176

Анонимен

преди 2 години

174 уникални *** сте всички, които искате да пращате оръжие. Как спирате конфликт така, а? Значи виждаш двама хора на улицата да се бият и начина по който ги разтърсваш е като дадеш нож в ръката на единия. А като видиш, че го изпуска му буташ пистолет?! Но иначе крещиш с пълно гърло, ама моля ви се спрете, това не е възпитано! Ха. Това, което се прави е директно гарантиране на продължение на войната. Като сте истински радетели на мира, спрете да въоръжаване Украйна и започнете с реалния мир!

175

Анонимен

преди 2 години

А на всички фашисти ще им бъде предоставен безплатен билет и транспорт за Европа.

174

Анонимен

преди 2 години

И тогава операцията ще приключи за 3 дни, Киев ще бъде изравнен със земята за 2 дни, а на третия ден ще подписват капитулация в Москва.

173

Анонимен

преди 2 години

Ако не искате бежанци (не знам защо да не искате бежанци от Украйна, ще оправят демографската криза, може би защото ви е страх, че ще ви вземат работата, защото са много по-кадърни от русофилите тук), незабавно дайте на Украйна тежко въоръжение - голям калибър артилерия, танкове и самолети. Така че по-бързо да се стигне до неизбежния край на тази война, победа за Украйна.

172

Анонимен

преди 2 години

178 защо наричаме украинците фашисти ли? Питай ВВС, питай Гардиън, питай журналистите направили не един и два филма за неонацизма в Украйна и за възпитанието в неонацистките лагери за доброволни отряди, както и в такива за деца по примера на Хитлер юнген. Питай ония, които го твърдят това от години. Нека те ти отговорят. И да нацисти са. Достатъчно е само да ги чуеш как разсъждават, колко са нагли и как са със самочувствието че всеки им е длъжен, защото само те имали право и ще схванеш.

171

Анонимен

преди 2 години

Ако в България дойдат 1 милион украинци, не ми се мисли какво ще последва. Тези хора ще искат да участват в управлението, ще искат автономия, ще има размирици. Разберете, че дори сега, бройката им е доста голяма, сравнено с броя на населението в страната. Ние сме малка като площ и население страна, допуснем ли тук да влязат и да се настанят огромен брой бежанци, след това не знам на кой Господ ще трябва да се молим да ни освободи от присъствието им. Затваряйте границата - ВЕДНАГА!

170

Анонимен

преди 2 години

България - 6 милиарда за възстановяване, Гърция - 60 милиарда, Италия - 200 милиарда. И то само при условие че България спре ТЕЦ-овете, вдигне ветото над Македония за ЕС и подпише истанбулската конвенция. И да храним 2 милиона украински бежанци, вече 4.5 милиона са в ЕС по данни на ООН, очаква се да дойдат 14 милиона, трябва да им намерим работа.

169

а Сърбия?

преди 2 години

Що не ходят в Сърбия?

168

Анонимен

преди 2 години

183 ето за това хората ви смятат за нацисти.

167

Фашистите

преди 2 години

в Украина за 8 години избиха 14 хиляди цивилни от собствения си народ, само защото не били от правилната нация.

166

Да бре

преди 2 години

Ако на заглавието не пишеше Украинци човек може да си помисли че става дума за 2015 и специалистите на Меркел...2015 - основно мъже без образование и без документи...2022 - Жени и Деца основно.. Жените с дипломи за висше...

165

Анонимен

преди 2 години

Всички огромни маси от хора местещи се от една държава в друга, оказват негативно влияние. Няма значение какви са и от къде идват. Икономиките ще колабират. След ковид това ще е крах за Европа.

164

Анонимен

преди 2 години

вчера дъщеря ми каза,че ги видяла паркирали върху инвалидно място в централната част на Кьолн до Катедралата,в Украйна не са ли виждали знаци за инвалиди.джипът бил голям.много се дразнили германците на такива.

163

Демократинист

преди 2 години

Майнната на му на православието. Скоро ще има масови жертвоприношения, млади демократични украинки в национални носии ще принасят публично жертвоприношения и ще прерязват със сърпове гърлата на пияни руски мyжици. Дамократинизма е най-добрата идеология. Демокрацията и европейските ценности искат жертви.

162

Анонимен

преди 2 години

Русия ще продължи военната операция докато цялата фашистка yтайка се оттече в ЕС, вече 4.5 милиона се оттекоха според данни на ООН, очаква се 15 милиона украинци да дойдат в ЕС, това са най-активните фашисти, нека ЕС си ги приема - фашисти при фашисти.

161

Голям смях

преди 2 години

Наглеци - ***/SolovievLive/101007 Украинцы в Берлине пришли к редакции Welt и потребовали у руководства медиагруппы уволить бывшую сотрудницу российского Первого канала Марину Овсянникову

160

пффф

преди 2 години

След толкова десетилетия руска пропаганда и лъжи,сте изгубили всичко човешко другари.Защо наричате украинците,фашисти?Вероятно същата руска пропаганда е проуснала да ви спомене,че огромна част от украинското население има най близкото до нас днк!Че говорят български и имат българско самосъзнание.Промили са ви мозъците,точно,както и на македонците и помаците.Жалки сте другари.

159

АХХАХА

преди 2 години

"Европейците са особено загрижени, че по-голямата част от бежанците няма да се върнат в Украйна"За справка на този турчин, кюрдин - Украинцита са също ЕВРОПЕЙЦИ...Неговите турски/кюрдски събратя на са Европейци и само цоцат социала...АХАХА

158

Анонимен

преди 2 години

До ИскраИ през какво са преминали бе Искре? През скачания на майдана?Дете сладко... Украйна има доста олигарси. Порошенко, Коломойски, Ахметов, Фирташ, Пинчук, Тимошенко и т.н. Тяхните олигарси не дават 5 пари за тях и не им пука, а ти си седнала да ми пишеш за тежки съдби... Вместо да ходят със укр. знаменца по България и да искат пари и халява, да се хванат и да искат спиране на оръжията от ЕС и USA и преговори. Много добри хора не е нито професия, нито призвание!

157

Решението

преди 2 години

Решението е просто, изпращаме още повече оръжие, Украйна се изпразва и няма повече бежанци.