68

Анонимен

преди 2 години

ПОЛУГРАМОТНО НО МНОГО ЛАКОМО, КОРУМПИРАНО СОЦИАЛИСТИЧЕСКО СЕЛЯНЧЕ ОТ ДОБРИЧ.

67

Камчийски

преди 2 години

А Беларус изтегля войските си от границата с Украйна. Сигурно видяха че големия брат се справя без праблеми със средния брат и си казаха че няма нужда да се намесват в тупаника.

66

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ГЕРБ надроби големи проблеми, неее ГЕРБ надроби ГОЛЕМИТЕ проблеми... Надроби БКП на парчета, надроби БСП и го остави умрело, надроби сектата на Костов... ГЕРБ надроби организираната престъпност и я унищожи, ГЕРБ надроби ДС мафията на отделни проблемчета... Изобщо ГЕРБ надроби всички големи проблеми на България. Сега разбира се, те се обединиха, но.. 4 обединени проблемчета не правяте един ГОЛЯМ проблем.. Нали грухчо...хаха

65

Анонимен

преди 2 години

ако има класация за противност, Свирчев е първи

64

Анонимен

преди 2 години

ЗА ПРАСЕТО ИДЕ КОЛЕДА!

63

Анонимен

преди 2 години

Демократична България е една комунистическа еврейска секта.

62

Анонимен

преди 2 години

Ходи на фронта, п расте.

61

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Дебеланко, ти си по-дебел от Пеевски бре ахаха я кажи как младежката огранизация на ДБ ви би шута защото сте комунисти хахахах

60

Живко от Варна

преди 2 години

Драги хора, за да разберете че аз всъщност не съм болен, запознайте се с мен !

59

Анонимен

преди 2 години

Следващите избори - ДБ вън! Плешивия гей радан, ристьо комунистьо, това прасенце, изцъкления ГНОМ от ДС. Всичките!

58

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ПРОВИНЦИАЛНИЯТ ДЕБЕЛАНКО СЪВСЕМ СИ Е ПОВЯРВАЛ ХАХА ТИПИЧЕН ПУТАВЕЦ КАТО АТАНАСОВ.. ВПРОЧЕМ АТАНАСОВ С ФАЛШИВИТЕ ПАГОНИ СИ ПРИЛИЧА ПО НЕЩО СЪС СВОЯ ИДЕЕН ИДОЛ - ПО РЪСТА!!!

57

От хората

преди 2 години

Хаховци много,обективно мислещи са малко.Хората обаче се връзват на първите.

56

Анонимен

преди 2 години

Катар не е отказал, Катар заяви че всичките количества са договорени в Азия и не може да достави на ЕС.

55

Анонимен

преди 2 години

Като всеки комунист Мирчев си мисли, че ше ограбят всички и ше хвърлят 50лв на няколко баби , и това ще мине за борба с инфлацията......

54

BILD

преди 2 години

***/geonrgru/2890 По-малко къпане(душове) - разходите за енергия нямаляват. Достатъчно е ТЕЗИ четири места на тялото да се мият. Немските експерти са доказали, че може да се подмиваш само веднъж в месеца и не е нужно да се къпем,така вредим на Путин. Ама немците не са се сетили да намерят алтернативни доставки, добре че ние се уредихме и спираме руската газ.

53

Анонимен

преди 2 години

Европа добива 54 милиарда кубика газ, и тези добиви намаляват - и във Великобритания, в Норвегия, в Холандия. А само Газпром произвежа над 500 милиарда кубика газ годишно, и добивите растат, и ще продължават да растат защото запасите на Газпром са над 35 трилиона куб/м газ. Практически запасите на Русия от газ и нефт носят неограничен планетарен характер.

52

Анонимен

преди 2 години

Русия доставя около 200 милиарда куб/м годишно на ЕС. Дедушка Джо обеща, че ще докара еленджи на европейците да се греят, е не 200 милиарда кубика, ами 15 милиарда, и не е ясно от къде ще ги намери, но и това е нещо. Азербайджам също може да достави 7-8 милиарда куб.м. Катар отказа да доставя повече за ЕС, Алжир също - нямат повече капацитети. Тоест ЕС не може да разчите на повече от 20-25 милиарда кубаметра газ, при условие че се откаже от 200 милиарда кубаметра руска газ.

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Разбрах от русофилите че най важното нещо за оцеляването на Европа е да се купува задължително и само от Русия безценна руска газ". - ми не купувайте руска газ бе, кой ви бие по евроатлантическите глави да купувате руска газ, купувайте еленджи от САЩ, от Египет, от Алжир, от Катар, от Азербайджан, от Казахстан, от Туркменистан, от Узбекистан, от Киргистан! Кой ви кара да купувате руска газ!

50

Анонимен

преди 2 години

"Към момента единственият проблем е цената. Нещо повече - България ще се превърне в страна, която ще подпомогне доставките на природен газ за Западна Европа", заяви Мирчев. - Ето от къде ще дойдат средства за компенсиране на цените за потребителите!-А именно:ОТ ТАКСИТЕ ЗА ПРЕНОС НА ГАЗ ДО ДРУГИТЕ СТРАНИ ! И ЩЕ СЕ ЗНАЕ КЪДЕ ОТИВАТ ТЕЗИ ТАКСИ,А НЕ КАКТО ДОСЕГА !!

49

ха ха ха

преди 2 години

От 10 години само за алтернативни доставки говорят. Някакъв депутат от партия с 4% договорил алтернативни доставки - шметни капели. Даже ЕК свали raщите пред Путин и ще купува газ в рубли, а те намерили алтернативни доставки. От къде са тези доставки - ааа, това е тайна!