104

Обективно

преди 2 години

ПУТИН ЩЕ НАПРАВИ ОЩЕ МНОГО ЗЛИНИ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО ПРЕДИ ДА ПРИКЛЮЧИ. БОГ ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ!!!ТОЙ ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО

103

Пак по опорката?

преди 2 години

До Достатъчно: Спести ни тия г'лупости по опорната точка "Всичко срещу Русия". Украинските силоваци воюват като джихадисти: гонят хората в мазите за да стрелят от жилищата им и стрелят по тях ако се покажат. Стрелят с ракети с касетъчни заряди срещу мирното население, ето, това е престъпление.

102

Анонимен

преди 2 години

Не само че изнасяме, но и сме проводник за износ на чуждо оръжие.Лъжата е лъжа.Ние не сме ***.

101

Нищо ново

преди 2 години

Преди да о'плюваме Нинова да помислим малко повече. Корнелия Нинова не е казала, че от България изобщо не се изнася оръжие. Оръжие за Украйна не изнася българската държава, но частници (като Гебрев например) може и да изнасят, макар че сигурно по заобиколен път. Анадънму?

100

Достатъчно

преди 2 години

..е да видите снимките от разрушените ЖИЛИЩНИ блокове и къщи в УК, за да ви стане ясно за каква " денацификация" става дума!!! ЗВЕРОВЕ НА САТАНА!!!

99

Ами...

преди 2 години

Руският народ спи сълбок зимен сън! Олигарсите им яко ги яхат, а те им ръкопляскат...?! Руските медии добре ги лъжат!

98

Обективно

преди 2 години

Звучи сякаш се оправдава пред путин!!! А колко добре си живуехя руските олигарси С НАЙ- ГОЛЕМИТЕ ЯХТИ В СВЕТА!!! ЯВНО РУСКИЯТ НАРОД Е ДОБРЕ ЗАБЛУЖДАВАН, ЧЕ ОЩЕ ГИ ПОДКРЕПЯ!!!

97

Верка

преди 2 години

Две лъжи,само в едно изречение!Срамно е,но вие срам отдавна нямате!

96

Лъжеш Нинова!

преди 2 години

Парламента гласува и БСП също Европейския съюз да подкрепи Украйна с всички средства.Председателя по външна политика на ЕС Борел каза че България и Унгария също са заплатили за закупеното от ЕС въоръжение и боеприпаси на стойност 2,5милиарда евро.Корнелия Борел лъже ли?БСП гласува ли в Парламента за помощ?Защо лъжеш?Това че армията няма да изпрати стари боеприпаси на склад от които 1 гърми от 5 не значи че не сме изпратили НОВА ВЪОРЪЖЕНИЕ И БОЕПРИПАСИ!Не лъжи електората си за да останеш на ВЛАСТ

95

Анонимен

преди 2 години

Изнасяме ама така ви изнася да казвате.

94

Купувайте рубли

преди 2 години

До Анонимен 106: Курсът е 82,36 рубли за долар. Рублата поскъпва спрямо долара. Купувай рубли - ще спечелиш.

93

Анонимен

преди 2 години

Изнасяме към държави снабдяващи с оръжие Украйна!

92

Моряците ни свободни

преди 2 години

До *** ***: Наистина си "*** ***". Заради кого нашите моряци седяха досега в пристанището? Ами заради украинците разбира се. Бяха минирали изхода от пристанището. След като руската армия изчисти азовците оттам нашите моряци можаха да слязат поне на сушата за да се евакуират. От Марс ли падаш?

91

Анонимен

преди 2 години

Офффф и днес курса на рублата е =0 , поглед в дясно, що така , нека да обясни някой който знае, искам да си купя 100 - 200 рубли за всеки случай :)?

90

Nick

преди 2 години

Това с идеите вече го слушаме 5 месеца. Все идеи, все някакви супер експерти и екипи работят денонощно и не виждам нещо да сте успели да направите. Цените си хвърчат, криза след криза ... а вие само денонщно си работите и имате иде. И каква полза ?

89

Война можеше да няма

преди 2 години

До Анонимен 88: Ако е имало подобни проблеми, Русия можеше да извика ООН? Много наивно. И арменският поп можеше да извика и резултатът щеше да бъде същият. Зеленски наричаше Минските съглашения мъртвородени а Франция и Германия (подписали се под тях) нито веднъж дума не обелиха за това. Все Русия им беше виновна за всичко. Украйна не искаше мирно решение. Струпа сто хилядна армия край разделителната линия. Войната вече не можеше да не започне.

88

До 98

преди 2 години

Е, ок ли е според тебе замразена работна заплата от 710 лева за 3 години?????

87

ВНИМАНИЕ ВНИМАНИЕ

преди 2 години

Бойко, върни се и ни спаси! Ще умрем от глад! 710 лева ЗАМРАЗЕНА минимална заплата за 3 (ТРИ) години! До 2025!!!!! ВНИМАНИЕ ВНИМАНИЕ

86

Анонимен

преди 2 години

Бойко увеличаваше минималната работна заплата на всеки 6 месеца! А Киро и *** ще я замразят за 3 години, понеже е много голяма!

85

Анонимен

преди 2 години

Ама Корнело ***, защо твоят коалиционен партньор Просто Киро не те разходи до авиобаза Безмер, па да видим там какво товарят в зелените сандъци ?? Със сигурност не са възглавници и завивки. Що ни правите на идио*ти, бе ?? Какво правиш още в таз коалиция, *** Корнело ?? За да осребриш като за последно ?? Защо лъжеш като ****ка и последните ти останали избиратели ?? Целият народ вече знае откъде минават оръжията, само вие не...?!?!