14

ха ха хаа

преди 2 години

Как така ще елиминираме машинките? То няма никой да гласува за Кире, Ристе и Славун. Сакън!!

13

до няма

преди 2 години

Не разбра ли, че идват избори?

12

Анонимен

преди 2 години

Ало, болонката, а гнусните ръчички на хакерите да не би да са добро решение? Благодарение на тях стр на власт, не на народа.

11

Анонимен

преди 2 години

Само лъжите хората!!!!!

10

реалист

преди 2 години

Задължителното машинно гласуване е нарушение правата на гражданите. Това и в Русия го няма въреки, че определяме Путин за диктатор. Ваън машините на Мадуро.

9

няма

преди 2 години

никакви други проблеми в тази държава , та допряхме до хартията

8

Или

преди 2 години

Някои ръчички, да нагласят машинките в тяхна угода. Ако ще остане машинното, то задължително да се преброяват и бюлетините за всака секция дали няма разминаване.Ама, на ИТН, ДБ и ПП не им харесва това -- защо ли.

7

Анонимен

преди 2 години

Щом не могат с една машина да се оправят (т.е. не могат да четат) то нека не гласуват, аз не искам неграмотни хуманоиди, които нямат 8ми клас, не плащат данъци и го карат на помощи и кражби да определят бъдещето ми!!!

6

истина

преди 2 години

Най лесно се крадат избори само с машинно гласуване - справка последните избори. Вчера в изостаналата и машинно неграмотна Франция се гласуваше с хартиени бюлетини. Ние обаче сме компютърна държава като Венецуела.

5

Анонимен

преди 2 години

Баба ми и дядо ми гласуваха на по 85 години на последните избори! Всеки който не може да гласува електронно, не би трябвало да гласува изобщо, защото явно е под 75 IQ. Единствената истинска причина Курцелия да иска да вкарва пак хартия е за да може да лъже и *** на воля! Заедно с ортаците и от ГЕРБ на които се прави на опозиция 12 години! Не съм за наркоманчетата на Киро, но така изборите бяха по-адекватни, остава само и някой да се появи, който става за нещо, че да го изберем!

4

Анонимен

преди 2 години

ГРОБ знаят как да фалшифицират хартиени бюлетини. Специалисти са!

3

Аз промяната

преди 2 години

По голяма шмекерия от венецуелските машини има ли Подмяната Ако не бяха тези измамни машини нямаше сега да рушите да Грабите да манипулирате Вкопчили сте се в измамите и не пускате кокалът ОСТАВКА ПОДМЯНАТА

2

Моля за съвет

преди 2 години

Търся спешно убежище в чужда Държава! Моля дайте идеи, от Хърватия отказаха, Швейцария и Германия мълчат!

1

Асан

преди 2 години

Не са карайте бийте са :)))