83

Анонимен

преди 2 години

Бият се хулиганите и престъпниците, дето вие пращахте хора с присъди, давахте им наркотици да се бият с полицаите. Мниго Латвия и, че те ви биха и даже според мен малко са ви били!

82

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 89 Нямам нищо общо нито с червените, нито с каскетите, гербав. Баце ви не си е върнал партийната книжка и ни назначи каскет за главен прокурор. Не ни прехвърляйте вашите характеристики :) Засега връщат вашите заеми, нали не сте забравили, че и вие доста взехте, хем оставихте много евро фондове неусвоени. После ще видим. На тези, дето сте ги нарекли "водещи икономисти" сме им сърбали попарата, та няма нужда :)

81

Анонимен

преди 2 години

А Бойко Рашков пред президенството с чашка в ръка в 15 и 30 следобед в работни време ли е дето го има сниман.А пред президенството Мутри вън в колко часа беше, червен каскет?

80

Анонимен

преди 2 години

В София никога не е имало 100 000 протестиращи, не лъжи, червен каскет! Няма как да платиш на тези, на които вие сте прибрали заплатите от една година, те сами си търсят правата.Апропо, защо им платихте въобще, нали тези договори били незаконни, нали се били надписвали пари?Кажи, бе червен каскет?

79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 85 В работно време, срещу заплащане не е протест, гербав :) Така и баба знае. Нека дойдат след работа, в свободното си време. *** са новата ви патерица. Вие им организирате и плащате "протестите", а че са хулигани не знам защо се хвалите. Всъщност, знам :) На полицаите това им е работата, а не да бият, както ги карахте вие.

78

Аз промяната

преди 2 години

Само искам да подчертая че ако наистина искаме да е успешна България омразата разделението саботажите още повече ни дърпат надолу Който е крал или не спазва законите да си понесе наказанието но да искаш да унищожи ш едни хора просто така Трябват истински българи политици умни смели Киро и Кокорчо не са тези а за останалите стари муцуни без думи ТЕЗИ НЕ са не стават но и незнам кои да са

77

Анонимен

преди 2 години

Ми, не е наследството с дълговете, червен каскет, защото всички водещи икономисти в България заявяват, че вие теглите повече отколкото трябва заеми Николай Василев, Хампарцумян. Вашият проект за заеми сами през 2022 е за 15 млрд ниви заеми, а за всички четири години според Асен Василев парвителството му трябва да изтегли над 65 млрд заеми.Това е една от основната причина за инфалацията в България да е 12 %, а е еврозоната тя е 5%.

76

Анонимен

преди 2 години

ПРАВИЛНО,АКО ГЕРБ УПРАВЛЯВАШЕ,ВЕЧЕ ЩЕШЕ ДА Е ПОСТРОИЛ 5 БЪЛГАРИИ, КАТО Е УТРОИЛ КРАДЛИВАТА БЪЛГАРИЯ,ВМЕСТО САМО 3-ТЕ БЪЛГАРИИ КАКТО СЕ ХВАЛЕШЕ БУДА ПРЕДИ 3-4 ГОДИНИ!!!

75

Анонимен

преди 2 години

Трийте ги тия пyтки бе!

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 81 Елементарно, гербав :) Платихте им :) Къде са протестите на обикновените хора? Имаше дни над 100 хил. само в София протестираха. Повече от 3 месеца общо. Нали божков бил плащал, платете вие сега :) щом било толкова просто.

73

Анонимен

преди 2 години

Този никой дето не протестира се нарича пътни строители, които ви накараха поне частични да им платите незаконни задържаните от вас пари в размер на 650 млн лв. Възраждане протестират вече няколко пъти, целеха *** премиера ви със снежни топки, пред парламента викнахте 10 000 полицаи да ви пазаят и даже барикадирахте вратите на НС, а Вигенин нареди депутатите са напуснат парламента.

72

Кармен Златарева

преди 2 години

Може ли някой да ми даде приблизителна информация колко са бездомните в БГ

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 78 Наследството винаги е и дълговете, гербав :) Няма как да се приемат само активите, без пасивите. Фискалният резерв беше паднал за 3 дни. Сега пак е висок. Само по тази манипулация се вижда как нямате в какво наистина да ги обвините :)

70

Читател

преди 2 години

Коментатор 75,ти си стъпил на мозъка,затова мислиш изкривено.

69

Анонимен

преди 2 години

До АнонименА защо в момента също 60% от българите според Алфа Рисърч искат, пък вашата оставка, а ви подкрепят само 32%. Доверието към Петков е паднало от 42% на 21%. Коментирай тези данни и дали сега българите не искат вие да се махате от властта?

68

Киркова

преди 2 години

Голямата нула в партията на Борисов си ти.Олицетворение на тъпота,злоба,завист,това си ти Десо!

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75 Защото тогава 60 % от населението ви я искаше, а сега никой, освен съкрадците на герб не протестира. И новата патерица копейкин :)

66

Анонимен

преди 2 години

Наследството на ГЕРБ се нарича резерв от 12 млрд, който сега е 4,5 млрд. Къде е разликата, кой е прибра?

65

Анонимен

преди 2 години

Включи главните букви, изнерви се :)

64

Анонимен

преди 2 години

До Румен от Слатина 72 Той ли не разбира :) Той е от севдините :)