57

PG

преди 2 години

Ей нещастници като искате да помагате ходете и се бийте в Украйна,не замесвайте страната ни в конфликти,вие сте първите които ще се изнесат ,ако стане нещо,а тези прошлаци от Украйна ми писнаха вече с техните претенции,този който е тук на посещение да си събира вересиите и да си ходи не ни трябват допълнителни беди иние имаме майки които не могат да си изхранват децата и старите хора също бедстват,нашите проблеми са достатъчни

56

нднс

преди 2 години

никакви оръжия само каски и памперси идват избори ще получите каквото заслужавате

55

Анонимен

преди 2 години

Ицето не беше ли министър при Баце? Не си намериха место тези хахах.

54

Анонимен

преди 2 години

Оставете ги тези марионетки, Херо ги рита по кокълчетата. Как да си оправдае средствата, които се набиват. Розови понита, сладурчета.

53

Йордан Цонев

преди 2 години

Не знам за какво зове ДБ, то предполагам че иска тБойко Борисов да е в затвора. Централният софийски имам предвид ! Така са си нещата с мутри като него и приятелите му от българските партии.

52

Анонимен

преди 2 години

Има една важна подробност - Украйна е агресор от 2014 година, окупирайки части от независимите държави Донецка и Луганска народни републики.

51

Анонимен

преди 2 години

На Ристо майка му, рускиня комунистка, той седнал да се пеняви тука. Генерал Гном, и той комунист, защитават джендърите. Ай вашата майка.

50

Край

преди 2 години

С бомби страдащите не стават по-малко Ристе Бойкикев.С бомби стават по-доволни американците, Паси и Ленчето -Кремчето. А Иво Инджев направо изпада в екстаз. Нищо че е учил в Русия. Какво ли са го правили там. Какви ли ги е ял.

49

кали

преди 2 години

ХУМАНИТАРНА ПОМОЩ В РАЗУМНИ ГРАНИЦИ- ДА. оръжие,куршуми - НЕ

48

Програмист

преди 2 години

сектата на умно-красивите се активира....

47

Турчина

преди 2 години

Абе Христо ефенди от кога те чакаме на кафе и локум на Росенец.Нещо ни забрави.Ашколсун!

46

Тенгри Кан

преди 2 години

Евреина Бойкикев да си затваряря грозният плювалник и да отиде при доктор Енчев, да му оправи грозният гьон сурать! Бойкикев, погледни се в огледалото, мойто момче и тогава тръгвай да поставяш ултиматуми!Нетърпимо им било... а българите, когато страдат всеки ден, когато нямат пари, когато гладни си лягат,а ти тъпчеш грозната си уста с кюфтаци в НС, не ти ли е нетърпимо бе? А, чифутино? ѝе видиш ти, едни ултиматуми! Събирай си партакешите и вън от НС! Не искам да ти виждам физиономията там!

45

Анонимен

преди 2 години

Тез мазните да тръгват веднага към фронта,няма да ги спират.

44

Анонимен

преди 2 години

Продажен, по-продажен, най-продажен=бг политик, който не уважава мнението на народа.

43

Анонимен

преди 2 години

гласуват каквото им е наредила ФАЩ, долни продажници

42

Анонимен

преди 2 години

Какво ще решават да има ли да няма ли шподкрепая за Украйна. В Русе от няколко дни се товарят тирове с джепане за Украйна. В завода Дунарит. Керванът си върви, кучетата си лаят!

41

Анонимен

преди 2 години

"Наш дълг като държава е да предоставим всякаква помощ на хората, бягащи" - за бягащите може, за ония на фронта квото им подсигурят крадливите украински и американски олигарси.

40

мдаа

преди 2 години

Затова такива маргинали на следващи избори ще се борят да минат 4% бариера.

39

Анонимен

преди 2 години

ДБ зове да го разкарат вече тоя некадърен кабинет,дето ни докарва до ръба на бедността с всеки изминал ден,махайте се,отивайте да си ги защитавате на място,там в Украйна.

38

Софийски демократ

преди 2 години

Браво на ДБ! Пак ще гласувам за тях. Трябва да се противопоставим на руската агресия!