168

Наско

преди 2 години

Япония и Германия изгубиха втората световна война, смириха се, поумняха, реформираха се и се превърнаха третата и четвъртата икономики в света при все, че не могат да се сравняват с Русия по територия и ресурси. Само САЩ и Китай са пред тях, но и те ги доминират с население и блага. Тъпата Русия, великият победител с най-много ресурси, след не знам колко икономически провала продължава да е извън топ 10, а скоро ще е извън топ 20 икономики. Само дупчат земята и не могат да измислят нищо полезно.

167

Анонимен

преди 2 години

Да беше сводка, ами то само лъжи и пропаганда

166

Анонимен

преди 2 години

Няма такова ежесекундно следене на войната от медиите . Хора оставете ни малко да си поемем въздух. Сигурно и военното разузнаване не получава сводки за войната на 2 минути.

165

Миии

преди 2 години

Руската мечка е натровена с идеологеми и се мятка в предсмъртен бой. Долу агресията в 21 век! Който иска МИР И ОБЕДИНЯВА хората - той е истински лидер на Човечеството! А който убива и то - чужди граждани, е за международен съд и затвор!!!

164

Анонимен

преди 2 години

Самкциите действат, десетки милиони недоволни руснаци излизат в Москва - ами тя цялата Москва е 15 милиона жители, колко "десетки милиони" протестират срещу Путин в Москва - 20 милиона, 30 милиона, 50 милиона??? София например е 2 милиона, знаеш ли колко хора са 1 милион протестиращи - виждат се от спътник. Да не говорим за "десетки милиони". Цялата западна пропаганда е некадърна.

163

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 172 няма какво да ти жал за руснаците.ние в русия имаме всичко и евтино не сме лишени от нищо вие сте белите роби на запад вие сте гладниците които се палят живи от немотия бг правителство са крадливи предатели вие предадохе левски и убихте ботес

162

Анонимен

преди 2 години

Пcиxoпатът в Кремъл доказа на целия свят, че е абсолютен глyпак с тази безсмислена война срещу Украйна... Сега ще търси утешителна "победа" в Донбас за да не загуби живота си преди 9 май...

161

Анонимен

преди 2 години

В Русия скоро щели да забраняват личните коли по примера на Северна Корея. На тях само танкове им трябват, за какво са им тези коли.

160

Анонимен

преди 2 години

А ние сме разочаровани от западната пропаганда.

159

Анонимен

преди 2 години

Виждам че и копейкарят Яшко Дачков се е изкенззал....

158

къде са труповете

преди 2 години

Къде са труповете? Защо демократичните свободни западни медии изведнъж забравуха и спряха да пишат за Буча и гарата в Краматорск?

157

анонимен

преди 2 години

измишльотини, заблуждаващи лъжи!...велика е руската мечка!

156

Анонимен

преди 2 години

Е там като не върви нещо, веднага се обявява за американски шпионин и враг на съветцкия съюз. - стара практика.

155

Анонимен

преди 2 години

Жужа не изглеждаше толкова неоравновесен челяк преди години, ама така става когато се заобиколиш само с ш утове, които ти казват само каквото искаш да чуеш :))) Хората затова са измислили лимит от 2 мандата, дали 4-5г., зависи от държавата, прекрачиш ли тази граница, вече се мислиш за бог :)))

154

Анонимен

преди 2 години

британския Гардиън казва какво казват Руските генерали и намесва и разбира се Путин, хахахахаха. Няма такава боза и пропаганда.

153

Вече почва

преди 2 години

да им става ясно youtu.be/K5FUxhftgG8

152

Феноменални идиоти!

преди 2 години

Пятый пакет санкций ЕС: Отграничениям на экспорт подлежат цветы, а также клубни и луковицы растений. Феноменальные идиоты

151

Анонимен

преди 2 години

Как пък все руските батальони губят войници и са небоеспособни,а що не дадете как са предават близо 300 морски пехотинци на Украйна и после как викат Ахмат Сила....иначе то ако вереваме на англетата то и Саддам имаше незнам кви си оръжия ама всички знаем що стана ...

150

Анонимен

преди 2 години

Ами то от една корумпирана и прогнила съветска система в която всеки дебне всеки, какво да се очаква.

149

Споко

преди 2 години

Споко, Путин се провали.