505

гнусотия

преди 2 години

По рано мурзилажа беше завладял Факти, а сега Днес....

504

Анонимен

преди 2 години

ФИРМАТА, МЕНАЖИРАЩА КОРАБА ЦАРЕВНА С БЪЛГАРСКИТЕ МОРЯЦИ В УКРАЙНА НА КООРДИНАТОР НА ПП, КОЙТО КАДРУВА С ЛОРЕР ВЪВ ВАРНА! Не е Даниел Стефанов, а е Николай Стефанов. Лъжат всеки ден и по много. Защо крият името ?

503

Гиб Мелсън

преди 2 години

И кво излезе сега. Че Киро Канадеца е държал нашия кораб там, за да спасяваме с него остатъка от нацистите в Мариупол Те отдавана моряците искаха да се приберат, но Киро настояваше да стоят там

502

Анонимен

преди 2 години

Лоша новина за путино-питеците: на кораба ни няма външни лица.

501

Натовеца

преди 2 години

Всички на протест пред украинското посолство и изискване на обяснения от украинският посланик да бъде държан отговорен!протест срещу украйна!

500

Аноним

преди 2 години

Поредната руска партенка,има съмнение и за мините в Черно море,че са пуснати от руснаците с цел да се отвори Босфора за руски военни кораби.

499

Венелин

преди 2 години

Не се съобщават корабите, но са ясни националностите на евакуираните - руснаци, украинци, азери и египтяни - както писах по-долу. Българи няма, което не е добре. Гледах 5-6 видеа на събитието така, че това не може да е фалшива новина.

498

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Време е ку хите кратуни на европитеците да схванат, че укронацистите са се смъкнали на дъното на човешкото съществуване.

497

Анонимен

преди 2 години

точно ще вярваме на руската пропаганда ,хахахахаха ,най-достоверната информация от ДНР и Кремъл!!!

496

Обективен

преди 2 години

Новина отпреди 1 час - 47 моряци са евакуирани от кораби в Мариупол от руски и донецки военни. Не се съобщава от кои кораби са.

495

Комунист божй

преди 2 години

Хайде погладайте телеграма каналите от първо лице и стига сте слушали само нашите медии които препечатват директно от западните новините.

494

Анонимен

преди 2 години

защо тоя сайт допуска ***?

493

Анонимен

преди 2 години

поредната руска пропагнда

492

Анонимен

преди 2 години

Ясно е защо се пуска такава новина.

491

Анонимен

преди 2 години

До РуменРумене, а ти обратно в пещерата. Започни си еволюцията отначало

490

РАША Е НАША

преди 2 години

това ме радва -винаги ги защитавате получихте нож в гърба от тях-жал ми е за бг те са ви новни в нищо

489

Венелин

преди 2 години

В Мариопол вече няма военна сила. Националистите са разпръснали на малки групи, облечени в цивилни дрехи и търсят начин да се измъкнат. Градът се прочиства от тях, но все още се предполага, да са останали 1500-2000 бр. Днес руснаците евакуираха екипажите на 4 кораба за да са в безопасност, в случай, че корабите бъдат нападнати от такива групи. Има моряци от Русия, Азербейджан, Украйна и Египет. Българи няма. Корабите са буквално обградени с морски мини - на 50-100 метра от тях се виждат мините.

488

българин

преди 2 години

Америка и ЕС освен да си закупят солидно количество рубли,друго не виждам какво могат да направят вече!-:) Това е положението!

487

Анонимен

преди 2 години

Война се води само на 1/10 от огромната територия на Украйна. Интересно защо не ги приютят сънародниците в Родината им, а са тръгнали из Европа. Това са си 100% икономически емигранти. Да не забравяме все пак, е в Украйна средната заплата е около 300 евро.

486

Анализатор

преди 2 години

Вижте,Германия и САЩ няма как да разберат Русия! Те никога не са се борили срещу фашизма! Особено Германия от която произлезе фашизма! Тя мрази и ще мрази Русия,че я победи с танковете си 34 Ки 1944г! И сега Точно същите държави уж " помагали" на Русия срещу фашизма,днес предлагат оръжие на Украйна срещу същата Русия,която ги предпази от фашизма!-:( Лицемерие нали?-:( Но днешен факт! Подкрепям Путин! Майната и на Америка! Аз съм Европеец!-:)))