22

Анонимен

преди 2 години

За 10 години нищо не свършиха, но тепърва много щели да свършат. Как да не им повярваш :)

21

Кирил Петков

преди 2 години

Отново да е министър-председател на България! ПП Възраждане отново в Парламента! ГЕРБ никога повече да не бъде на власт! Тия ограбиха и съсипаха държавата!!!

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20 Не сега, а до преди 1 година, и не бяха защитници, а самата м.фия.

19

Анонимен

преди 2 години

Сега защитници на мафията са мин. председатели, вътрешни министри, министри на правосъдието, народа жестоко ще си плати отново.

18

Анонимен

преди 2 години

И дори това правителство да падне герб вече никога няма да са на власт!!!!!!

17

Герб са

преди 2 години

лицемери и престъпници! Грабители, разрушили и съсипали България за 13 години.

16

Стига вече ГЕРБ

преди 2 години

Стига сте обвинявали Новото Правителство и новия министър-председател Кирил Петков. Нека да знаят всички, че Кирил Петков не е враг на народа и България!

15

Бай Иван 2

преди 2 години

До 4 : Ко каза ко? За 10 г станахме най-бедната нация в европа / не в европейският съюз / и най - бързо изчесващата в света .Това е от доброто уравление на ГЕРБ и ДПС. Сега не питаме кога ще ги стигнем американците ? Сега питаме кога ще ги стигнем румънците? Само кражби, кражби и калинки в държавната администрация.Ремонт на ремонта и отчисления за чекмеджето.За това сега се борят да назначат техен говернъор на БНБ.Да могат безпрепятсвено да си изнасят краденото.

14

Анонимен

преди 2 години

За съжаление гербавите медии не го публикуваха, но Министър Рашков даде информация за десетки разследвания на ГДБОП, които са спрени от спец.прокурорите и чакат повече от година да бъдат продължени.Изобщо статистиката на спец-а е почти нулева. Да не говорим за заплахата на съдийката от спец-а, че ще започнат да работят за ОПГ. Просто нямам думи.

13

Анонимен

преди 2 години

Има и такива над закона, които си поръчват откриване на съдилища по тяхно усмотрение. Смърт за герп.

12

Росен

преди 2 години

Буци , къде скри парите от шкафчето бе ? къде ги закопа бе мормот сдухан ? Къде са парите ? Кюлчетата Буци , златните , дето Иван пилето ти ги даде и онова големото , дето Цоло Вутов ти го даде , къде ги закопа бе ? Бойко Рашков ще мине с металотърсача из двора в Банкя и влизаш в затвора , грозна престъпна мутро

11

Анонимен

преди 2 години

каназирева вече направи едно истинно изказване. Няма нужда повече да говори :)

10

SS

преди 2 години

"Не пипайте организираната престъпност" Д.Каназирева

9

Каракочев

преди 2 години

Здравка Клинчева да не се обажда от коневръза.

8

аз

преди 2 години

ГЕРБерастите пак ревнаха. Дори и да има предсрочни избори пак няма да победите, не ви ли е ясно? Народа всно ви каза два пъти поред че е готов да се хвърли в неизвестното защото вашето известно не струва!

7

Анонимен

преди 2 години

На крадците почна да им пари под краката, затова пуснали русото Данче да притопля опорките

6

Влади

преди 2 години

Да има хора престъпници които си мислиха , че са над закона , избраха си главен прокурор да не ги закача , създадоха си специализирана прокуратура да мачка които се оплаква от тях снимаха ги тея хора с пачки по 500 евра и златни кюлчета докато спят пияни напреки на леглото , казва се Комуниста Престъпник Бойко Методиев Борисов , от село Банкя

5

Анонимен

преди 2 години

Е как, новия политически елит е Кирчо, Славуца Чалгаря, Корнелия червената приватизаторка, фигуранта и дубайския им началник. Това е промяната

4

Анонимен

преди 2 години

Всички ГЕРБерасти си мислят, че са над закона. За толкова години протекция над тях и приближени до тях, се мислят за богопомазани.

3

Анонимен

преди 2 години

Съвсем нормално, за последните 10г при Борисов българина се видя малко с пари, мутрите които тормозиха народа влязоха по затворите или емигрираха нанякъде, почна се едно ходене из Европата и по света, институциите почнаха да работят, градовете да се съживяват и тъй като не сме свикнали да живеем спокойно, решихме да си разнообразим живота, сваляйки единствената прозападна партия ГЕРБ от власт, вярвайки на руските фото и медийни продукции от медиите на Пеевски, които заливаха овчите глави с негативизъм и конспиративни теории, и народа български повярва- не, наистина няма такъв народ!!