127

Анонимен

преди 2 години

Абе урсулката защо толкова загрижена за Украина? Търсят поводи за санкции срещу Русия..

126

Оракул

преди 2 години

Някога и това може да се случи, но ще е доста след нейния мандат.

125

Е

преди 2 години

А Европа от какво ще забогатява от издръжката на бежанци и млрд за зеленясалия

124

Анонимен

преди 2 години

Русия с дълг от 54 милиарда няма как да фалира, но България с 40 милиарда дълг е практически фалирала. А лелката от снимката да не плаши гаргите.

123

Донбасс Арена

преди 2 години

Не знам Русия дали ще фалира, но ЕС не върви по добър път. Междувременно европейците продължават да купуват газ от Русия и руснаците печелят пари и от превалутирането.

122

Анонимен

преди 2 години

Така приказваха и за битката при Сталинград, германците, ама историята друго разказва.

121

ев

преди 2 години

Русия дали ще фалира не знам но Европа има голяма възможност Русия има всичко храна газ и петрол а това са най-важните неща за една държава тази корумпирана бабичка трябва да подаде оставка от Европейския парламент защото тя и в конфликт на интереси

120

Анонимен

преди 2 години

Ами значи друг ги изнася тези 70%т.е ЕС са загубили пазарите за 70%това за хвалене ли е?Пазарите са ги взели Турция, Индия, Бразилия и разбира се Китай

119

Анонимен

преди 2 години

Износа на ЕС за Русия се е сринал със 70 %, ама онзи ден Китай заяви, че търговските му отношения с Русия никога не са били в такъв разцвет и продължава бурно да расте стокообмена. А руския износ не е намалял. Т. е. от цялата ситуация може да се заключи, че ЕС е отрязал собствените си пазари и ги е подарил на Китай. Какво във всичко това е за хвалене, че Урсула е толкова самодоволна?

118

До 126

преди 2 години

Като гледам ,не сте умрели от глад и студ!!!!

117

123

преди 2 години

Дърта нищоправеща чиновничка с огромна заплата, която и плащаме всички ние! Клати си дъртите крака по цял ден и се чуди каква "мъдрост" да изплющи!

116

Fena

преди 2 години

Ей така ги натискахте и преди да започне войната.... А после - А, що така стана, бе?

115

123

преди 2 години

Надай се, лельо...

114

мак

преди 2 години

Какво злорадство, върховно. Ще фалирате обикновени руснаци, а Путин и богатите ще се оправят.

113

Д-р Ох Боли

преди 2 години

Урсула е пълен УРСУЗ!!! Не си ли дава сметка какво би могла да направи една "фалирала" държава с ядрен потенциал. Пълно разрушяване на Европа! Лампичката светеше, а Шушана я нямаше!!!!

112

стар комунист

преди 2 години

Бабче,го хубаво сте я решили тая работа с фалита на Русията ,ама едно ще ти кажа-иска са мноооого чакане!

111

Анонимен

преди 2 години

По принцип е така мечката не е хубаво да се дразни.А и мечката засега само си чеши зъбите,дано не се ядоса още повече.Ама не спират да я дразнят.Сега казват че скоро нямало да има какво да яде ама как ще стане и дали ще стане.

110

Бай Ганьо

преди 2 години

Ееееее,Бугарина е "голям".За всичко ще даде отговор.Като толкова много знаете,що сте на това дередже,бре!Дай ви чалга.,кражби,корупция..пълна простотия.

109

u

преди 2 години

Тези 70% са си продавали продукцията в Русия. Сега не я продават там. Как мислите, дали тези производители веднага са намерили друг огромен пазар? Разбира се ще и трябва доста време да се преориентират. Логично и те са засегнати от санкциите. И аз съм засегнат. А ти засегнат ли си?

108

Стабилни

преди 2 години

Не знам дали ще фалира Русия , но Лайнонн докара Европа до глад и студ .