66

Анонимен

преди 2 години

Змийския остров ! Много лъжа в този сайт пропагандиращ фашизма

65

Анонимен

преди 2 години

Беше теглен на буксир, екипажа беше спасен, сега съвсем друго.

64

Кк

преди 2 години

Русия, досега беше взела страха на света. Но след подобни изцепки и военните и действия, страхът изчезва.

63

Анонимен

преди 2 години

Крайцерът Масква е снимка! Черно море е тъмно черно за русия!

62

От 510

преди 2 години

Са спасени 14 човека. Др се водят в неизвестност. Ама *** мълчът.

61

Анонимен

преди 2 години

До Страхотно - Някой да ги е калесвал ?

60

Анонимен

преди 2 години

Сащисаните просто с това показаха че версията с ракета не хваща дикиш и е пълна лъжа. На кораба имаше пожар причинен умишлено или не. Ракета или две щеше да го разцепи, а не да го запали. Няма никакви жертви, нищо. Вчера си измисляха и за ядрените оръжия. поредният ФЕЙК!

59

Анонимен

преди 2 години

Жителите на Харковска област на Украйна посрещнаха руските военни не просто със знамена, а с червени знамена. Червеното знаме е новият символ на Новорусия.

58

Анонимен

преди 2 години

Ройтерс се позовава на висш пиндостански служител, който повтаря чутото от Зе-клоуна. Още двама-трима като повторят и ето ти ги доказателствата. А може да са Боширов и Петров? Може да са вербувани от колективния запад и да действат срещу Русия?

57

Анонимен

преди 2 години

О, щом идва от администрацията на тоалетната чиния в Белия Дом, няма начин да не е вярно. Дори шурощоидния изверг лично го е потвърдил.

56

Бий, да те уважават

преди 2 години

Само гьосата решава проблемите. Който има по-голяма гьоса, той поръчва музиката. Така е било, така е, и така ще бъде. А бития, пак бит.

55

Утанул

преди 2 години

Русофашистите са в траур траур.Проклинат укрите, че са обявили война на Блатная и потопили символът на съветската марина таваришч "Масква".

54

мале

преди 2 години

Тука много платени анти Русия и антилогика бре.Значи ревем за Мир ама само ракети и оръжия искаме,а не неутралитет.Сега като започне наистина войната каквато е целта очевидно няма да има връщане назад,защото това не е пълномащабна война да,като влезнат Ввс както и като залетят ракети отляво и отдясно и всичко стане един кратер,тогава ще ви дойде скълана платените че с тия пропагандни пари е си купите семки

53

Страхотно

преди 2 години

Страхотна демонстрация за желание за мир от целия лицемерен свят, не се сяда за прговори,а само ракети се искат,почвам да мисля че целта е война.И добре че още държите мирните граждани по градовете като щит ,че и ако те се евакуират и Русия започне с ракетите Украйна ще остане една черна дупка и равно поле.

52

В нета има всичко

преди 2 години

Например снимки от траурна церемония в град Севастопол, на които се виждат венци, а на лентите им - надписи: "В памет на кораба и екипажа." Ако вярвате на поредните руски лъжи как едва ли не всички били спасени, за кого жалят тогава хората от Севастопол? Аман от бодра руска пропаганда, от която щеше да се възгордее и Гьобелс.

51

Анонимен

преди 2 години

Екипажът може да се смени, но корабът не може. Голяма загуба за Русия. Ден на траур ще има само в Кремъл. В Кремъл ще се реши да се отмъсти на децата на врага и да се съборят още цивилни сгради.

50

Читател

преди 2 години

Абе какво се е случило не знаем но знам какво ще се случи съвсем скоро.

49

good job

преди 2 години

Това го разбрахме вече, и капитанът е потънал и той. Браво, украинци!

48

Русия

преди 2 години

Щом е анонимни от ФАЩ напий ясну.

47

До неУМЕН

преди 2 години

Простий, на арежентинците им потопиха "крайцер", те потопиха "разрушител", а любимите ти рашистанчета просто ще духат супата, без значение какво се случва на бойното поле ...