85

карачанаков

преди 2 години

">Извънредно! САЩ и НАТО готвят провокация по сирийски сценарии,, Ей стига сте ги провокирали пу ти та та,украинците ги провокираха, афганистанците също,сирийците,навремето чехите и унгарците ами то и извънземните остана да ги провокират.

84

Анонимен

преди 2 години

Представям си го много картинно как главния прокурор на Украйна работи по хиляди случаи! Тая да не предаде Богу дух от преработване? Че и си измисля планове за Путин междувременно. Каква универсална личност!

83

Д

преди 2 години

Да да задействал таратанци .Украинските герои трябва да са.Майстори са да ги съжаляват ще набутат САЩ срещу Русия и ще стане уйт.Ако бяха зле нямаше да хукнат със скъпите си коли и с по- един чувал пари.Нагли та дрънкат.Да си продават колите и да се издържат.Аааа.

82

Анонимен

преди 2 години

Ей слепите вижте в YouTube клипа на Зеленски на вечеря с азовците и вижте какво говорят за гр. Буча и изобщо какви неща се говорят. Отворете си очите най на края иначе вие първи ще потънете.

81

Ламята

преди 2 години

Ммм това,подозрително много ми прилича,на ежедневието на азовци.Незнам,незнам.Абе Кулеба,дорде ни поучаваше кое е бяло и кое черно,намери ли време да се срещне със сънародниците си?Жокерче*Не намери! Приоритети,какво да се прави!

80

съдби

преди 2 години

Ленин отровен месеци след забраната на семейството и брак , социалиста Хитлер се "самоутровил" Берия е екзекутиран , Сталин е забравен след инсул без помощ мъртво пиян Путин чакаме да разберем.

79

Киро умното

преди 2 години

Не знам дали някой разумен ще повярва на тези неща...

78

Анонимен

преди 2 години

Информационата война на Запада прехвърли всички граници..., но, уви, има и алтернативни източници, които показват обратното на това което изнасят западните медии и става все по-трудно общественото мнение да бъде манипулирно.

77

Иво Минджев

преди 2 години

"Журналистите" на тоя сайт са невероятни тъпaнapи.

76

Анонимен

преди 2 години

"Работническо Дело" по времето на Живков пускаше пропаганда, но написана от интелигентни журналисти и без правописни грешки.

75

54321

преди 2 години

Какъв го дървиш чукчите-рашисти в Украйна?

74

Елементарно Уотсън

преди 2 години

Тези данни откъде ли идват?!? От агенция ЕЖК (една жена ми каза) Сигурно прокуратурата лично разпитва жертвите

73

До Да ви сера в уст

преди 2 години

Сери си сам в твойта, после накарай мутрафонова да ти седне на адамовата ябълка и да ти цеди лимонче в устата на фона на патриотични песни от радио горит мацква...

72

12345

преди 2 години

Славова колко иух изяде да напишеш толкова неверни неща защо не пуснеш клипа кадето украинци режат главите на руски воиници а укрите се смеят

71

баба мара

преди 2 години

почваите проверките от 2014 г донбас кои какво е правил и защо се стигна доположението русия да влиза в украина има много сериозни причини никои неговори по тази тема много избирателно се деиства

70

бааа го

преди 2 години

Сериозни измислици!

69

Анонимен

преди 2 години

Украинка може да крие оръжие под полата и трябва да бъде проверявана.

68

Да ви сера в устата

преди 2 години

Фейк новини.

67

hasmokar

преди 2 години

Поредния К.Пауел-''фейкомет''

66

До33

преди 2 години

Какви Българи те даже българския не знаят Говорят Рyzки Даже и по съветско време не се Говорише български