49

Анонимен

преди 2 години

Това може би не са само сирийци и либийци не са само руснаци може би са наемни бойци руснаци и други включително от близкия и далечния изток.

48

linx

преди 2 години

До АнонименПри положение че с Ирак воюваха американската британската и още куп други модерни армии ! А сега срещу безаналоговата руска армия воюва много по слабо въоръжената украинска армия която им нанесе огромни загуби и вече почти два месеца героичната рашистка армия е наникаде !!

47

Анонимен

преди 2 години

Путници не съм съгласен с вас. Но не бих заменил живота на нито един българин, за живота на който и да е руснак или украинец. А вие може ли да се закълнете в същото?

46

Анонимен

преди 2 години

Бандеров няма "противозенитни" има само зенитни. Кажи сега ЗЕ НИТ НИ оли го френ.д мой

45

Бандера

преди 2 години

До АнонименАма те вече я набиха ! Ако вярваме на руската пропаганда за това че моряк си хвърлил фаса на борда на крайцера Москва иго потопил от това по голям майтап няма ! Значи там на кораба се вихри пиянски запой никой не *** да гледа радарите и обстановката наоколо при положиние че това е най модерния противозенитен кораб на руснаците смятайте каква ви е армията и флота ! Ваобще всичко ваше е пълен *** !

44

анонимен

преди 2 години

Ми тва си е професия! Африка е пълна с такива, и не са ги обучавали руснаци : )

43

Анонимен

преди 2 години

На база показанато до момента от руснаците. Ирак бяха 4та военна сила в света. Издържаха 1 месец, но през 2003г. До момента русия показва,че няма място в топ 5.

42

Анонимен

преди 2 години

До Мюмюн КОЙТО СЕЕ СМЪРТ, ДА ПОЛУЧАВА СМЪРТ, ТАКА Е СПРАВЕДЛИВО, КОЙТО ПРАЩА ОРЪЖИЯ НА УКРАЙНА И ЗА ОЩЕ СМЪРТ, ДА ПОЛУЧАВА СМЪРТ, ТАКА ЩЕ ПРИКЛЮЧИ МНОГО БЪРЗО ТАЗИ БРАТОУБИЙСТВЕНА ВОЙНА, ЗАЩОТО НЕ УКРАИНЦИ И РУСНАЦИ Я ИСКАТ, А ТРЕТИ ДЪРЖАВИ СЕ НАМЕСВАТ И СЕЯТ СМЪРТ!

41

Дърто Мекере

преди 2 години

За Рашъта се борят денонощно форумните тролетариати, на които не им държи на д-то да го вдигнат от компютъра и пренесат на бойното поле.

40

Бандера

преди 2 години

До АнонименА Русия трябва да е в Китай и тя ще бъде там скоро ! Ще има полско китайска граница !

39

до 52

преди 2 години

Ако беше война между русия и НАТО щеше да приключи за месец максимум. Никакъв шанс за руската армия.

38

Анонимен

преди 2 години

Това може би не са точно сирийци и либийци не са точно руснаци може би са наемни бойци руснаци и други включително от близкия и далечния изток.

37

Мюмюн

преди 2 години

До АнонименАбе анонимен !Вие руснаците освен за смърт и война за нещо друго говорите ли ? С една дума болни кръвожадни мозъци !

36

ПрактикДоТеоретици

преди 2 години

Практиката показва, че само смешните - по думите на СеСеСеРейски "специалисти" - джавелини разпундиха съветската "гора от стомана". Останалото е опорки от командата на ***. Напред Украйна! Здравите сили са с тебе.

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48 "до момента няма нито един българин застанал срещу Русия. Ето това вече е повод за гордост." А кои "българи" са застанали "за" Русия?

34

ГАДОРЯН

преди 2 години

Таман сега руснаците ще видят що за оръжия и тактика ползва НАТО. Защото дефакто това е война между Русия и НАТО.

33

linx

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860Само една малка поправка ! Фашистите са в Русия ! Няма по страшно нещо от русофашизма който е чумата на 21 век и за това ще бъде унищожен от целия свят !А колкото до това че Русия пазела някого то мога да кажа че абсолютно всички народи изпитват оргоническо отвръщение от нея ! Това в Русия наричат русофобия а при другите народи са просто ужасни спомени от подобно пазене !

32

Анонимен

преди 2 години

ВСЕКИ, КОЙТО УГОВАРЯ ПРАЩАНЕТО НА ОРЪЖИЯ ЗА УКРАЙНА И ПРОДЪЛЖАВАНЕТО НА ТАЗИ БРАТОУБИЙСТВЕНА ВОЙНА - СМЪРТ, А ТЕХНИТЕ МАРИОНЕТКИ - СЪЩО СМЪРТНО НАКАЗАНИЯ, КОГАТО ПОЛУЧАТ ЕФЕКТИВНО СМЪРТНИ НАКАЗАНИЯ И ПРЕСТАНАТ ДА СЕ НАМЕСВАТ И ПРАЩАТ ОРЪЖИЯ, ВОЙНАТА БЪРЗО ЩЕ СПРЕ, УКРАЙНА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЧАСТ ОТ РФ, ЗА ДА ИМА МИР И НЕ НИ СПРЕТВАТ ПЛУТОНИЕВИ БОМБИ И РАЗДОРИ МЕЖДУ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ!

31

Анонимен

преди 2 години

До Мда.................до момента няма нито един българин застанал срещу Русия. Ето това вече е повод за гордост.

30

Веселина,

преди 2 години

Пак издухахте борша. Мощните ви атаки се оказаха пръдня боя. Скоро укритие ще ви изметат от тяхната територия, защото НАТО подкрепя слабите.