148

Русия - смях

преди 2 години

Досега се твърдеше, че Русия има втората най-силна армия в света. От 2 месеца се доказа, че Русия има втората най-силна армия в Украйна.

147

Сетих се

преди 2 години

Абе Белата Златка и Гаджева с кво се издържат?!От дълги години са без грам доходи.

146

Анонимен

преди 2 години

а за детето на Байдан хънтър кога ще пишете

145

Анонимен

преди 2 години

Русия -богата държава.

144

Да изселим

преди 2 години

СидерЧУК и ГаджеВА

143

Анонимен

преди 2 години

Путин е Диктатор!

142

Абе

преди 2 години

Жириновски жив ли е?

141

Златка

преди 2 години

Я да погледнем и Българските олигарси - например другарката Корнела Нинова. Къде живее и учи? В Америкаааааааааа! Защо не е в раша ? Явно Корнела има повечко ю ес долърс да издържа сина си в Америка, отколкото русские копейки за московието

140

Анонимен

преди 2 години

Родителите им се защитават от запада!

139

хе хе хе

преди 2 години

Децата на руснаците живеят в САЩ, а българите целуват задниците на американците, купуват от тях стари хвърчила за милиарди без да им ги доставят, а нямат право да пътуват в САЩ и да живеят в САЩ - хе хе хе!

138

redordead

преди 2 години

до Кастро, винаги е имало закон срещу незаконно придобитото имущество...

137

Да живее Куба

преди 2 години

То и великата "демокрация" имаше свой собствени свещени закони.Като например:Закона за неприкосновеността на личната собственост. Обаче сега се обръщат на 180 градуса и крадът официално собственост подобно на Фидел Кастро. Така че едните крадци викат на другите крадци - Дръжте Крадеца

136

Анонимен

преди 2 години

Лицемери! Комунистите винаги са били лицемери . Хвърлят прах в очите на простия народ , а те самите се възползват от благата на запада.

135

аз

преди 2 години

комунисти!!!

134

msm

преди 2 години

До Въпрос на време - и нашите храбри деди също ги пердашят руските пияндета и пропадлъци през Първата Световна Война 1916 - 1917! Днес, пак ще ядат бой, само да посегнат

133

Алекс

преди 2 години

Руското общество не се е развило след отмяната на крепостното право.Разликата е ,че днес ролята на помешчици се изпълнява от олигарси и висши политици.Обикновените руснаци са си все така крепостни селяни.

132

Анонимен

преди 2 години

Нелче, бе , научи го този български език, бе! Какво означава "се интернира за стаж"? А улица, "притисната между" определени квартали? Не те ли е поне малко срам от липсата на елементарна грамотност на изразяване? И що за медия наема полуграмотни хора и пренебрегва всекидневните подигравки към безумиците, които пишат "журналистите" й? Днес.бг е емблематична за тресавището, в което е затънало днешното ни общество. Важни за обществото теми и позиции биват компрометирани от безпомощни аматьори.

131

Руснаците

преди 2 години

в България с удоволствие се набодоха с Файзер. Честно! Чудя се какви руски са тези.

130

Анонимен

преди 2 години

Никой не може да бъде щастлив на място на което всички са нещастни. Какво те бърка че се возиш в Ролс Ройс като деца ровят по кофите да ядат *** пред теб на светофара и то заради татко ти/чичо ти/ любов има на стринка ти. Никой не иска в Русия.

129

redordead

преди 2 години

Иване, Иване...ти обратното на остър ли си? В САЩ 99% от политиците идват от богати семейства и дори да не влязат в политиката, нямат никакви проблеми децата им да учат, където и да е.Например, в Хардвард годишната такса е около 70 000 долара, но реално много малко студенти плащатпълна такса, асе ползват от стипендии. Да не говорим, че дори за възможностите на да кажем ИТ специалист с 10-на годишен опит и годишна заплата от 200к долара - това не е проблем.