоубийство с цел да съсипем Русия. Русия не я мисли, мисли за българите, ***!

80

Аман от тъпанарщини

преди 2 години

Глупавата немска овчарка лае, на не хапе, защото дървото е много гадна руска цепеница и от него много боли!

79

Ото Фон Бисмарк

преди 2 години

"Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан. Не се надявайте, че веднаж възползвали се от слабостта на Русия вие ще получавате дивиденти вечно, руснаците винаги идват за своето. И като дойдат, не се надявайте подписаните от вас йезуитски съглашения да ви оправдаят. Затова с руснаците си струва да се играе или честно, или въобще да не се играе."

78

Анонимен

преди 2 години

Лека полека Запада ще спре руския газ, в това нема съмнение, ще се сбъдне мечтата на Путин за "руския свят" и ще си бъдат самодостатъчни в Сибир и брезовите корички, може да похапват и газ от време на време, малко разнообразие в менюто им :)))

77

Анонимен

преди 2 години

Кобило,кобило. Само чакаме момента да ви извъртим.Знаете го и сте побъркани от ужас едногласовите.

76

Българин

преди 2 години

Аве готови сте да предадете независимостта на България за бутилка газ. Я всички русофили газ към Русия да си живеете на евтин газ.

75

Адмирации

преди 2 години

Русия да спира газа на европейските роби на Сащ! За 1 година няма да има помен от ЕС, а много теротории като Уелс, Шотландия, Баска Република, Каталуния, Бавария и т.н. ще искат независимост от обеднелите държави, които са без никаква икономика!

74

SOS

преди 2 години

И Русия е към своя край. Пътят и е един---да прави компания на крайцера ,,Москва,, и на подводницата,,Курск,,. СЛАВА И ПОБЕДА ЗА УКРАЙНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

73

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

ЕК преди два дни излезе със становище че плащането по руската схема не противоречи и не езаобикаляне на санкциите, а днес тази у.руспия плямпа друго? А и нещо съвсем не се разбра от кого, аджеба, получаваме газ ?

72

Асан

преди 2 години

Майната и на Урсула :)))

71

ug

преди 2 години

Много ги е страх форумните русофили, че макар и с малко сътресения, накрая ще се окаже, че можем и без любимата им русия и после партийки като БСП, Възраждане и *** няма вече как да ни плашат с русия и спирането на това или онова. Тази криза е една чудесна възможност да се откъснем от тумора русия завинаги.

70

Анонимен

преди 2 години

Тия тирикати ще купуват с рубли, само наш Киро и улавите паляци се правят на маже. После паляците вземат най-западната Укроина, Киро бега към Канада. САЩ са намалили борча, може би, а българите освен яко разработени отзад, са и гладни. Да е хаирлия!

69

Анонимен

преди 2 години

Тез американци много страшни бре, заради тях немските бабички ще спят на студено зимъска и ще сънуват Байдън като млад.

68

кеф

преди 2 години

Ето това се казва добра новина! Довечера ще си налея едно!

67

Анонимен

преди 2 години

Кирето трябва да почерпят Путин.Добра работа им свърши със спирането на газа.Бетонира ги.

66

Анонимен

преди 2 години

а така братя немци, вие взимайте от евтината руска, а за нас с предимство от скъпата.... вие си плащайте в рублички а на нас забранявайте евалалааалала