45

Хасан Генов

преди 2 години

Слава Кокаине!

44

Д-р Исня

преди 2 години

Космическите войски няма ли вече да пускат звездолетите и лазерите? Във войната в Афганистан не ползваха ли някакъв извънземен лазер с който са изпарили 5000 китайски танка? Или това е само в новините от по 400 страници на Айзък Айзимов? За 4-50 години този лазер сигурно е увяхнал както всичките им боеприпаси, които се самовзривяват или въобще не избухват.

43

до 50

преди 2 години

С изоставените руски танкове имат.

42

Анонимен

преди 2 години

Днес руските фашисти изпратени в ада достигнаха 20 000 бройки. Пълен разгром на смешната руска армия! Слава на украинските герои!

41

Бой по Бандера

преди 2 години

Мачкай да те уважават. Русия ще срине цялата крадлива зган от Украйна. Слава Русия

40

Анонимен

преди 2 години

Тъният кон какво изцвили, дали россия е нападнала Украйна?

39

До 48

преди 2 години

Да ве човек, гледам вени си режат, хвърлят се от високите етажи, самозапалват се .... Ей големи клоуни сте джендърите

38

Гледна точка

преди 2 години

Тия пак се оляха с цифрите. Какви 130 самолети, какви 2000 танка са унищожили? Че те украинците нямаха толкова. Всеки ден унищожават кво ли не, пък не са мръднали от месец.

37

Анонимен

преди 2 години

Еленовъда го ударил масивен инфаркт. Дядя Вова е следващият...

36

Анонимен

преди 2 години

Москва потъна при дънните риби и рапани, това я чака и цялата русия, да се удави в собствената си злоба и безсилие.

35

Анонимен

преди 2 години

Засега всичко върви по план. До 9 май Донбас ще бъде прочистен.

34

Анонимен

преди 2 години

Все едно Турция да ни нападне и да ни казва къде можем да бомбардираме и къде не . Наглеци .

33

До 40

преди 2 години

Евала тpoле. Заслужи си 20те стотинки

32

morski

преди 2 години

До ЛАДИМИР ЕЛЕНСКИАми това са инициалите на Володимир Зеленски. Иначе може Зъ-то да е от българския прочит на името на Путин преведен на руски - та средната буква.

31

Герговски

преди 2 години

За да има мир, трябва да се разпарчетоса бутафорната държава Украйна. Ясно е, че Путин няма да отстъпи, ще преначертаят границите и толкова. Зеления и хунтата ще бъдат преследвани, защото са краварски шпиони, Азовско море ще стане руско и така. А относно това, че тук ревете като гладни мечки колко са лоши руснаците и Русия и само НАТО и ЕС все тая. Това нищо няма промени. Останете си със здраве краварчета :)

30

рашкапрашка

преди 2 години

само заплашва и издевателства над цивилни, друго не може. Втората по сила армия .... в Украйна. Прогнили са от лъжи и корупция - 20 години само пребоядисват военна техника за 9 май. Пушкалата им намаляват, в маЦква се самоизяждат и арестуват един друг. Икономиката - стратегическите производства са спрели. Само крепостните крещят "вреред рассия" и соловей-разбойник и сУкобеева истерррясват. Пуйл0 е мат.

29

Анонимен

преди 2 години

Тоя руски cмешник Коношенко пак ги каканиже все едно че Русия е господар на положението в Украйна, а не жалка картинка на разпрана по всички шевове руска армия.

28

Анонимен

преди 2 години

До д-р Дрегер О, да! Много си прав. Страхотна ПРО има Европа, и най-вече България. Трябваше това ти изказване за започне с ,,имало едно време,,

27

ники

преди 2 години

Грее ме дотам, че това са празни приказки за използване на ядрено оръжие. Всеки поне малко мислещ му е ясно, че ако жужето пусне ядрена бомба в европа където и да е, със света е приключено. Няма да има оцелели, ни ватенки, ни западняци.

26

Анонимен

преди 2 години

тоя маймуняк ми противен