150

Анонимен

преди 2 години

"работим в сложна четворна коалиция. Това беше решението на българските избиратели"Моля ? Българските избиратели ли определиха кой да влиза в коалиция ? Иска да каже , че сме искали Нинова,Хр.Иванов....А стига лъжи !

149

Анонимен

преди 2 години

Какво сме я зачесали украйната? Всеки ден слушам, сякаш ние не съществуваме.

148

Не ме трий

преди 2 години

Има едни, които искат да се чува само техните лъжи, ама ние ще ги затворим. Малко ом остава!!

147

Анонимен

преди 2 години

Копейкин, ако го е страх да отиде, защото бая са го държали на колене с насочени автомати,... И му се е разминало на косъм да не го гръмнат на место, като председател на проруска партия... Аз ще отида стига да е камион влекач ( ТИР.) Ходил съм къде ли не много пъти и в Украйна, е го къде е Кардам, Браила, Гюргюлещи Рени...

146

Българин

преди 2 години

https://bastareport.eu/тасс-тази-вечер-са-избити-110-бесерабски/20.04.2022 Украинската национална армия (националистите "Азов") са избили 110 бесарабски българи. Фандъкова е развяла украинското знаме над общината, преименуват улици, а правителството ще им дава оръжие.

145

Анонимен

преди 2 години

Какво значи "проевропейски ориентирани"? няколко новии: 1. Франция, Австрия, Нидерландия вече са си изтеглили всички златно авоари от Великобританските банки, смятат В-я за ненадеждна; 2. Гърция, Италия, Испания вече дават визи за руски туристи, зашото се проваля бизнес за много милиарди без русмнаците, ама да дойдели мне с преки полети. 3. Изключва се един от най-престижните международни музикални конкурси " Чайковски" от общността, това ли е култура? ....

144

Ужас

преди 2 години

Копейкин...МНОГО НИСКО СИ ПАДНАЛ ДРУГАРЮ!!! ГНУС МЕ Е ОТ ТЕБ!!!

143

к

преди 2 години

Ей хора, този е олигоф.ен.Не е добре с главата.Губи връзка с кораба майка.Не го ли разбрахте досега?С една дума този изговаря две лъжи и сам си вярва. Няма ги 7 млрд. от държавния резерв.Къде са тази милиарди? Този ни връща с 30 години назад.Докога ще го търпим?

142

Ахм

преди 2 години

Кире пускай оръжия на Украйна! Да им помогнем! Стига мрънкал като комсомолски секретар...или вече си такъв???

141

Анонимен

преди 2 години

Кире, айде, време е вече за ОСТАВКАТА! Свивай катуна!

140

Анонимен

преди 2 години

Пардон до 143, а не 148

139

Анонимен

преди 2 години

Русия е използвала най-мощната неядрена бомба срещу приятелчетата на това канадслко влечуго...

138

Анонимен

преди 2 години

Срамувам се ,че съм българин. Срамувам се както се срамуват руснаците сега по света.

137

Анонимен

преди 2 години

Канадска ***, събирай си багажа по-бързо...няма да крадеш от кацата с мед...

136

Анонимен

преди 2 години

До 148...Самолетите няма да дойдат до тогава до като има руски шпиони на всяко ниво.... Да не изброявам предполагаемите , че ще ми почукат с на вратата за Велик ден...

135

Киро Манделата

преди 2 години

Ситуацията е в лоша ситуация, но не бих казал, че в момента дрънчи на война. Правим анализ на пшеницата. Войната, водена от Русия срещу Украйна, е огромен конфликт. Ако си Путин работиш с политическата вихрушка. Мечтата ми е да имаме координирани Балкани. Урсула ми вика, че всичко е наред. Правителство не говори просто алангро. Имаме работни групи, обследваме всяка една ситуация. Продължаваме промяната.

134

Анонимен

преди 2 години

Помогни на човек в нужда, за да ти се помогне свише... Хората се молят! С всеки пореден ден все повече се клати стола на агресора Путин и копоя му Кадиров, не казвам Русия, защото Русия е народа и едва ли им се воюва... И престанете с тия нацисти.... Това са хора които защитават род и Родина, ако аз като българин не дай си Боже един ден вляза във война в която да защитавам България НАЦИСТ ле ще съм? Аз няма да съм нацист, но вие с такива изказвания ще сте во веки психопати и лицемери!

133

Анонимен

преди 2 години

Киро кога идват самолетите на лизинг вместо поръчаните ПЛАТЕНИ? ДА хора ,ДОБРЕ ПРОЧЕТОХТЕ ,Киро предлага БГ(ние народа) да ПЛАТИМ още пари ЛИЗИНГ на "употребявани" самолети сега временно докато построят поръчаните и платени ! Краси Кракачанов и Боки къде са ,нали те настояваха за тези ф 16 ки?

132

Мел гибсов

преди 2 години

Да не са посмели да дават оръжие,защото лошо ни се пише,ще ни забъркат и нас,мислите ли че запада и сащ се интересуват за нас,хич не ги е грижа,.

131

Ние

преди 2 години

Имате ли на представа колко сте жалки. Държава тръгнали да управляват.