26

Анонимен

преди 2 години

Е нормално за наглосаксонците и задокеанската им издънка. Санкциите важат за всички, освен за тях самите.

25

Да бе така е

преди 2 години

Короната се изчерпа и сега планът е за дълга, продължителна война. Опасенията че украинската армия ще бъде смазана и за това трябват и спешно модерни оръжия се оказаха неоправдани. Сега изглежда да трябва да се помага по-скоро на руската армия, защото те горките бая са го закършили. Цялата им техника отиде за старо желязо и сега отстъпват по всички фронтове. Ако не бяха ядрена сила вероятно щяхме да четем новини как украинската армия настъпва в посока Москва. За това сега британците дават пари.

24

Анонимен

преди 2 години

Хората на Найджъл Фараж! Алчни и безскрупулни!

23

Гиб Мелсън

преди 2 години

Англичаните са си бизнесмени. Какво ги интересува някаква си Украйна и техните нацисти. Много ясно, че ще правят бизнес с руснаците. Те санкциите са само за смнахнатите русофоби, за да им се угоди на псиихичните отклонения. Самите украинци не спират руското гориво, което минава през Украйна. Казват, бизнеса си е бизнес, войната си е война.

22

Джонсъна

преди 2 години

Не е ли против? Или другия месец ще се разхожда с путин по "Крещатик"???!!!

21

Сина

преди 2 години

Май само ние ще изтаковаме супата на края - и с милиардите дето буци подари на бай дън, и с инфлацията, и с всичко! Както винаги става! Ей това е нано, е това е ЕС.... За 18 години в НАТО 1 самолет строшен не ни дадоха, а за 16 години в СИВ няма да ми стигне вечерта да изреждам. Кой е баламурника а?

20

.

преди 2 години

Санкциите са само за пуделите от ЕС!

19

Анонимен

преди 2 години

Той международния капитал - ясен. Ще продава същата стока и резервни части, както при Рейгън, на двойни цени. Така че пътя е гарантиран. Тогава ембаргото беше 20% от сегашното и трябваха 3 години да се разпадне СССР. Сега ситуацията е ускорена. Путин реши да води война в Европа и да не зачита меморандума за ненакърнимост на международно признатите граници. Така, че санкциите ще са до края на съветската система, иначе светът отива по дяволите, а че кагебейчето ще го гръмнат, няма да топли никого

18

Чърчиловски

преди 2 години

Истории, сър!

17

Анонимен

преди 2 години

Държава, в която морското пиратство е било официална държавна политика под шапката на кралицата...

16

Анонимен

преди 2 години

Глупости! Останаха само компании на руски олигарси с английски съдружници, които нямат избор да не фалират..

15

Анонимен

преди 2 години

Добро утро.Ало вие какви си мислите че Русия ще фалира хахаха.Няма как да стане просто.Не само ще наливат англичаните пари ами и като приключи войната ще паднат и санкциите набързо.Не ви ли стана ясно че Путин никога няма да падне от власт.За 20 години бившият КГБ агент не знае как да управлява Русия ли?

14

БАНко

преди 2 години

КИТАЙСКА ФИРМА ПРЕДЛОЖИ НА ,,РЕНО" ДА КУПИ ЗАВОДА В РУСИЯ И ПОКАЗА СЕДЕМ МОДЕЛА НА АВТОМОБИЛИ СТРУВАЩИ ОКОЛО 75 000 ДОЛАРА ЗА БРОЙ !!! НИШАТА ЗА СРЕДЕН КЛАС ЩЕ БЪДЕ ЗАПЪЛНЕНА ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА !!! ПРЕДИШНИТЕ САНКЦИИ ВЪРНАХА МОЩТА НА РУСИЯ СЛЕД ГОРБАЧОВ !!!

13

Ламята

преди 2 години

Нормално.Напълно в духа на наглосаксонските евроатлантически ценности.

12

Кс

преди 2 години

Не е тайна, че съпругата на британския финансов министър има бизнес в Русия. Но по негови думи това си е частен случай и на негово име няма нищо. Така, че давайте, дерзайте и плюйте вместо да работите за своя интерес.

11

Анонимен

преди 2 години

Бизнес, какво да правиш, а ние на дъното.

10

Dev

преди 2 години

Изтегли ли се Cloudflare от Русия, край с 50% от руския онлайн бизнес.

9

идетрибунал

преди 2 години

Казано е!По лошо от войната с англосаксите е дружбата с тях!Истината-прекъсване на всички отношения с англосаксите и да видим резултата след една година!Хората ще пометат управляващата гнилоч!Да здраствует новая советская власт!(Искате да унищожите Африка,Латинска Америка и Азия,но аглосакси дойде и8 вашият ред и няма връщане назад!Кралицатаааа...ааааа Алелуеееееее

8

Анонимен

преди 2 години

Англия винаги е била със САЩ и против континентална Европа (Франция, Германия). Това са различни правни, културни и интелектуални традиции.

7

Анонимен

преди 2 години

Да де ама русофобския троляк ще ни убеждава в обратното. Какви санкции били налагани, как Рисия ще фалира и бъди унищожена. А лапе на 20-25 години, не знае нищо, но си мисли, че щом слуша новините, разбира