66

Анонимен

преди 2 години

Украинците забраниха българския език със закон и в Киев разкъсаха 13 наши знамена, а мисирките по цял ден само за Украйна баят.

65

стига!

преди 2 години

ей тия същите онази вечер наводниха центъра на софия и крещяха слаба укаина

64

Анонимен

преди 2 години

От Украйна избягаха богаташите и средната класа. Я им вижте колите! Румънските граничари казаха, че превозвали по 1 милион евра и килограми злато. Бедняците се бият в Украйна.

63

Анонимен

преди 2 години

Малко или много са 300-400 лв пенсия за милиони пенсионери? Малко или много са под 20 лв дневна издръжка за милиони работещи българи? Малко или много са 40 лв дневна издръжка за един бежанец? При четиричленно семейство това са 160 лв на ден или 4800 лв месечно. Мечтан доход за по-голямата част от работещите българи плащащи данъци.

62

Анонимен

преди 2 години

12 години ГЕРБ на власт и простотията яко се е разпространила.Особено в провинцията.Като гледам какво пишат някои срещу украинците и изпадам в шок и ужас-това ли е гостоприемния български народ,който е готов да помогне на всеки в беда?Надявам се,че това не е народа,а едни озверели от мизерия ***,гледащи в паничката на другите.

61

Анонимен

преди 2 години

Днес минавах и аз по моста на Русе. За около 40 мин минах. Направи ми впечатление огромния брой украински нови и луксозни джипове и автомобили. С 40лв на ден трудно ще живеят в България.

60

Несебър

преди 2 години

Поздрави от Черноморието. Тук вече е пълно с украински кифли, ходят нагримирани, нахранени и с огромно самочувствие. Който очакваше бедни и изстрадали девици, жестоко се е излъгал. Но, щом някои толкова се д* ъpвят да им се бутат пари - всеки с желанията си....

59

Анонимен

преди 2 години

Българските пенсионери ще издържат украинските мутро-фашисти.Като истински евроатлантици българските пенсионери трябва да се откажат от пенсиите и да умрат, за да има за украинците. Всеки пенсионер, който до месец е още жив, е предател на идеите на евроатлантизма и враг на цивилизационния ни избор.

58

Анонимен

преди 2 години

Жители на Латвия пропищяха от безчинства на украински бежанциОказва се, че те често нападат жените и възрастните хора

57

Анонимен

преди 2 години

А ето и случай от кабинета на един личен лекар в голям български град.Тече детска консултация, в кабинета има две близначета, които са болни.Влиза нагла украинка, която е прередила пред вратата дълга опашка от майки до една с часове от супердокВлиза, побутва напред детенцето си, окуражава го да се изкашля, за да чуел доктора какво му има, и додава:Я из Украине! Здесь есть прайст лист я заплачу вам!

56

вън вън вън

преди 2 години

Вън тези от България моля !

55

Анонимен

преди 2 години

бе интересно защо всички "украинци" които ги дават по телевизора, говорят руски?

54

Анонимен

преди 2 години

Румънците бяха намерили в джипа на един такъв многострадален бежанец 1.6 млн $ и 350 хил кеш. И чанта със златни накити.

53

Анонимен

преди 2 години

Днес имах спречкване с един нагъл украинец, задрасквам аз украински знамена в Пловдив по Гладстоун и ми изкача някъв бачкатор с акцент и ми се страска 'Какво правиш бе" казах му каквото си искам! Дошъл ми онзи ден тука и почнал да ми рисува укропски знамена, ама я наглост !Казах му че тука няма да е следващата Украйна и го попитах защо не е в Украйна да трепе руснаци, почна да ми пелтечи, ама тя Русия, ама незнам си какво тя започнала войната, теглих му една пловдивска и един среден! Ама я!

52

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Заоалuтелnaта течност в аперитив "Моло.товъ" е достатъчна ,за да бъде вдигната във въздуха колата на един нацист украинец. Чупи се прозорецът и се хвърля. Изработката на аперитива е въпрос на малко пари и още по-малко време. Напред! Руската Непобедима Армия пристига!

51

Анонимен

преди 2 години

Не щем шовинистичната укро-нацистка шля хта тук. Да вървят в Полша.

50

Анонимен

преди 2 години

Аз видях вашата Украйна кво представлява. Знаци на АЗОВ на протеста преди 2 дена в София. Горяхте Руски знамена, да не кажа, че на целия протест имаше само Украински мигранти и Украински знамена. Нямаше много Българи и нямаше Български знамена. Когато Българите излязат на протеста ще видите много Български знамена и ще разберете, че ние не сме против Украйна или Русия, ние сме против оная ЗГАНН която ви настрои да се трепете едни срещу други. Жалко че вие Урки не го виждате, но е разбираемо.

49

Анонимен

преди 2 години

Украинците са същите като руснаците, само че още по-проклети...

48

Анонимен

преди 2 години

И въпросът ми отново е: ЗАЩО БЪЛГАРИЯ ПОДКРЕПЯ НАЦИСТИ? Не клети и бедни бежанци, а хиляди, които в Украйна поругаваха български паметници и наричаха българите там организми. Защо подкрепяме неонацизма? Защо подкрепяме биологичните лаборатории там? Защо подкрепяме убийствата на деца в Донбас?

47

Анонимен

преди 2 години

Бежанци или дезертьори?Защо не се бият за Родината си а обикалят БГ-баровете?