102

Н

преди 2 години

Кажете ми сега всички вие тиквуни защо Америка не приема бежанци. Защо Великобритания не приема бежанци??? Защото всеки си гони собствения интерес. Ние сме просто мишоци.

101

Анонимен

преди 2 години

В Русия най-много мразят българите, но нашите изветрели русофили са абсолютни м'азохисти и правят всичко възможно за да ли'жат подметки те на кремълския пcиxoпат...

100

Анонимен

преди 2 години

Кулеба, хващай чемодана и да не си стъпил повече тук! И да не забравиш да платиш почивката на твоите сънародници.

99

Моето име

преди 2 години

Нито съм русофил, нито някакъв друг фил. Не искам да живея е Русия, мерси. Тва по повод колко силно не могат да повярват някои , че болшинството в България е против даване на вскаква военна помощ.И намеса в тая война. Аз съм против. Не ми трябва бито Кулеба, нито Зеленски- Оаскара да ми казват на коя страна трябвало или не трябвало да бъде моята държава. Тази война не е наша, политиците ни се о****ха достатъчно и неутралитет е правилната позиция. Мерси.

98

дО 92

преди 2 години

ТАКИВА И*ИОТИ РУСОФОБЧЕТА НАГЛИ КАТО ТЕБ СА ЗА РЕШЕТКИТЕ И ДА НЕ ВИДЯТ ГРАМ СВЕТЛИНА!

97

Ади

преди 2 години

До Тошо Като не им даваме оръжие, с което да се защитят, очакваме руснаците да избият украинците по-бързо и войната да свърши ли?!

96

Анонимен

преди 2 години

Да иде да иска от Швейцария!

95

До 92

преди 2 години

НиВОТО НА ИНТЕЛЕКТ НА РУСОФОБИТЕ Е СРАВНИМО СТОВА НА АМЕБА!

94

АйДЕ

преди 2 години

И ТОЗ КАТО ОНОЗ И ТОЙ ПРОСИ. НАЛИ СТЕ "ГОЛЕМА" ДЪРЖАВА НЕ ЗАВИСИМА.КО ПРАВИТЕ ДО СЕГА?!ДЕ ВИ СА ВОЙСКИТЕ ДЕ ВИ Е ВЪОРЪЖЕНИЕТО. НА ДВЕ РУСКИ ДИВИЗИИ НЕ МОИТЕ СЕ ОПРЕТЕ.

93

Димитър

преди 2 години

Типиченият рушки ***: Мизерен индивид, обираваш панел, живеещ от помощи, пенсия, на гърба на роднини и прочее, къпеш се с графика на Луй 14, ползващ всички западни технологии, като смартфон, таблет, Файсбук, интернет и прочеее, но плюещ запада. Работи за мизерно заплащане, но това не го притеснява, докато стигат за бира и цигари. Общо взето, мразеща личност, без перспектива и добро семейство, на която всичко и всички са им криви...

92

Анонимен

преди 2 години

Можем ли да си го позволим ?

91

Анонимен

преди 2 години

Стига сте просили бе, нали бяхте ербапи, сега ще си сърбате попарата!

90

Анонимен

преди 2 години

IQ-то на русофилите в България е много ниско, обикновено не знаят руски език, а коментарите на български списват с грешки

89

Анонимен

преди 2 години

Кулеба да каже къде са затворниците от затворите им. Европа се напълни с престъпници

88

Анонимен

преди 2 години

Кулеба не си желан тук, стягай куфарите и обратно в окрайна на фронта!

87

Анонимен

преди 2 години

До 70.............А бе ти наред ли си, или рублиса ти замъглили съзнанието? Кой окупира Донбас и Луганск и създаде квазидържави на чужда украинска територия?Утре ако джуджето реши че на българското черноморие има руски имоти и прати ор ките си да го окупират и създаде Варненска народна република ВНР,или Бургаска БНР и от там започне да обстрелва Сливен и Шумен, ние какво трябва да правим?Според путинистите сигурно веднага трябва да им пратим цветя и да им предадем България а? Ама няма да стан

86

Ади

преди 2 години

До АнонименКак точно ни изнудват?! Ако не им дадем оръжие, какво ще ни направят? Оправдавате ли агресията на Путин в Украйна? Руснаците не изнудват, а направо убиват и рушат градове в Украйна, ама това май не Ви впечатлява особенно.

85

Димитър

преди 2 години

DNES>BG, вземете мерки! Сайта Ви, се е превърнал в поле за изява на руски ***. Като чета коментарите, ме е срам, че и те са се родили в БГ. Такава простория и невежество, мъка, мъка...После защпо сме най-бдените в ЕС. Има ли развита държава, сателит на Русия, питам Аз???

84

възпиране

преди 2 години

Сащ трябва да дадат ядрено уръжие на Украйна!

83

Фъ

преди 2 години

Кулеба обръща гръб на Зеленски. Защо ли?