70

Анонимен

преди 2 години

От 2014 година Украйна извършва агресия срещу независимите държави Луганска народна република и Донецка народна република. Кой подкрепя тази агресия и кой е против агресора Украйна?

69

Анонимен

преди 2 години

То украинските сводки добре, но накрая да не се окаже, че отстъпвайки Русия някакси е превзела цяла Украйна.A propos, има ли български журналисти на мястото на събитието, или родните безмозъчни, но политкоректни списвачи предпочитат да джафкат от разстояние?

68

До жужопитеците

преди 2 години

Никога ,ама никога нито западна Европа, нито Щатите са искали някога да нападат рация. Много по-евтино им е да им купуват ресурсите, придобит е от руските олигарси на гърба на крепостното население, отколкото да ги обработват сами, да плащат нормални заплати и така. Скоро като провесят жужо на пангара всичко ще се нормализира отново, цените на нефт и газ ,метали ще паднат в пъти...

67

Путлер капут

преди 2 години

Браво момчета ! Смачкайте агресора ,разкатайте ги ,пък те нека си правят парад на 9-ти Май !

66

Антикомунист

преди 2 години

Антифашизмът и антикомунизмът заедно, хванати за ръце могат да организират и подобрят една демократична държава, но за това трябва много учене и много работа. Вие навивате ли се?

65

Хиена

преди 2 години

И хиената Путин , ще си намери майстора!

64

До Василев

преди 2 години

Пак оттам ще идват суровините, но от новите държави Якутия, Бурятия, Чукотка и др.Русия се самоуби.

63

Анонимен

преди 2 години

Трябва да гледаме със снизхождение на руснаците, защото те са единствените в Европа преминали от робовладелство в още по лошо комунизъм. Както знаете тези людми 90% са били крепостни селяни до началото на 20 век, а крепостния селянин е бил по долу от домашен ***, господаря му е можел да го продава,бие, убива, каквото поиска,те никога не са имали собственост и от там в комунизма ,Сталин избива 6млн без съд и присъда като животни и отново са без достойнство и собственост. Та какво може да се

62

Анонимен

преди 2 години

От тая сводка, колкото и объркана, разбрахме, че ВСУ ядат як пердах.

61

SS

преди 2 години

До 66 Блицгригаджията ! ТВЪРДЕ СТЕ ДАЛЕЧ ОТ ИСТИНАТА ! НО НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА ИЗНАСЯМ БЕЗПЛАТНИ ВОЕННИ ЛЕКЦИИ ! А И НЕ Е НУЖНО !

60

Дяконът

преди 2 години

Трепе хора Безбожника червен ниеден.На кръст да го разпънат, на кол да го набият и на прасетата да го хвърлят цял да го разкъсат.Шайката около него в Сибир да гние за хляб жално да се моли.

59

Анонимен

преди 2 години

Жал ми за путинофилите, в Киев били фашисти, а азиатските сатрапи в Москва какви са ?Комунисти,диктатори, изверги,луди какви?След като лудото джудже праща в затвора всеки който се изкаже срещу него, 15 години затвор ако кажеш че има война,отравяне ако си опозиция и т.н. Та това в Москва какво е ?Ако не знаете ще ви кажа, това е средновековна азиатска варварщина, и за нея ще има съд като в Нюрнберг, ако мислите че ще се отървете лъжите се.

58

Антикомунист

преди 2 години

Никакво връщане назад към русия. Само напред към хуманно, развито общество.

57

Обяснявам какво е

преди 2 години

Bliz krieg е нападателна военна тактика Измислена от генералите Манщайн ,Фон Бок Гудериян и Цайцлер.Осъществява се като едновременно атакуват пехота авиация Артилерия технически и снабдителни подразделения Във постоянна координация помежду си.За да успее тази тактика се изисква висока военна дисциплина и високо ерудиран генералитет. А не пияни и примитивни руски главорези.

56

Анонимен

преди 2 години

Успех на руската армия и армиите на ДНР и ЛНР!

55

Антикомунист

преди 2 години

Съжалявам, че не ви харесва и се стряскате на сън, но е факт - ние сме част от НАТО и сме недосегаеми за дългата ръка на путин.

54

Анонимен

преди 2 години

За къде да бърза. Всичко си му върви по план. Клекна ли ЕС да плаща газта в рубли?... Клекна. Сега щеше стане същото с петрола, торовете, титана и т.н. Рублата ще скочи, икономиката на Русия и тя. Но за това е нужно време и те си го осигуряват. Само слепец може да не го види това.

53

Анонимен

преди 2 години

Фашагите нямат вода. Скоро ще изпълзят като плъхове от Азовската си дупка.

52

Анонимен

преди 2 години

Заленски и компания само отлагат неизбежният край на - фашисткият режим в киев

51

Олек Блохин

преди 2 години

Нещо отвътре ми казва, че руснаците не стават и за ***.