127

до 138 от славянин

преди 2 години

Ако се беше случило гръцката граница щеше да е до Марица, сръбската до София, румънската до Варна! И щяхме да сме нещо, което на картата трябваше да се търси с лупа! Наглосаксите никаго не са предвиждали независимост и просперитет за аборигените, декортикиран ''българино''! А не се е случило защо въпреки атомните си бомби тогава наглосаксите пак не са били напълно сигурни, че ще победят СССР, толкова ''увереност'' в себе си са имали, даже и с атомни бомби!

126

До "Славянин&qu

преди 2 години

Никакъв славяянин не си ти. Най си ми тъмен балкански субект. Такива като теб, с най-голямо удоволстви бих денацифицирал. Както искаш го разбирай.

125

Анонимен

преди 2 години

Ами да продължават с доставките, пък ще видим дали е перчене.

124

Свобода

преди 2 години

Жалко за Русия, Путин я съсипа.

123

до 126 от славянин

преди 2 години

Абе, шмекер, атлантиците не разчитат ли на съюзи!? нато не е ли съюз, ес не е ли съюз, AUKUS не е ли съюз! Ама ''Русия разчитала на съюзи, а наглосаксите разчитали само на себе си, те съюзи не правели''! Те винаги са палели огньове по цял свят и след това с чужди ръце са вадели кестените си от пожарите! Абе хем сте прости, хем сте лъжливи, хем сте крадливи, хем сте нагли!

122

Анонимен

преди 2 години

Ингилизите кога станаха експерти по всичко ?! Отдавна не са империя, а след брекзита съвсем се скапаха

121

Каква нормалност?!

преди 2 години

И Господ да слезе, не може да оправи българското племе...

120

Българин

преди 2 години

До до 126 от славянинЕееееех ! Защо не се беше случило ! Точно вече и атомни бомби си имаха ! Сега щяхме да сме една съвсемнормална държава а не русофилска мизерия !!

119

Мюмюн

преди 2 години

До Гошо...ТъпотоПак ще го повторя ! Гоше мама от малък си беше малко куку и такъв си остана ! спри да пиеш толкова много че вече не знаеш какво говориш !!

118

до 126 от славянин

преди 2 години

И аз ти отговарям, но не са последно, тарикатче - наглосаксите съвсем съзнателно и нарочно провокират войни, за да разрушават от една страна противниците си, а от друга да ги изцеждат материално и финансово! През ВСВ г.в.дарите са спонсорирали не само Сталин, а и Хитлер! И понеже са били ''съюзници'' на СССР още далеч преди да приключи войната са му кроели шапка как да го унищожат веднага след войната! Операция ''Немислимо'' на ингилистанците е предвиждала нападение на СССР още на 1-ви юли 1945

117

Мюмюн

преди 2 години

До АнонименВ случая ти си най големия семкаджия !! А колкото до британците те дават на украйна всичко което им е нужно и не им пука от нечие пенявчене !

116

543

преди 2 години

Великобритания са големи мераклии да станат първи на стъкло.

115

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Абе вие...помпайте с оръжие кликата на Зеленски в Украйна и току виж някое...цунами ви заляло...островчето изневиделица. Природно...бедствие,какво да правишш....непридвидимо е.

114

Анонимен

преди 2 години

Ще помоля британски семкаджии на трибуните да намалят децибелите за да не пречат на играчите.

113

Димитър

преди 2 години

Пиша за последно, че много неуки по исторически теми, се оказаха пропутинистите.Кога, драги Русия е помогнала на САЩ и Великобритания, икономически или военно? А за обратното, чували ли сте? Русия, винаги е разчитала на помощ, заеми, съюзници и прочее. Това ти срещу Наполеон, ПСВ, ВСВ, разработването на атомно оръжия, ракети и други технологии. Без помощ или директно крадене, шпиониране и др., в Русия не е измислено почи нищо значимо!

112

Сата НАТО

преди 2 години

В Приднестровието има руски окупационен корпус, който се самообяви за "миротворчески сили". Тези миротворци не са признати от никого.

111

Сата НАТО

преди 2 години

Англия е унищожила 2/3 от авиацията на Райха, още през 1940 г. Англия е победила Райха по море, потопявайки най-големите им кораби и унищожавайки подводния им флот. Англия е победила обединените сили на Нацистка Германия и Фашистка Италия в Северна Африка и след това в Западна Европа. СССР са с най-малка заслуга за победата над Германия.

110

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че Лондон скоро ще е мишена за руските ракети. Моля се за инглезите, дано оцелеят.

109

Мужик

преди 2 години

Само перченето им остана на мypзилкитe, с една Украйна не могат да се оправят а пък какво ще правят ако скочат на НАТО. Празни приказки за пред пияните мyжици.

108

Анонимен

преди 2 години

Турция вече близо месец бомби Ирак. Алоууу, козяяците, що не накачулите фейсовете си с иракския байряк?! Що не говорите за избитите от Ердоган иракски деца?!