22

Анонимен

преди 2 години

Просто от ПП Прпдължаваме Поскъпването си поставят за цел ограбването на слестяванията на населението в банките по модела от 1996 г и затова им трябва послушко в БНБ, който да узакони предстоящия грабеж.

21

Отговорете тогава

преди 2 години

Само за БНБ ли? И за Украйна! И за Македония! Май за повечето въпроси, които трябва да решите. Тогава въпроса е: Какво правите още в управлението на държавата? Отговорът: Опитвате се да откраднете нещо, като за последно. Три от партиите от тази коалиция няма да влизат на нови избори.

20

Анонимен

преди 2 години

Гюро, преди да търсиш кусури на другите кандидати кажи защо се явяваш с фалшива диплома?

19

ужас

преди 2 години

хайде сега разцепление . бе как разцепление , нали до вчера казвахте ме няма такова и стоите стабилно ?

18

Komandante

преди 2 години

Знаете ли ,че съпругът на депутатката от Партия *** Михайлова , (Стара Загора ) е във изключително близки бизнес отношения с изявени престъпници в Града !!! Такива са например - лице осъждано за опит за двойно убийство , залавян със 7 килограма хероин с инициали Н.М , друго лице от неговото приятелско обкръжение беше и известният С . И застрелян преди около година ...... Съпругът на "депутатката" е със инициали В,Н работи като карикатурист за по няколко месеца ......

17

Анонимен

преди 2 години

Гледах го Гюров по БТВ преди малко. Очите му генерираха повече ток от всичкото ВЕИ дето имаме, не спря да премигва. Седеше като пън и говореше като заложник. Според мен е много ядосан, че са го накарали да се откаже или че ИТН не са оттеглили своят човек и сега е толко стресиран, че тялото му не го слуша. Има нещо в това БНБ, което се опитват или да вземат, но може и да се опитват да опазят нещо.

16

Ох майко

преди 2 години

След ежедневните им тъпoтии, заеми и кризи които създават или влизат, имам чувството, че на колене да се моят на ГЕРБ да се върне и те ще откажат. Тъй както виждаме, няма кой да ни изкара от тоя батак, в който ежедневно ни вкарват тия алчни зaдници!

15

Анонимен

преди 2 години

Партия Продължаваме Потъването.

14

Вьзмутен

преди 2 години

Дано някоя отговорна партия се отегли от тази клалиция и да отиваме на избори , че скоро ще останем без нищо , спестяванията ни вече ги няма

13

А отборът

преди 2 години

А отборът на България мисли единствени за постове за себе си и любовниците си. Това на фона на вече 40% инфлация!

12

Анонимен

преди 2 години

Четворната коалиция се крепи единствено на кражбите на милиардните нови дългове! Реването на чалгара не е въобще за кандидата му, а за по голям пай от кражбата.

11

Анонимен

преди 2 години

Кировщината е опасна

10

Анонимен

преди 2 години

Кирчо канадския *** се е заблудил че е спечелил изборите с мнозинство и че неговата партия управляват еднолично,лошо е само че бюджета ще фалира от провеждането на избори на всеки 4 месеца..

9

Анонимен

преди 2 години

Нищо за БНБ и дълга натрупан за последните месеци не казват, като да излгежда доста милиарди се награбиха, а прозрачност къде отиват няма.

8

Пп

преди 2 години

Вижте лицата на промяната и си правете сметка какво ви чакаНе може да е каримански защото идва от бьлгарският банков сектор не от сащ или канада за да управлява парите ни

7

Анонимен

преди 2 години

Ще има разцепление. Еврото искат да въвеждат, ще падне борда. Колко милиарда бяха, 40 ли, или милиона? А по медиите бият тъпана, че акция правили да заловят четирима души, брали желязо от строителен обект. Милиардите не са проблем, желязото е проблем. Промяна няма.

6

А ТУЛУПЧЕТО

преди 2 години

ЧЕКА СЪС ЗАТАЕН ДЪХ НА ЗАВОЯ. ДУМА СИ ТОЙ. ИДЕ ПАК МОЕТО ВРЕМЕ КРАДЛИВО. НЕМА СЪД ЗАТВОР НЕМА. КЕФ. ВИЕ ОТ "НАРОДА" ТИ ДЪЛГУН ВСЕ ОЩЕ МИСЛИТЕ, ЧЕ ТОВА Е ШОУ, НО ИМА ЛИ ИЗБОРИ ЩЕ ДУХАТЕ СУПАТА. НЕ СЕ НАТЯГАЙТЕ С ВАШИТЕ 9%.ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОТЕЧЕТЕ У КАНАЛА.

5

перко

преди 2 години

ВРЕМЕ Е ТОИ СБИРТОК ОТ" ПОЧТЕННИ" ДА СИ ХОДЯТ ИНАЧЕ НЕ МИ СЕ МИСЛИ КАКВО Я ОЧАКВА БЪЛГАРИЯЯ.

4

Стига бе

преди 2 години

Отеглил се защото искали да има един кандидат на управляващите. Абе как не ви умръзна да ни лъжете, преди седмица говореше нещо съвършено различно. Просто видяхте че не ви стигат гласове и решихте да се правите на много принципни. Егати *** сте

3

Анонимен

преди 2 години

Какъв из.. р... од трябва да бъдеш народа изнемогва от най голямата инфлация от 30 години а те се борят за постове