369

Война можеше да няма

преди 2 години

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Сега Заленски е отворил уста като хипопотам иска оръжие вместо мир.

368

Стига глупости

преди 2 години

До Анонимен 425: Жуже си ти драги. Хем п'росто, хем неграмотно.

367

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Денацификация баце ! След утищожението на нацистките батальони, Украйна спира да съществува !

366

258

преди 2 години

Който е за войната, семейството му от мъки да не излезе.

365

Кличко

преди 2 години

Уф, тоя Мариупол вече един месец все го превземат окончателно. Е, ама то с голям .*** лесно се пикае. Лилипутин закарал там половината си армия, барабар с чеченци, така и баба знае. Да, украинците ще загинат, но не се предават, защото предпочитат смъртта пред гнусния кремълски ботуш. Но и бая сибирски *** ще отнесат.

364

Гражданин

преди 2 години

До 414, 415. И това ти доставя удоволствие ли бе, уррод? Ти си побъркан путински олигоффрен, децата ти знаят ли го?

363

Zеленски

преди 2 години

До 410. Ами той се сражава в Киев бе, дриссльо. За разлика от жужето ***, който се крие като мишка в бункер.

362

Империя на злото

преди 2 години

То е ясно, че *** иска да покаже някаква победа за 9 май. И за него няма значение колко хиляди ще загинат и от двете страни. То същото е било и при Сталин, а и май винаги за сибирските диваци. Те и по време на ВСВ даже при победните си операции са давали по 4-5 пъти повече жертви. Иззроди.

361

БРЦК

преди 2 години

РУСШЯ отново спасява света

360

Крум

преди 2 години

9 май наближава!

359

Анонимен

преди 2 години

От предната офанзива остатъците на рускофашистките панцердивизии още гният край Киев !

358

Анонимен

преди 2 години

За 5Rа3а дето ме заплашва с трета световна война и мобилизация. Не, не искам да воювам, но ако се стигне дотам, че няма накъде, ще убивам колаборационисти. Докато те ме убият. Но едва ли ще съм единственият и все ще го отнесеш някъде.

357

Анонимен

преди 2 години

Наркоманът няма ли да отиде, като истински мъж да се сражава и той?

356

Бъдещето

преди 2 години

Русия е най голямата заплаха за света със своите ядрени оръжия и желание за кръв. Ако света иска да оцелее, трябва да се справи някак с тая заплаха, както то направи преди 75 години!

355

Винету Касабян

преди 2 години

Не се радвайте чак толко, като започне 3 световна и ше ви питам искате или не искате да се биете!

354

Анонимен

преди 2 години

Мачкай Путин, бой по урките докато и един фашист не остане.

353

ЖАЛКО ЗА НЕВИННИТЕ!

преди 2 години

Колкото и невинни хора да погинат от атаките на кремълските убийци, в края на краищата Империята на злото ще изчезне от картата на света. А който не вярва ще види с очите си, защото Америка ще въведе Новия световен ред, ред без феодални тирани. Да му мислят ония, на които ще се наложи да се укриват от ударите на закона и дяволът не може да ги спаси...

352

орт

преди 2 години

До н 400Ама как го разгада , а украинците са *** не могат като тебе и затова защитават земята си си нали? Не искат руZZкий мир.А някои тук искат комунизма да се върне.

351

Вовата

преди 2 години

Нямам контакт щото Льовата е лоялен, но ти също нямаш контакт май и то поради твои си работи. Щото няма как старо, ниско, грозно да засенчи великолепния Джо Байдън.

350

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 години

да де, ама нали нарко-нацисткият клоун непрестанно и неуморно (бах ти яката субстанция!!) повтаряше, че иска съветски ракети отвсякъде? - Е, получава ги отвсе страни, и то директно от производителя, и то стоварени с безплатна доставка! Е, кво иска повече! След някой и друг ден ще ги получи и изотзадзе. Докато карикатурата лаеше, в Приднестровието вече са готови да му го наденат