185

Анонимен

преди 2 години

До: 224 Ти си много неграмотен. Не се казва "царствое". И какво ще прави Хутин като превземе Азовсталь?Какво ще прави там, а? Много ми е чудно?

184

Ех руушняците ?

преди 2 години

Единствено Русия и С.Корея плашат с оръжие, то толкова и си могат. Само не разбирам защо русофилите заминават на запад а, не за Русия. Жалка работа.

183

Анонимен

преди 2 години

Леле мале какво влияние има Зеленски върху бойците си в Мариупол! Дистанционно ги командва и те не смеят гък да му кажат! Като им казва: "Няма да се предавате!", те са много измъчени, изтощени, гладни, мокри, уморени, искат да се предадат, но не смеят... поради страх от шефа, от Зеленски в Киев! А Путин крещи, вика, плаши руснаците, и въпреки това те бягат, хвърлят пушките и автоматите, зарязват танковете и искат при... мааамаааа! Домой, в Россиююю!!!

182

Наказаха Русия

преди 2 години

Пак наказаха бедната Путинова Русия...Докога ?

181

Малко им остава

преди 2 години

Малко му остава на "Азовсталь" в Мариупол. Азовците са заклещени и няма на къде да бягат. Или ще се предадат, или ще ги изчистят към царствое небесное. А два пъти им осигуряваха коридор за да се предадат, като Русия обещаваше хуманно отношение и медицинска помощ. Който е решил да мре бадева, никой не може да му помогне.

180

Кой как воюва

преди 2 години

"Ню Йорк таймс" отбелязва, позовавайки се на свое разследване, че украинските сили вероятно са изстреляли поне два касетъчни боеприпаса, употребата на които е забранена от международните правила". И тези ракети с касетъчни заряди бяха изстреляни срещу мирно население. Дори и в САЩ признават за военните престъпления на украинската армия, но това не им пречи да им изпращат оръжие.

179

Какво следва

преди 2 години

Русия отдавна е сложила на масата условията за мир: неутрален статут, отказ от разполагане на чужди оръжия, признаване на независимостта на ДНР и ЛНР, признаване на статута на Крим като част от Руската федерация. Украйна не може да спечели тази война. Всяко продължаване само означава още жертви. Затова не трябва да им се изпраща оръжие. Да преговарят за мир.

178

Анонимен

преди 2 години

Днес гледах в норвежката медия- интервю със украинска снайперистка, от Азов. Хвали се, че е със снайпера си от 2014 година в Донбас. Говореше отвратителен английски, със злобна муцу..а и се хвалеше, че много била точна и много цели убила. Коменарите бяха - уф, да си стои там!Никой нормален не ги обича украинците. Напротив, не ги искат и в страната си. Казват- ако, същите като от ИДИЛ които дойдоха, сега са тук, ще ни убият и нас.

177

Има още моряци

преди 2 години

Посланик Митрофанова: "Понастоящем в украинските пристанища в Черно и Азовско морета остават блокирани над 80 чуждестранни кораби и около 500 членове на екипажите им. Включително граждани на България. ...Истинската причина е в това, че националистите безконтролно са минирали пристанища"? А нашите медии - нито гък за това. Хайде за моряците от други държави да си мислят техните. А за нашите кой да мисли?

176

Анонимен

преди 2 години

Русофилчета, учете китайски! Тепърва много бачкане на полето ви очаква. Марули, картошки,.. малии

175

Анонимен

преди 2 години

"Путин каза на Мишел, че в ръководството на повечето страни от ЕС се наблюдава русофобия."===Интересно, а той какво очаква?

174

Striker

преди 2 години

Ххахах! А какво правиш ти в Мариупол бе, тра-вес=тит!? Какво правиш в Крим. Осетия, Абхазия и т.н. Смърт за рУсия, слава на Украйна!

173

ЦЯЛАТА ИСТИНА

преди 2 години

За моряците от кораба ЦАРЕВНА разказана лично от тях https://youtu.be/uaO_Vm4vBM8 .Големите медии не ги интервюират заради това което ще разкажат .

172

До пианицата Мистик

преди 2 години

Простено ти е, мозъкът ти си е стопил от алкохола. Никой не ти се връзва, а съжалява.

171

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистик5 цента на ред. Нещо или нашите много са огладнели, или санкциите принуждават руската пропаганда да прави икономии. Вероятно пишат на тефтера кредитите. Лошото е че там пише и името и адреса. Да не се наложи накрая това да е дългове, че и да ги олихвят

170

В Афера

преди 2 години

Просто/то/ Киро щяло да води себе си и лидерите от тюрлю гювеч коалицията им в Украйна, че да се убедяли какво било там. Хахаха изкараха снимка на доброволците. Малиииии, като сърми са се наредили.

169

Фюрера

преди 2 години

Славянина тука изповядва религията на парите. Колкото повече някой му плати, той ще е за него. И не майняк, толкова си спрял, че няма шанс да тръгна да се ядосвам на глупостите ти. Хората вече ви разбраха колко сте евтини *** *** и ефектът от напъните ти ще е нулев. Бегай у лево ся

168

Анонимен

преди 2 години

До 177 много си ограничен леле, колко си чел бе моито момче ? Май нищо!? Русия не могла да се справи с 1000 войника, смях! Украйнската Армия е тренирана от НАТО от 2008, наливат пари и оръжие. Украйна има 200 000 редовна армия и 900 000 резерви, отделно сега откакто започна войната въоръжиха и цивилните мъже. Русия използва само 200 000 военни в тази война. Украйнската е втората по големина армия в Европа след Русия. Големи глупости говориш, нелепо е !

167

Европеец

преди 2 години

До славянин. Колкото и да се пънеш лъжите и манипулациите на Кремъл са известни, а и някои доказани, като Катин, например. И само едно ново, цитат Захарова, 15.02.2022 - "Само луд или побъркан мозък може да си помисли, че Русия ще нападне Украйна". Айде пътувай за Сибир зомбиран путински креттен.

166

Анонимен

преди 2 години

Единствен Путин мисли за цивилните. Зеления иска всички украинци в Мариопол да умрат, за да спаси кожата си. Такава г.д!А другите му пращат още и още оръжие да му помогнат в целта му- заличаване на престъпленията му, чрез унищожаване на един народ!