394

Анонимен

преди 2 години

Е па вие си го избрахте харвардеца да ви лъже и скубе!

393

Анонимен

преди 2 години

Всички българи подкрепят Русия в борбата и с НАТО!

392

Анонимен

преди 2 години

ТИ лично не е лошо да си затваряш устата !

391

Анонимен

преди 2 години

КИРОООООУУУ! То хубаво да помогнем на хората ама вземете малко се запрете, че тука за има няма 2 месеца изхарчихте каквото имахте за година и сега пак ще теглите дългове. Толкова финансово *** политици не сме имали никога. Харвард ще си искат магистърската диплома обратно.

390

Анонимен

преди 2 години

И Киро кое точно те прави щастлив да даваш оръжие на един престъпен режим,ако Хитлер ти поиска оръжие ще му дадеш ли...без коментар..

389

Пенчо

преди 2 години

Като гледам, пращането на оръжие разделя брутално обществото значи, не е това начина.Да отворят една набирателна сметка, и който иска - превежда некой лев. След това, купуват оръжие от Щатите примерно и UPS до Украйна.

388

АМИ

преди 2 години

Като лично се радваш - дай оръжие и кажи, че го даваш лично и готово. И кажи, че иначе правителството е против ама ей на тия 100 танка са лично от тебе! То оня от Банкя така правеше - аз давам пари за магистрали аз аз аз,.,., Та давай смело!

387

Анонимен

преди 2 години

Човекът се радвал, ако ни вкара в Трета световна война...Ами аз пък лично ще се радвам, ако не наливаме масло в огъня и си седим на ***. Смятам го за доста по-безопасно.Но все пак аз не съм като Кирчо - и на мен не ми плащат за разпалване на войни и фалиране на държавите.

386

Петя

преди 2 години

Аз лично бих се радвала да си подадеш оставката и да се махаш от България.Ти не си българин .Продажник такъв. Продаде родината ни некадърнико.

385

Black Metal

преди 2 години

Аз лично бих се зарадвал, да не ти виждам никога повече противната физиономия!!!! От политика разбираш толкова, колкото магаре от интегрални схеми. Ама, така като те гледам, май от нищо не разбираш. Не съм гласувал нито за теб, нито за *** която довлече със себе си. Ти не си моят премиер и "решенията" ти в стил Размисли и Страсти, не споделям. За това - взимай жената и беж в хохландия, да правиш ... на хохлите и на Кул.да.го.***

384

Анонимен

преди 2 години

Кире, слагай каската, взимай пушката и бягай да помагаш на Украйна! Може и да не се връщаш тук, не си ни толкова нужен!

383

Анонимен

преди 2 години

Съгласен съм да пратим всички, които желаят да помагат на Украйна. Никой няма да спираме. Нека дадат личен пример как се помага на страна в нужда, пък после ще решаваме за оръжията.

382

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен По добре да беше дал пари за лечението на онези 200 деца ,който чакат за лечение в чужбина , а не ние да събираме подаяния и капачки .

381

Хм?

преди 2 години

Е, много ясно, нали ще гушне от комисионните.

380

пионка????

преди 2 години

От казаното по централните новини, че не е ясен съставът на делегацията, си съдавам мнение, че ходенето е по настояване на Кулеба, защото не успя да ни изнуди тук. Нека г-н министър-председателя ни, който винахи говори за единство, обърне внимание, че украинските величия свикнаха да се разпореждат с държавните глави на страните от ЕС. например не пуснаха президента на Германия. Но германският канцлер, подкрепен както и от др. тамошни политици, ОТКАЗАХА да отидат на крака при Зеленски.

379

ПроСоТо

преди 2 години

а целта на ПРОВОКИРАНАТА руска инвазия е само една:..-"Война на Щатите с Русия до последния украинец"...Разбира се,това е "хитра" тактика,но..ДОНЯКЪДЕ!....Идва един момент,когато чашата прелива...И това е неизбежно..Особено за самозабравилите се..

378

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...Украйна не е субекта,тя е ОБЕКТА ,но НЕ на руската инвазия,а на ОТДАВНА ЗАМИСЛЕНАТА от отвъдокеанските "кръволоци" НЕПРЯКА битка с Русия...Това ТРЯБВА да се разбере най-после!...Аз наистина не разбирам упоритостта,с която някои НЕ ИСКАТ да осъзнаят какво всъщност става в Украйна и най-вече:..-ЗАЩО,С КАКВА ЦЕЛ ?...

377

Анонимен

преди 2 години

Искам да попитам: Къде остана грижата на Западна Европа за екологията, за по-чиста природата?Тези оръжия, като гърмят, изхвърлят огромни количества отрови. Западняците и нашите техни угодняри дават ли си сметка какви отрови се движат с въздушните маси, какви отрови дишаме и т.н.?В сегашното правителство на България имаме един вицепремиер 'зелен",кокто е от партията на оръжелюбците. Колко още склада с гориво и боеприпаси трябва да гръмнат руснаците и къде, че да се усети, щом не могат да разсъдят

376

Анонимен

преди 2 години

ПроСоТо, поведението на Русия сега прилича в много по-голяма степен на това на Хитлер, отколкото на Украйна.

375

Анонимен

преди 2 години

Възможно е да изнасяме оръжие незаконно. Щом до Джъмбо в Бургас искат да строят военен завод, значи че се печели от този бизнес. Но обикновения данъкоплатец нищо не печели, освен врагове от славянски държави.