66

Анонимен

преди 2 години

Война се води само на 1/10 от огромната територия на Украйна. Интересно защо не ги приютят сънародниците в Родината им, а са тръгнали из Европа. Това са си 100% икономически емигранти. Да не забравяме все пак, е в Украйна средната заплата е около 300 евро.

65

Христо

преди 2 години

Направо не вярвам ,писахте че на руснаците им свършили ракетите а сега летят ли летят.... сигурно са взели назаем от македонците.

64

Анонимен

преди 2 години

Aйде още 250 млн $ репарации след макс. половин година / все пак трябва да излязат делата /. Съжаляван, че Путлера вече няма да го има на този свят, че да го сложат докер на разчистването и да носи тухли по строежите

63

Таня

преди 2 години

Украйна вече нямала нужда от руски метали. Пленените и унищожени танкове щели да им стигнат за 80 години напред :)

62

Иванко

преди 2 години

Защо пленените руски войници хленчат и проклинат Путин. Нали "най-корави" ала бала...

61

Анонимен

преди 2 години

Гнусно е да се публикува подобно нещо..Укронацистите от години издевателстват над гражданите на Донбас..Избиваха мирни жители и деца! Къде беше тогава ООН, БЕС, ЕВРОПА..За САЩ не говоря ,те ги обучаваха да убиват в градски условия..Има разкази и видеа на журналисти, военни..ОСТАНАЛИ БЕЗ ОТЗВУК В ,,МИРОЛЮБИВИТЕ", ..ПОЗОР!

60

До хахото под 65

преди 2 години

Каскет, на теб не ти ли е ясно че от "славната" украинска армия,днес са останали разпокъсани по-между си отделни групировкиот бандеровци и наемници, преследвани от хеликоптери,танкове и ракети !Милиардите които хвърли Запада за спасяването "на мушмурока" в Киев,отидоха напразно.Сега на всички змияри като теб, ще им бъдат смъкнати по "три кожи отгърбовете", докато капиталистите не си избият . . .загубите !!!

59

Анонимен

преди 2 години

Браво, добрите новини продължават. Авиацията на фашагите вече в напълно унищожена. Остана им само Призрака от Киев, който лети с разперени ръце.

58

1tv.live

преди 2 години

Корабите са освободени ,нацистите унищожени в списъците на освободените няма Български граждани,съобщи представител на на армията на ДНР.

57

Едно към едно

преди 2 години

До Анонимен 55А един комшия стреля по жена ти с С-200 и тя се кефи, щото си с 6.35!

56

хо хо хо

преди 2 години

Словашките С-300, които бяха предадени на Украйна, вече са унищожени в Николаевска област, преди да бъдат докарани до мястото им на дислокация.

55

Анонимен

преди 2 години

Реснаците им го тупнаха , защтото от та излинлгаха "спасителните" хеликоптери за Мариупол

54

анонимен келеш

преди 2 години

Стига чели руски сайтове бе тролеи:):):)Са ако сте руски тролеи добре,обаче ако сте българоруски тролеи не е добре:):):)Сядайте да гледате мача бе:):):)

53

Анонимен

преди 2 години

Двама руски танкисти пият кафе и си говорят в центъра на Киев и единият казъл: - Чак сега ролазбрах че сме загебили информационната война "

52

анонимен келеш

преди 2 години

До ВижтеНакрая пише RU:):):)Значи ала бала:):):)

51

Анонимен

преди 2 години

Зоопарка в Берлин. Жена пада в езерцето с крокодилите. Всички пищят. Един мъж скача във водата и я изважда. Аплодисменти. Една журналистка от DW застава до мъжа и тържествено произнася в ефир:- "Такъв героизъм е присъщ само на украинците!"Спасителят се обажда:- "Всъщност, съм руснак , но това е присъщо за всеки нормален човек."На следващия ден в местния вестник заглавие с огромни букви:- "РУСКИ ФАШИСТ ОТКРАДНА ЗАКУСКАТА НА КРОКОДИЛИТЕ ОТ ЗООПАРКА!

50

Ромен Ролан

преди 2 години

Обикновен рашизъм!

49

Анонимен

преди 2 години

Българските моряци на Царевна са изложени на обстрел. На кораба са се качили бойци от Азов и стрелят от там с минохвъргачки. Това прави кораба цел на руските военни. Има вероятност ще бъде потопен.

48

Анонимен

преди 2 години

Сега да видим как руската пропаганда ще обяви, че украинците сами са се бомбардирали!

47

анонимен келеш

преди 2 години

Спокойно ми е.Ще гледам мача за който писа колегата по долу на по узо с приятели.България-ЕС-НАТО-САЩ-Натовски изтребители вече летят над Бузлуджа:):)