47

Анормален

преди 2 години

До 3MТова, че имаш само гръбначен мозък не трябва да е проблем за останалите. И в слънчев летен ден пуснатите фарове са доказвали ползата си. Най-малкото на обраслия изход от комплекса мога да го видя между дървете, че идва по запалените фарове. И трябва да има задължително място за поставпне на дневните светлини. Че някой модели с ниски дневни светлини не ги виждаш когато са зад теб.

46

Анонимен

преди 2 години

Като са опасни да махнат венетките защо плащаме за опасни пътища

45

Възмутен

преди 2 години

Киро и Кокоро нямат пари и дигат данъците!Това е!А вече тулопа с тупалка ще те рекетира за 100 кинта-чорбапарасъ!Хах!

44

да ходите да.....

преди 2 години

Както винаги си нагласят цифри за да докажат някакви неща. Били 5% а сега били 13%, ама уточнете кои години, защото последните 10г магистралите се удвоиха и е съвсем нормално да се вдигне процента от общото като са заместили първокласни пътища по които вече не се кара. Също така да видим една друга статистика около 2009г са по 1000 загиналите а за 2021г са 550. Та общия брой е намалял наполовина за 12-13г. Ама нали журналистите са псевдо такива и никога не задават правилните въпроси.

43

Анонимен

преди 2 години

Миналата година ходих в Кат и на гишето за глоби е като данъчното един остави 1000лв а мен ме пита господине карате ли я тая кола викам редовно ми от 10 години нямате глоба викам че трябва ли да имам ами малко са, вика такива като вас правете си изводите

42

Анонимен

преди 2 години

Аз карам със 149 км.в час и ми изникват от нищото и ми присветкват, че преча! За Околовръсно, Цариградско, Вазов и т.н. в София да не говорим. Там не е 140км/ч! Е.....Няма контрол и ефективни наказания!!! Мой познат джигит още първия месец му взеха книжката в Германия. Сега като види ограничение 50, кара с 50. Хващат го с висока скорост или го снимат, следва обаждане и всичко изчезва! За алкохола да не говорим. Онези какво направиха на бул.Черни връх? Наказаха човека, че са се ударили в него!

41

Дрън, дрън

преди 2 години

"има изследване, че всеки един километър по-ниска допустима скорост на магистралите би спасил 2000 човешки живота годишно в Европа." ?! Дай да го видим това изследване! Къде е публикувано, кога, от кого е правено?!!!

40

ББ от Б

преди 2 години

Опаааа, дали питахте "строителят" на "магистрали", дали ще разреши?!

39

Въпрос

преди 2 години

Кога най сетне тази рекетьорски структура МВР ще я разформироват и на нейно място ще направят истинска полиция като в НОрмалните държави защитаваща спокойствието,законността,правото и сигурността на гражданите!А ве,Чашко Рашков-дамаджаната?

38

Алекс

преди 2 години

140 км/ч е съвсем нормална скорост за магистрала.Проблемът е,че КАТ е мързелив и не контролира спазването на това ограничение.В резултат има автомобили,които се движат с 200 и именно те предизвикват катастрофите.МВР вместо да предлага *** идеи,да започне да работи.

37

опетков

преди 2 години

Да се вдига още цената на бензина и дизела, това е решението.

36

тъй де

преди 2 години

И тези 130 км/ч са много!На места със 100 подскачаш като скакалец........

35

Анонимен

преди 2 години

Щом на, един дядо от блока го глобиха за, 11 км превишение на, скоростта смятайте не пропускат никой

34

Анонимен

преди 2 години

С това повишение на цените ще намалеят случаите от самосебеси....

33

Пепи

преди 2 години

До АнонименМда . Само че глобата като ти е 100 евро и няма точки и караш със скоротта на глобата . А пък като я платиш в 15 дневен срок и става 50 . И като работиш за евро - излиза че глобата ти е един среден надник .

32

3M

преди 2 години

по традиция от МВР предлагат само простотии. Нека отчетат ползите от предишното им предложение! От десет годин посред бял ден караме на фарове, това доведе ли до намаляване на ПТП? Не разбира се, но води до повишена консумация на гориво и на автомобилни крушки! Толкова от МВР!

31

Анонимен

преди 2 години

Какви 150, вие нормални ли сте с тези цени на бензина всички сме 80-90 зад тир да ни пази от насрещния вятър, иначе сериозно в Европа отдавна най-вече заради еко норми и безопасност има ограничения от 110 на някои места.

30

Анонимен

преди 2 години

Няма да кърпят дупки ами ще намалят скороста.

29

Анонимен

преди 2 години

Идете в Италия да видите колко спазват ограничението.

28

Архимандрит Груйчо

преди 2 години

Споко, сега като тунжата стана 3 лева, почти всички ще тръгнат да кара икономично - друго си е да спестиш 10 лева от тунджа вместо половин час от пътя...а пък тия, дето хвърчат с 200 - нито ограниченията, нито цената на тунджата ги интересува.