89

Анонимен

преди 2 години

Когато пишете джудже Зеленски ли имате предвид

88

Анонимен

преди 2 години

В друга медия прочетох, че са разграбили всичко и са започнали да взимат пръст в буркани

87

Глух Пор

преди 2 години

До пияница мистик- За кое джудже става дума? За дребното или за по-дребното.?????????? По ниско с 3 сантиметра. Щото едното от тях съсипа Украйна и народа там.

86

пияница мистик

преди 2 години

ВАРВАРИТЕ НА 21 ВЕК - КРЕПОСТНИЦИТЕ НА ДЖУДЖЕТО УБИЕЦ !!!

85

Анонимен

преди 2 години

Поредна лъжа....

84

любопитен

преди 2 години

Днес - няма ли да публикувате информация какво се случва в подземните бункери на Азовстал? Каква лаборатория има там и как вървят преговорите за извеждане на натовските офицери?

83

До рушофилските курв

преди 2 години

Може и в долари ... Тъкмо имам един кашон и мислех да го изхвърля .. Евтино ще ти го дам ... :)))П.С. Става за хол и кухня едновременно ..

82

До рушофилските курв

преди 2 години

Тъй ... Тъй .. Аре, обърни си всичките спестявания в евро ... За да ми е по-забавно ... :)))

81

рушофилските курви

преди 2 години

"Искаш ли да ти кажа какво ще стане с долара и измисленото ти евро......" от 1917 чакат на $ да му паднатТопките а то 1 Russian Ruble equals0.012 United States Dollar....тоест, малко повече от 1 цент.

80

До Анонимен 132

преди 2 години

:))) Стигнаха до анти-неутриното на разума ... Направо ... Анти-вселена на здравия разум ...

79

Анонимен

преди 2 години

От тези гладници престъпници друго не може да се очаква

78

Анонимен

преди 2 години

Добре,че не е спрял генераторът за ток.Радиацията се мери на доста места и ще си проличи дали е завишена.Облъчили са се руснаците и са внесли вътре радиация.Съкратили са си живота като не знаят какво правят.Нормално за тях.Той и Путин така си говори за ядрените ракети все едно са нормални без заряд.Дано не стреля с такава,че....

77

Анонимен

преди 2 години

б'а'х тия руснаци ... грабили жици и кабели за вторични суровини ... по-мaлoyмнa статия не бях чел ..

76

Анонимен

преди 2 години

Хахах, то дето руските войници се оказват обикновена крадлива пас-мина, ама това да си вземеш нещо от Чернобил, е все едно да си занесеш силно отровна змия в къщи... Халал да са им

75

Чернобил

преди 2 години

Нас ни облъчваха 5 години без да кажат, а сега се знае веднага колко и с какво ниво облъчване са.. Айде малко по-скромно с за главните теми, че съм луд индиянец от монголски произход след облъчване и ще ви деинформацирам... Нова дума за промяна :)

74

хаха

преди 2 години

представете си какво е било в главата на рашката - "мале тука нема никой, всичко е free, кой превари, той завари" и прибира в джобова радиоактивен фар за жигули 78-*** година.

73

България терси рашки

преди 2 години

"какъв е таланта ти?" - Света в тъмното

72

Ето за това

преди 2 години

Ето за това Рублата падна. Е тия момчета, ако не се занимаваха с кражба на радиоактивна скрап, ами развиваха бизнес свободно, както е в България, сега щяха да са милионери. Или ако не, поне да си работят някой бизнес, кой заложна къща, кой магазин за сувенири, кой произвежда ***, кой вари водка, каквото искат. Като е отворен пазара е друго. Ей в САЩ некъв льольо бил продал цел айсберг, а то тва е замръзнала вода. Продават и въздух в бутилка, ама пазара им - отворен. Не като в СССР.

71

Бат Салийев

преди 2 години

Макло графит си взимахми.

70

?

преди 2 години

Един колега по-долу написа истината......България по времето на "лошия социализъм" беше доста напреднала държава,имахме двама космонавти, космически храни,произвеждахме компютри(макар и "Правец")....а сега по времето на "хубавата демокрация".....какво имаме, я кажете???Изнасяме роби за западните държави,стопихме се до 5 милиона..............унищожихме си селското стопанство и животновъдството, за да купуваме храни от западните вериги и да храним западните пенсионери........да продължавам ли?