190

Бат Пешо

преди 2 години

Бежанци с претенции. Бежанци с преференции към спа, басейни и масажи. По възможност на морето - Варна, Бургас, Созопол, Несебър, Китен, Поморие. Просто нямам думи. Едните бежанци ги карат с военни газки и ги бутат по лагери с палатки или сковани барачки и външни тоалетни, а другите "бежанци" ако е под 4 звезди не признават нищо. Думи нямам. Проста държава сме

189

Ха ха ха

преди 2 години

Зелински им беше вдигнал стандарта на всички Украинци повече от България и нашите комунисти и чобанковци гласуващи за тях си мислят че ще дойдат тука милиони хора и ще работят за без пари в мизерията та. Аааа ха ха ха ха ха ха ха. Ааа ха ха ха ха ха ха ха х аха ха ха. В западащият запад хората взимат минимум 10 пъти над нашите заплати и имат по ниски цени с много по голяма покупко способност на минималната заплата. М И Ш К И слушайте кючек и гласувайте за БКПто. Ха ха ха ха ха

188

Анонимен

преди 2 години

То си пише ама кой да чете: държи ги на студено, гладни и им се кара даже. Вие бихте ли стояли при такъв човек? Браво на украйнците, така се прави с такива алчни чорбаджии.

187

Подслушан разговор

преди 2 години

на украинка с англичани на едно барче в Созопол защо не била отишла в Англия, а е тук. Защото тук била само на 1000 км от вкъщи, можела по всяко време да иде и да си вземе друг багаж, а иначе трябвало да опакова всичко, ако ще ходи в Англия. Освен това, тук ѝ поемали престой и лечение, ако се налага, а в Англия веднага трябва да си намери работа и квартира. Та така.... Почивка братче на корем, когато са ти осигурени основните нужди.

186

Анонимен

преди 2 години

Приел ги той тариката, ама само заради парите. Решил е да изкарва пари без да си мръдне пръста, ама не го огря.

185

226, 227

преди 2 години

Вие сериозни ли сте да плюете човека? Какъвто и да е той или къщата му , ги е приел. А вие, ***, какво направихте? Други бежанци като идват тук отиват в лагери, а тия по хотели и къщи и пак недоволни. Посланника им си е затворил хотелчето, обаче. "Тоя селски бек сигурно не им е давал да се къпят, климатика му е бил развален и тоалетната му е външна" - брат, хвърли се от някъде , ако може по-високо.

184

Анонимен

преди 2 години

Във Варна пропищахме от наглостта на украинците. Това не са хора бягащи от войната. Тези тук са дошли на безплатна почивка. Пикаят по улиците за да не плащат пари за тоалет, Не можете да си представите каква *** са. Тук са авантюристите, а страдащите хора са в Украйна, пасят домовете си и възрастните си близки.

183

Анонимен

преди 2 години

Тези, които имат нужда от помощ сав Украйна. Навлеците тук са дошли с парите си. На който не му харесва да се връща. Ние живеем тук и без да сме избягали от война. Излиза, че бежанците са по- претенциозни и от месните. Баси.....

182

Йово

преди 2 години

Да свикват нали искат да живеят в ЕС, това е положението.

181

Анонимен

преди 2 години

Тоя селски бек сигурно не им е давал да се къпят, климатика му е бил развален и тоалетната му е външна. Щом от 2 години даже и българи не ходят при него, представям си за каква мизерия става въпрос.

180

Анонимен

преди 2 години

Кой знае в какъв селсkи kимизаpник са настанили хората,стопанисван от наш чуек. От каквото и да бягаш ,помощта на тарикат ганчовски изглежда като изтезание. Не случайно всички нормални се пръждосват. Няма украинци, няма сирийци всичко живо бяга.

179

Анонимен

преди 2 години

Чувам че хотел Приморец в Бургас имал прекрасни условия, и че бил на украинския посланик. Ама нещо не искал да приема украинци. Сигурно си ги знаят каква стока са.

178

Българка

преди 2 години

Аз ако бях от Украйна и бягам от войната ще съм благодарна на българите че ни приеха .Тези украинци са много нагли ама много.Те на почивка ли идват или какво.Ние за нас нямаме хляб и делим със тях каквото можем .До сега все недоволни Благодарни няма.

177

българин

преди 2 години

Магазините са пълни с тях. Много шумни и безпардонни. Купуват дрехи, разни други на поразия. Значи имат пари. Като не са доволни от условията да отидат на хотел 5*****.

176

Deutsches Maedel

преди 2 години

Поздрави от град Лихтенфелз, Бавария.Украинките все още са супер нагли тук, за България не знам. Купуват скъпи дрехи и обувки, ходят гримирани и наконтени, не знам от какво бягат. Но нямаш право да кажеш нещо срещу тях, защото са новите светци.

175

$$$$????

преди 2 години

Как така??Те са с претенции Тогава да ги настаняват в хотелите на ШЕРАТОН.ХИЛТОН(американски 6 звездни) и няма да имат претенции,така ще плащат USA. Това трябва да стане.НО НАЙ ДОБРЕ Е ШУТ ОТЗАД И ДА СИ ЗАМИНАВАТ ДА ЗАЩИТАВАТ ФАШИСТИТЕ в Украйна заедно с ТЕХНИЯТ психично болен наркоман Зеленски за които са ГЛАСУВАЛИ

174

Анонимен

преди 2 години

в Чехия им дават по 200 евро на месец, а ние по колко им давахме я пак?

173

До 215

преди 2 години

Държавата, това сме ние

172

Анонимен

преди 2 години

Ами това е причина да фалират хотелиерите. Мислят,че правят благодеяние,като настаняват хора за престой

171

Само да уточнчя:

преди 2 години

През месец февруари се наложи да се лекувам в болница в южен български областен град.Стаята беше с пет легла,а съседната с две,общо седем души.Тоалетната беше само една за всички.Баня,душ нямаше в отелението.Нямаше и грам топла вода,парното го пущаха от време на време.Всички пациенти бяхме с тежки бронхопневмонии,някои с кислородни маски.Стените бяха целите с мухъл.Това са безобразните условия,които държавата ни предлага на гражданите си,които десетки години са работили и плащали данъци за нея!