33

Анонимен

преди 2 години

Представете си, че се случи някоя криза или война и спре вноса, не може да разчитате само на внос, трябва и да се произвежда известно количество местни селско-стопански продукти и да се поддържат производителите, като им осигурявате сигурен пазар!

32

Анонимен

преди 2 години

Спрете криминалната практика, да раздавате субсидии на непроизвеждащи фирми и дайте парите на реалните производители, страната ще изпадне в риск от глад, ако разчитате само на вноса, а субсидиите продължите да ги раздавате на непроизвеждащи фирми и бандити!

31

Бря

преди 2 години

а втора употреба яйца?

30

Киро Буквара

преди 2 години

Киро едва ли разбира от кокоши яйца. Той е от Харвард.Някакви яйца ли ще го съборят. Алангро

29

и те така

преди 2 години

нема блокиране на мостове и кръстовища , нема носене на ковчези и бесилки , нема протести под прозорците на управляващите ,нема палатки, нема хвърляне на яйца , домати и др.хр.продукти, нема ги кресливите дето системата ги убивала , нема ги йоло и дионисий , нема ги тримата овчари ,нема я и мая общата. значи сега след промяната живеете по добре .

28

въпрос?

преди 2 години

докога ще търпим това продължаване на промяната?.....наистина не сме народ, а мър-ша!!!

27

Анонимен

преди 2 години

Тук в Англия цените са 2-3 пъти по ниски от колкото в мизерната България.

26

Евроатлантик

преди 2 години

Важно е че подкрепяме бежанците украинци които идват в България с джипове по 100 х. евраци.

25

баба мара

преди 2 години

ами фалираите ние също не можем да купуваме пилето по 8 лева за кг и 20 лвза агн месо това е капитализма криза след криза и съответните последствия

24

Анонимен

преди 2 години

Който не му харесват цените да дойде да бачка на село . Аман от изнежени граждани .

23

rendeto

преди 2 години

еми да фалират тия дето гледат по 50 пилета на квадратен метър затворени в клетки и ги хранят с антибиотици. другите, дето ги гледат на свобода, ще оцелеят, те нямат нжда от толкова електричество и лекарства

22

Сметалото

преди 2 години

Чакайте сега, дайте да изясним нещо. ДДС не се начислява при износ за страни извън ЕС. В смисъл, кое точно пречи на нашите супер-производители да изнасят яйца за Македония, Турция, Русия ... бе за целия свят? За САЩ и Канада ако щете! Моля??? Вашата продукция била по скъпа ли? Ама то очевидно не ДДС-то ви е проблема!!!

21

Нет Рубля, Нет Газь

преди 2 години

след 6 месеца идва Новата Зима и Много малко хора, ще я преживеят! най-сетне ще ви стане ясно, че Смъртоносната Пандемия КОВИД - беше Измама, но от Студ и Глад, наистина 100% гарантирано се Умира, а не като от КОВИД 0.01% над 80 годишни!!

20

Муахаха

преди 2 години

като няма Пилешки Яйца, ще ядеме от Пъдпъдъци! какво толкова?!

19

До20

преди 2 години

Явно не си кусвал родно селско производство на яйца,пилета,кокошки и червени домати щом хортуваш такива дивотии!

18

Избори 2022

преди 2 години

Той Киро ще фалира цялата държава.И птицевъди и строители и всички

17

Анонимен

преди 2 години

Ше фалирате всички, който търпи комунисти на власт, така става

16

Анонимен

преди 2 години

Пилето снасяше златни кюлчета на Байко. Да не се лъжем.

15

Промяна Няма

преди 2 години

Николай Стефанов е областен координатор на Продължаваме промяната във Варна. Той е и координатор и на Бежанския център във Варна за бежанци от Украйна. Николай Стефанов е и бивш зет на Благомир Коцев, който пък премиерът Кирил Петков направи областен управител на Варна. Николай Стефанов има дете от сестрата на Благомир Коцев. Благомир Коцев пък е син на Рубин Коцев, известен във Варна с това, че бе отвлечен преди години и за него синът му Благомир Коцев плати над 500 000 откуп.Роднини много..

14

Не че нещо

преди 2 години

От повече от 10 години избягвам каквито и да било български продукти. Български домат - само от бабата край пътя. В магазина търся турски, македонски или гръцки. И с месото, и с млякото, и с гъбите и т.н. е така. Някак имам по сериозно доверие на германския произодител на свинско, на полския птицепроизводител, на испанското вино и на гръцкия градинар. Някак, контрола там е на друго ниво. В България съм се нагледал на диващини.