26

Анонимен

преди 2 години

До Боби Те и за Точките разправяха, че били свалени от въоръжение, пък бързо ги върнаха като започнаха да свършват "високоточните" (които 70% от времето не могат да уцелят) ракети. Сега им изпържиха "модерните" танкове и започват да вадят реликвите. Впрочем, какво стана с безаналоговите Армати. Къде се появиха в боя да покажат какви са страховити?

25

Анонимен

преди 2 години

Аз не мога да разбера кво ги мотат още американците, ами не минат 2-3 пъти по цялата територия на южна раЗЗИя с дронове управлявани я от Турция, я от Грузия, че и от балтийските. Цялото им т.н. ПВО ще замине за 2 дни, а после ония консерви на земята само ще гледат как ги сваряват на русенско варено.

24

Бавно и полека

преди 2 години

Следват Херсонска, Николаевска и Одеска области, после Запорожие и Днепропетровск.

23

Анонимен

преди 2 години

депутатът от московската градска дума Сергей Митрохин открито критикува от трибуната "специалната операция" като я нарече война при която се пролива кръвта на украински граждани и "неизвестен брой" наши руски както се изрази. респект пред смелостта му .

22

Анонимен

преди 2 години

Ердоган е кажувал че като приключи военната операция в Украйна,ще пуска сивите вълци през Капитан Андреево че и той ще прави нещо в БеГето..

21

Анонимен

преди 2 години

До Кабалчик Талмудов...... когато Турция ни нападне щото "в кърджалиту не дават да се говори на турски", ти така ли ще викаш - да се предадем, че да не продължават да ни избиват?

20

Някой

преди 2 години

Борис Джонсън на разходка със Зеленски из центъра на Киев..."Ще ви доставим такова оръжие, че Русия никога повече няма да посмее да ви напада"!!! Жалко за младите момчета ,изпратени от Путин за пушечно месо!

19

Анонимен

преди 2 години

аз викам сега докато Питиновите башибозуци и мародери се занимават с Украйна - някой да прилапа Русия и земните и богатства, докато е залисана и отслабена

18

Анонимен

преди 2 години

До Бобибоби, ти живееш в 20 век. В 21 мобилните пускови установки ги носят по 2ма хашлака, а обучението за стрелба с тях се свежда до - натисни копчето, хвърли тръбата и бегай! Видно по купчините ръждясала тенекия по украинските полета, която остави самая магучая.

17

Анонимен

преди 2 години

Американците да не си губят времето да обучават, ами да влизат и да приключва мача .Два три дена ще се чува жално скимтене и изнасяне но свиква се.

16

До Делфийският ораку

преди 2 години

Прочистване! Бой докато не ликвидират и последния рашист!***!

15

до сандо

преди 2 години

не бъди наивен. нямам как да си пиеш кафето, ако това се случи със сащ, защото и на мястото на русия, великобритания, германия, китай..навсякъде ще има същите дупки..кафе няма да се произвежда също, а ние тук ще се измрели по-зле от псетата..

14

Анонимен

преди 2 години

истината е че другаря Путиа се анхендри и наако здравата и сега гледа как да избяга

13

Антикомунист

преди 2 години

русия започва да укрепва позициите си за връщане в 19 век.

12

Колкото по голяма

преди 2 години

е укропската съпротива толкова по-безмилостна ще е Русия. Нали тук няма човек който да мисли сериозно че Украйна има някакъв шанс.

11

Сандо

преди 2 години

ясно, американците почнаха да летят с дронове над Украйна ... майка им жална, някоя сутрин ще се събудя и докато си пия кафето ще прочета - САЩ ги няма, изтрити са, един пролив има на тяхното място

10

Анонимен

преди 2 години

Укротаргет скуърт звучи по-украински някакси

9

Анонимен

преди 2 години

До Боби Видяхме какво "имат" :))) Извадиха Т-55тиците и Точките.

8

Таргет акуайърт

преди 2 години

"Войниците бяха обучени на безпилотни самолети Switchblade, докато бяха в САЩ, и трябваше да се върнат в Украйна в неделя." Руснаците ги чакат забавни моменти в Украйна.

7

Кабалчик Талмудов

преди 2 години

Зеленски, предай се бе изрооод! Защо избиваш украинския народ бе свиньооо юдейска!