185

До хаха

преди 2 години

Май ти си с 8 клас, провери в речника как се пише образОвание.

184

Хикса-

преди 2 години

Най-после великата Америка да изкара от канала тайното оръжие-КОСТЕНУРКИТЕ НИНДЖИ.

183

До 212

преди 2 години

Е какво да направят според теб - да избягат всички от Украйна понеже ги е нападнал Путин, или просто да му се предадат, и да кажат "Не искаме да имаме повече наша държава, ела да ни владееш" ?! Кажи да чуем !

182

Ха-ха-ха

преди 2 години

До Анонимен 215 Явно си с трудно завършен 8-и клас, но ще ти ударя едно рамо. Между думите "образОвание" и "образУвание" има километрична дистанция. Научи етимологията на въпросните и тогава пиши разни щуротии. Няма как Украйна да е образОвание. Капиш?

181

Ами

преди 2 години

Дайте им !

180

Анонимен

преди 2 години

То за Русия мислиш, че ще е супер ли? Над 20к млади руснаци дадоха фира, 200-300 напуснаха Русия, предимно млади с добро образование, икономиката ще е леш в близките няколко десетилетия, което означава още избягали и голяма бедност. Русия приключи като държава, ако не се разпадне, ще е цяло чудо. След десетилетие ще продават само пшеница, там и сега износа е на ресурси, докато Украйна ще се вдигне и ще е добре. За назидание запада ще вкара доста пари там, та Руснаците да завиждат.

179

До Умен

преди 2 години

Умнии, еми Русия да сложи оръжие и всичко приключва! Това зависи ли от САЩ? Защо трябва Украйна да се предаде? По каква причина? Почти всички държави от Европа пращат оръжия, не само щатите

178

Qanon

преди 2 години

ФАЩ, по-добре да се притесняват от руските подводници около бреговете си... Ама кравар от такова не разбира.

177

Анонимен

преди 2 години

Какво е туй##образование Украйна## бе? Нещо като кеймбричко образование ли? Прочети некоя и друга книга, дан одиш неграмотен по улицити! Русофил такъв!

176

Литераторъ

преди 2 години

До Анонимен 208 <<< Изкуствено образование наречено Украйна >>> Никога не съм чувал за подобно образОвание с името "Украйна". Сигурно ще е нещо от Харвард, Йейл или Кеймбридж и тотално непознато за българската кОлтура. LoL

175

Анонимен

преди 2 години

То по руските телевизии само истини дават, Украйнците си избиват народа, а руснаците си потапят корабите. То нямаше да нападат, после за 3 дена щяха да приключат, безаналогови оръжия и тия с гладките мозъци, гледат и попиват мощно от пропагандата на Путин, без да си задават въпроси, каквото нормалните хора правят.

174

Анонимен

преди 2 години

Да, ще спечели войната на цената на мъжкото си население. Както и част от женското. +5млн бежанци, предимно жени и деца. +цялата инфраструктура унищожена. Голяма победа, няма що. Ама на САЩ им е дюшеш-2 братски народа с унищожени армии. Екстра. Като им се връзват на акъла...

173

Ха-ха-ха

преди 2 години

Не бъркайте "обер" с "унтер".

172

Анонимен

преди 2 години

Украйна спечели войната, още малко и каквото е останало от могущая, ще се прибере в *** с някоя друга печка и тоалетна чиния. А света даде на Путин трилиони долари с който можеше да си оправи държавата и да направи руснаците хора.

171

Анонимен

преди 2 години

Изкуствено образование наречено Украйна няма как да спечели,бъдещето и е предизвестено,територия поделена под опеката на Полша и Русия,първо обаче ще бъде използвана подобаващо като пушечно месо срещу Русия!

170

До “Аха”

преди 2 години

Това (Обера) неговото фашистко нарицателно именце във вашата футболна групичка ли е, интелекОаелецо?

169

Анонимен

преди 2 години

Че аз само руска гледам кой слуша американските поумии

168

Анонимен

преди 2 години

До Факт - Пилците се броят на есен. Да не прибързваме с изводите си. Очакват ни вълнуващи събития.

167

Аха

преди 2 години

явно ония с минусите давани на обера никога не са чели Славейков или Алеко Константинов. Вероятно са роднини на Баце от Банкя по четене на книги. Та така и с Русия - никога няма да може да спечели войната, която може да се превърне и в 100 годишната война на Русия, след която русия отива на бунището на историята.

166

Факт

преди 2 години

Гледайте руска тв.за да видите неща който на запад не се показват и ще разберете много истини.